ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

pohorc

Mene  zanima kako bi lahKo ta prah od vulkana, ki je izbruhnil na Islandiji vplival na letošnje poletje? Je res možno, da letos poletja sploh nebi bilo(mislim seveda glede temperatur)?

LP :wavey:

maestro

Hja, odgovore zveš še najbolje tako, če prebereš kak članek, kake so ble posledice prejšnih izbruhov vulkanov po svetu.Seveda je vse odvisno, kako močno bruha, koliko časa...
Vsekakor bi kakšen silovit izbruh (kjerkoli po svetu) lahko imel katastrofalne posledice, tega se večina ljudi sploh ne zaveda...Že sedaj je mati narava lepo pokazala (spet), kdo je gospodar na zemlji.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

anze811

Mene pa zanima kakšno bo vreme v ponedeljek v Avstriji in sicer bolj natančno v Gmundu in na Katschbergu, ker gremo s šolo v Porschejev muzej in na ta pelaz Katschber?

Hvala za odgovore, lp

aljosak

Pozdravljeni vremenoslovci. Zanima me, če lahko kdo reče kaj glede vremena na območju Destrnika (Slovenske gorice) v terminu od petka, 30.4.2010 do nedelje, 2.5.2010. Kolikor sem gledal napovedi jih večina napoveduje možnost ploh in ohladitev, ker pa ste tu nekateri pravi eksperti, bi vas prosil za vašo napoved. Lep pozdrav in hvala vnaprej.

walter76

30.5.2010 bo po trenutnih izgledih del dneva delno jasno,čez dan bo oblačnosti več.
Možnost ploh ali neviht v popoldanskem ali večernem času ne izključujem.
Temperature pa okoli 25.C ali celo čez.

1.MAJ in 2.MAJ
SPREMENLJIVO OBLAČNO,pogoste plohe in nevihte .
Ohladilo se bo na okoli 15.C

2.5 morda še nekoliko nižje temperature...
Prijatelj vremena !

green55

Živjo mene pa samo zanima kakšno bo vreme 1. in 2. maja v Rovinju pa če mi lahko kdo pove približno temperaturo morja ki bo tam takrat
hvala

walter76

Citat od: aljosak dne 25. April 2010, 11:39:14
Pozdravljeni vremenoslovci. Zanima me, če lahko kdo reče kaj glede vremena na območju Destrnika (Slovenske gorice) v terminu od petka, 30.4.2010 do nedelje, 2.5.2010. Kolikor sem gledal napovedi jih večina napoveduje možnost ploh in ohladitev, ker pa ste tu nekateri pravi eksperti, bi vas prosil za vašo napoved. Lep pozdrav in hvala vnaprej.

30.4 sončno in zelo toplo okoli 26.C

1.5
delno jasno z občasno povečano oblačnostjo.
Okoli 25.C

2.5
Spremenljivo oblačno,predvsem dopoldne lahko tudi delno jasno.
Padavin do poznega popoldneva verjetno ne bo.
Temperature okoli 22.C
Prijatelj vremena !

walter76

Citat od: green55 dne 25. April 2010, 22:53:45
Živjo mene pa samo zanima kakšno bo vreme 1. in 2. maja v Rovinju pa če mi lahko kdo pove približno temperaturo morja ki bo tam takrat
hvala

1.5  DELNO OBLAČNO,MOŽNOST PADAVIN ZAENKRAT ZELO MAJHNA NI PA IZKLJUČENA.
Okoli 24.C

2.5 Oblačno z padavinami.

Morje ima okoli 15.C
Prijatelj vremena !

sašon

Zdravo!

Mene pa bi zanimalo, kakšno vreme se nam obeta ta vikend - 1 in 2.5. na otoku Pagu?

Postavljamo prikolico, pa je malček težje, če dežuje...

Hvala in Lp,

Sašon

paradolf

Citat od: sašon dne 28. April 2010, 12:36:35
Zdravo!

Mene pa bi zanimalo, kakšno vreme se nam obeta ta vikend - 1 in 2.5. na otoku Pagu?

Postavljamo prikolico, pa je malček težje, če dežuje...

Hvala in Lp,

Sašon
Vse kaže da vas dež ne bi smel ovirati, čeprav bi znalo biti občasno že nekoliko bolj oblačno. Deževno obdobje pa naj bi se začelo verjetno že kar z prihajajočim ponedeljkom.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

malamut

Zdravo.

Zanima me kakšno vreme lahko pričakujem do vključno torka na smučišču Kope (1400m)

Lp, hvala

maestro

Jutrišnji dan bo še najlepši, nato pa iz dneva v dan slabše.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

sašon

@paradolf:
hvala za odgovor

lp, sašon

kamplc

Zdravo,

zanima me vremenska napoved za Planinsko polje za ponedeljek in torek. Sprašujem, ker bi rad jutri ali pojutrišnjem muharil na Unici, zato me zanima predvsem količina padavin in jakost vetra. Se pravi-kdaj bo padavin in vetra manj, v ponedeljek ali torek? Najlepša hvala za odgovore.

off topic: Če to bereš uporabnik Lluka, lahko prosim malo pokomentiraš vodostaj Unice-nizek ali zelo nizek? Hvala

indijanc

Zanima me napoved za Zadar od petka do vključno ponedeljka? Kolikšna je možnost padavin?