ZEVS Forum

Portal ponovno

Začel/a Vreme, 22. December 2007, 21:05:18

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

piskec

Ja, Maverick, kot sva že rekla: Gostje NE morejo videti nobenega linka.

Iz tega čisto preprosto sledi, da pač ne bodo imeli prikazanega nobenega linka. Vsakič, ko bo kje kakšen link, bo pisalo: You are not allowed to view links.

To velja tako za podpise, tekste, sploh vse, kjer je kak link.

piskec

Kar nekaj časa mi je tole vzelo, da sem raziskal, zakaj in čemu.

Vzrok pa je: imamo namreč instaliran mod za SMF, ki pravi takole:

Registered Links
Submitted by: SMFHacks
Last Updated: 2007-06-25
Short Description
Allows you to stop guests from viewing links. Informs the guest to register or login.
Downloads:

Torej je to gor namerno, zaradi varnosti.

ŽUPMART

Spet težave... :icon_rolleyes:
Pri zadnjem članku (Antarktični ledeniki polzijo v ocean) se ne da navesti vira. Članek je bil skopiran iz www.delo.si, to napišeš na konci pod vir (vir: www.delo.si, ali samo vir: Delo), vendar tega ne pokaže. Tudi, če zadevo popraviš, se zgodi enako. :icon_confused:
Sedaj sem po naslov napisal še (Delo, 25.2.08), ker drugače ne znam. Če lahko kdo klasično navede vir, naj ga navede to v naslovu pa izbriše.

Spc

kaj te ma to arso neke čje pa šje v linku noter ?
:shrug:

paradolf

Opazil sem da se je v rubriki "Infomesečnik" izgubil cel mesec februar opisa vremenskega dogajanja.
Sedaj sem ga ponovno na novo odprl, mi je pa čudno da je kar izpuhtel. No vsaj jaz ga nisem našel  :shrug:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

max

Kaj je s portalom :icon_question: mi ga ne odpre, pa tudi na strani mi je zginil png od zevsa

Vreme

Hmm  glede na to, da je portal na Fredekovem računalniku ne morem zaenkrat nič reč!  :icon_sad:

Kolikor vidim mu tudi postaja ne deluje že od jutra, torej je verjetno kakšna napaka, mogoče je ostal celo brez elektrike. Bomo videli!

max

joze

Citat od: MaVeRiCk dne 25. Marec 2008, 10:22:07
@Vreme, na portalu mi lahko onemogočiš pisanje člankov, pravtako me črtaj tudi z mesta NO, na forumu mi pa daj status navadnega člana

Kaj je bilo spet narobe?

max

Citat od: joze dne 25. Marec 2008, 10:54:04
Kaj je bilo spet narobe?
Dobil je dvodnevni ban, ki je že mimo, pa je verjetno užaljen :icon_rolleyes:

Vreme

Citat od: MaVeRiCk dne 25. Marec 2008, 10:22:07
@Vreme, na portalu mi lahko onemogočiš pisanje člankov, pravtako me črtaj tudi z mesta NO, na forumu mi pa daj status navadnega člana

kar se tiče odstopa in vsega ostalega glede članstva se dogovori z Piskecom!

ŽUPMART

Če je tako, prosim nekoga za pomoč pri urejanju! Je mogoče kakšen kandidat? :icon_rolleyes:
Ali je za to treba občni zbor? :icon_question:

Vremenko

No če bi rabil pomoč pri urejanju portala
Se javim jas  :icon_wink:

PS:Javim se predvsem za urejanje novic!!

walter76

Ne vem ali imam občutek ali pa je nekaj članov obupalo oziroma nimajo dovolj časa,znanja ,da bi
ta portal sčasoma postal bolj "gledan,bran.." ampak še vedno meji bolj na amaterstvu .
Saj razumem ,da za neko bolj "profi " stran je potrebno nekaj več financ in usposobljenih ljudi oz članov.
A vseeno bi bilo potrebno zadeve definiran na raznih o.zborih .
V tem primeru to mislim,da ni potrebno ,hm razen če se skliče izredni...
Kakorkoli to nekaj zanesenjakov,ki jih (nas) je tu bi moral ta portal oz forum peljati naprej korak po korak ne pa nazaj ...

Mogoče bi bilo potrebno tudi sam portal dodobra spremenit tako grafično kot vsebinsko .
Sam nimam toliko znanja a verjamem ,da vsak do od nas članom ali le obiskovalcev ima nekaj žilic za nekaj.
Ali vsaj idej...,da bi postali nekaj na Slovenskem prostoru.

Veliko je bilo narejenega a da se še več...
To je le moje mišljenje ,ki se lahko isto sekundo pozabi ali pa razmisli..
Prijatelj vremena !

ŽUPMART

Citat od: walter76 dne 25. Marec 2008, 15:09:36
Ne vem ali imam občutek ali pa je nekaj članov obupalo oziroma nimajo dovolj časa,znanja ,da bi
ta portal sčasoma postal bolj "gledan,bran.."

Hm, verjetno to deloma leti tudi name, ker pač urejam novice gor. Imaš kakšno idejo, kakšne novice oz. kaj podobnega še dodat, poleg novinarskih novic oz. objavljat linke do reportaž na našem forumu? :icon_rolleyes: