ZEVS Forum

Portal ponovno

Začel/a Vreme, 22. December 2007, 21:05:18

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Cumulonimbus

Fantje ni tukaj fora v tem na kakšen način se bomo lotili objave novic, stvar je taka da kdor je do sedaj redno objavljal novice, resnici na ljubo je takih zelo malo, bi stvar lahko normalno funkcionirala dalje brez kakršnegakoli dogovarjanja in nevem kaj, predlog ni slab ampak stvar bi znala funkcionirati nekaj tednov nato pa bi bilo vse po starem, verjemite mi. In sedaj ste spet vsi glasni, ko pa bi bilo treba prestopiti iz besed k dejanjem vas pa nebi prav veliko ostalo, zato naj stvar ostane taka kot je, kdor ima namen objavljat novice bo to počel dalje tako ali drugače, z dogovorom ali brez, kdor pa je na portalu le zato da ima višji status na forumu pa bo pač naprej takšen kot je bil :icon_arrow:

Najprej bi se morali vsi skupaj uprašati zakaj smo sploh zaprosili za urejanje portala, ali je to pač zato da boš na forumu pač bolj "ugleden" ali pa ste se odločili urejanja forumu v dobesednem pomenu, sam verjamem in vem kako je če ti kdaj časa primanjkuje, ampak roko na srce, nekateri ste čist zaspali z objavljanjem, jaz imam v opravičilo vsem, da ne objavljam novic, šolo, ko pa bo šole konec, bo posledično časa več in s tem bom tudi več pozornosti namenil forumu in portalu :icon_wink:

To je to moje osebno mnenje in vem da je tako najbolje in ne rabimo nobenih dogovorov in nevem česa, rabimo samo resne in predvsem delavne ljudi pa bo stvar funkcionirala :icon_arrow:

lp
Član ZEVS :)

blazek

Ni vse v kopiranju novic iz drugih portalov. Probajte kakšno stvar sami sestavit, pa bodo drugi od nas kopiral. :icon_wink:

Jovi

Cumulonimbus,jaz sedaj ko imam čas redno objavljam novice in se ukvarjam z tem.Ni mi namen imeti višji status tu ampak nekaj dati za ta portal.To je moj velik hobi.Malo sem se samo pozanimal kako je z objavljanjem vseh tu gor.Blažek tudi sami bomo kaj napisali kolikor bo v moči.Nič slabega nočem,nočem prepiranja ampak super portal.Že tako nas spremljajo precej glede vremena.
LP :icon_wink:
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

piskec

Jasno je, da je objavljanje na Portalu kar dobra obveza. In da za seboj povleče tudi precej dela.

Težko je pričakovati, da bi nekdo to počel vsak dan, iz meseca v mesec.

Morda bi bilo res najbolje, da bi si naredili urnik dežurnih, kjer bi za naprimer en teden nekoga zadolžili. Tak pristop ima več dobrih strani, saj ima posameznik sem in tja malo odmora in se mu stvar ne bo tako hitro uprla. Poleg tega se boste potem o tem pogovarjali, delali plane in podobno. S tem se zavedanje krepi in tudi malo lažje je potem delati, ker veš, da ti nekdo lahko stoji ob strani.

Jaz sem vsem urednikom sila hvaležen za tole objavljanje. Odkar je kar nekaj zadev tudi s foruma, je vse skupaj mnogo bolje postavljeno, saj so to "naše" novice in naša lastna produkcija.

Agencijske vesti so pač agencijske, vendar verjamem, da je težko vsak dan spisati kako čisto svojo novico.

Kakor vedno nam primanjkuje ljudi. A se mi zdi, da je vedno bolje!  :clap:

ŽUPMART

No, pa se bom oglasil še jaz.  :icon_smile:
Ta predlog sem jaz podal že nekaj časa nazaj - vendar ne javno. Načeloma se s tem predlogom strinjam. Bi bilo pa potrebno zadložit dva urednika za določen termin - enega za ZEVS reči in enega za ostale novice (24ur, rtvslo...). Sedaj smo zmenjeni tako, da jaz objavljam vse v zvezi z ZEVSom (to je predvsem dnevna količina padavin - ja, priznam, zadnja dva tedna sem zabušaval -, zanimive objave s foruma (recimo tisti sestavek od @florjota - Puhteča in frontalna megla) in če je kakšen zaminiv ZEVS dogodek - srečanje...). Ostali iščejo novice po medijskih straneh. In da bi to delal en sa človek, je enostavno preveč. Pregledat vse strani je ogromno, prebrat ves forum pa tudi. Zato bi morala dežurat vsaj dva. :icon_wink:

PS: Fino bi bilo, če bi prišli do še enega resnega urednika, da bi nas bilo sodo število. :icon_question:

Jovi

Naredimo seznam tistih ki objavljamo da vidimo koliko nas je.Potem se bomo pa že domenili.ŽUPI odlično.
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

ŽUPMART

Tisti, ki objalvjamo kolikor toliko redno:
Župmart
Cumulonimbus
Ciklon
Jovi
Vremenko

To je počasi to, a ne? :icon_question:

Cumulonimbus

Jaz bom imel sedaj precej časa, tak da bom lahko namenil, več časa forumu kot sem že povedal, če rabite kakršnokoli pomoč pri urejanju sem vam na voljo :icon_wink:

lp
Član ZEVS :)

ŽUPMART

Pa saj ti si že v ekipi (za portal)! :icon_question:

PS: Lahko se zmenimo in glasujemo, kdo je za razvrščanje po datumih. Če ste za, vsi uredniki pošljite meni na ZS glas Za / Proti, potem pa vidimo kako naprej.  :icon_wink:
PS2: Kaj mislite, bi bilo ok dodati še enag urednika, da bo število sodo? Če da, potem - se kdo mroda javi? :icon_question:

jaka

Samo v opombo...na portalu (pod povezave/vremenske postaje) je že kar malo zastarel seznam vremenskih postaj oz. povezav do njih, saj nekatere postaje manjkajo, spet druge napisane že dolgo ne delujejo več...fajn bi blo, če bi se to popravilo in lahko tudi js kej pomagam, če slučajno primankuje osebja :)

Vreme

Citat od: jaka dne 14. September 2008, 22:50:04
Samo v opombo...na portalu (pod povezave/vremenske postaje) je že kar malo zastarel seznam vremenskih postaj oz. povezav do njih, saj nekatere postaje manjkajo, spet druge napisane že dolgo ne delujejo več...fajn bi blo, če bi se to popravilo in lahko tudi js kej pomagam, če slučajno primankuje osebja :)

Jaka vsekakor hvala za opozorilo. trenutno smo v fazi prestavljanja portala na nov strežnik. Kot izgleda se bomo morali novega portala lotiti kar na novo, kar pa terja svoj čas, pa tudi sam sem z časom zelo na tesno, tako da bo nova oblika portala na razpolago čez kakšen teden. Sicer pa če že ponujaš pomoč, a imaš kakšne izkušnje z joomlo??

jaka

Citat od: Vreme dne 15. September 2008, 21:05:37
Sicer pa če že ponujaš pomoč, a imaš kakšne izkušnje z joomlo??

Žal ne...še...

Pihe

A je raca.com spet down? Meni ga namreč ne odpre. >:(

P.ssssst.: ne smem napisat direktno, da krtina.com ne dela.Bo raca hud. :icon_haha:

EDIT: Že dela ponovno! :bouncy:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

walter76

"Vreme...."

JAZ SE POSKUŠAM PRIJAVIT NA NOV PORTAL PA MI NIKAKOR NER GRE !!!
SEM SE ŽE VEČKRAT REGISRIRAL ...

NAVODILA..?
Tako da ne morem niti pisat novic---

Piši mi na mail valterpetra@yahoo.com
HVALA..
Prijatelj vremena !

jaka

A ostali imate dostop do portala in postaj, ki so na zevs strežniku? Js ga namreč nimam ("Address Not Found") :icon_question: