ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

paradolf

Citat od: Vlajko dne 10. Maj 2010, 09:32:57
Hi. Po dolgem času se zopet oglašam ... seveda zopet fehtam.

Kakšno vreme lahko pričakujem(o) v soboto, 15.5. v Radencih, hvala? 

Slabemu vremenu ni videti konca  :shrug:
Ni veliko scenarijev ki bi kazali suho vreme na ta dan zaenkrat. Ob "dobri" poziciji ciklona bi lahko imeli celo pošteno deževje. Po drugi strani pa bi morda lahko čez prišli le z nekaj plohami.
Malo je še prezgodaj za kaj konkretnejšega :shrug:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Poldi

Mene pa zanima kakšno vreme lahko jutri pričakujem v Benetkah?

walter76

Citat od: Poldi dne 10. Maj 2010, 11:58:47
Mene pa zanima kakšno vreme lahko jutri pričakujem v Benetkah?

Večinoma bo oblačno z pogostim dežjem.
Pojavljale se bodo tudi nevihte .
Predvsem popoldne bo pihal okrepljen južni veter.

No ne bo ravno pravi dan za obisk Benetk.
Prijatelj vremena !

Poldi

Citat od: walter76 dne 10. Maj 2010, 12:08:37
Večinoma bo oblačno z pogostim dežjem.
Pojavljale se bodo tudi nevihte .
Predvsem popoldne bo pihal okrepljen južni veter.

No ne bo ravno pravi dan za obisk Benetk.

Hvala
Žal ne gre drugače. Izlet otrok z bralno značko planiran že dalj časa. Pač smola.
Upam le, da ne bo hujših neviht, ali pač!? Tako v Benetkah kot na cesti.

Skub

Zdravo!

S prijatli za vikend planiramo kolesarjenje na območju snežniških gozdov in na dolenjskem. Vendar je projekt že prejšnji vikend odpadel zaradi vremena, za prihajajočega pa tudi ne kaže najbolje. Obstaja pa tudi možnost, da prestavimo našo turo v prekmurje, kjer kaže nekoliko bolje. Pa me zanima, še kaj menite vi, bo tam bolje? Odpravili bi se namreč že v petek zjutraj, prihod nazaj v Ljubljano pa bi bil v nedeljo zvečer.

Hvala za odgovore :icon_smile:

walter76

Citat od: Skub dne 10. Maj 2010, 22:35:21
Zdravo!

S prijatli za vikend planiramo kolesarjenje na območju snežniških gozdov in na dolenjskem. Vendar je projekt že prejšnji vikend odpadel zaradi vremena, za prihajajočega pa tudi ne kaže najbolje. Obstaja pa tudi možnost, da prestavimo našo turo v prekmurje, kjer kaže nekoliko bolje. Pa me zanima, še kaj menite vi, bo tam bolje? Odpravili bi se namreč že v petek zjutraj, prihod nazaj v Ljubljano pa bi bil v nedeljo zvečer.

Hvala za odgovore :icon_smile:

Če bo do poslabšnja prišlo ,konec tedna bo to zajelo večji del Slovenije tudi Prekmurje.
J,JZ situacija,ki povzroča slabo vreme predvsem na zahodu bo konec tedna verjetno prešla v bolj severno .
Tako,da gre pričakovati tudi tam padavine.
Počakajmo še dan ali dva,ko bo bolj jasno.
Prijatelj vremena !

dragec

Lepo pozdravljeni, evo pa se spet malo oglašam, seveda me zanima napoved za Poreč ta (14.5-16.5) vikend, povsod k sem gledal napovedi so oblaki in dež, zdaj pa me zanima a bojo to plohe oziroma samo kakšna plohica ali bo to ornk dolgotrajno deževje....pa če bo tud kaj sončka vmes....
Lep pozdrav vsem in hvala.... ;)

walter76

Citat od: dragec dne 11. Maj 2010, 15:59:25
Lepo pozdravljeni, evo pa se spet malo oglašam, seveda me zanima napoved za Poreč ta (14.5-16.5) vikend, povsod k sem gledal napovedi so oblaki in dež, zdaj pa me zanima a bojo to plohe oziroma samo kakšna plohica ali bo to ornk dolgotrajno deževje....pa če bo tud kaj sončka vmes....
Lep pozdrav vsem in hvala.... ;)

Večinoma bo oblačno.
V soboto dopoldne bo morda še brez padavin.
V nedeljo bo spremnljivo oblačno z občasnim dežjem,predvsem plohe,morda tudi nekaj sonca,toda to je bolj možnost ,kot realnost trenutno.
Količina padavin še ni povsem jasna.
Lahko da bo rahla do zmerna,toda obstaja možnost tudi veliko več dežja predvsem v soboto popoldne oziroma zvečer.

Poleg tega se bo shladilo ,v zadnjih dneh je temperatura tja do okoli 19.C,zjutraj okoli 13.C
V soboto in nedeljo pa bo do okoli 16.C .
Pihala bo zmerna,za kratki čas morda močna Burja.

POČAKAJMO MOŽNE SPREMEMBE.
Prijatelj vremena !

davorz

Pozdravljeni!

Je možno že kaj napovedati za slovensko obalo za nedeljo 16.5.2010? Planiramo mal it dol pogledat, pa ne vem ali se bo splačalo it zaradi vremena  ???

maestro

Glede vremena ne bo ta vikend za obisk obale... :shrug:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Pihe

Moje mnenje je,da bo v nedeljo dopoldne še rahlo deževalo,popoldne pa bi bilo bolj prijazno in brez padavin.
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

walter76

Dopoldne bo oblačno,možen rahel dež .
Popoldne bo razmeroma oblačno in večinoma brez padavin .
Do večera morda že razjasnitve.
Prijatelj vremena !

medica

Kako pa sedaj kaj kaže za naslednji teden, pon-sob, za JZ del (točneje Pivka)?  :icon_bird:
Na hitro pogledano kar uredu, mogoče kakšna manjša ploha proti koncu tedna!?  :icon_confused:

Urox26

Živjo!

Vprašal bi vas če kaj veste kakšno bo vreme jutri v Salzburgu?? Saj se odpravlja jutri in bi se rad potem tudi primerno oblekel in obul.

Hvala in lep pozdrav  :wavey:
Vreme je ZAKON!

ynos

Kako kaže za jutri (sobota) dopoldan za Radence? Namreč organizira se prireditev Maraton Treh src in kolegice zanima kako bo s tekom.

Hvala.
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist...