ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

uros1978

Paradolf, hvala za odgovor, bomo šli potem kar ta vikend. Sicer pa vem, da se vremena še ne da z gotovostjo napovedovati.

walter76

Citat od: uros1978 dne 18. Maj 2010, 10:26:21
Pozdravljeni,

mene pa zanima kako kaže za Portorož naslednji vikend od 21.-23. Ali bo vredu vreme, da bi se splačal rezervirat vikend aranžma ali bi bilo bolj pametno počakat na vikend 28.-30.

Če mi lahko odgovorite nekje do srede, da se bom imel čas zorganizirat in rezervirati hotel.

Za odgovor se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem.

Vsekakor je bolje rezervirat weekend 21-23.5 !
Zadnji weekend v mesecu Maju bi lahko (bistveno) slabši !
V tem weekendu boš imel  dovolj sonca in prijetnih temperatur celo blizu 25.C (predvsem sobota-nedelja )
Preseneti te lahko kakšna ploha,izjemoma nevihta,predvsem v petek v pozno popoldanski ali večernih urah,podobno velja za soboto nedeljo.
Toda več bo sonca in mislim ,da nekaj več oblačkov na nebu proti večeru in zvečer z kakšno kapšljo dežja ne bo problem.
Lep pozdrav in uživaj !
Prijatelj vremena !

.sonček.

Kakšno bo vreme v Nedeljo v Karavankah (Stol-Vrtača).
Bral se, da bo dop.sonce pop.kakšna nevihta.
Brez vremena ni življenja.

maestro

Citat od: .sonček.Kakšno bo vreme v Nedeljo v Karavankah (Stol-Vrtača).
Bral se, da bo dop.sonce pop.kakšna nevihta.

Pravilno si ugotovu...
Treba bo zgodej na pot, da boš prej nazaj :icon_wink:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Boki

Pozdravljeni,
zanima me kdaj lahko pričakujem vsaj tri dni lepega vročega vrema za okolico Rogaške Slatine :icon_question: Treba seno pod streho spravit ;)

Hvala in lep pozdrav :wavey:

max

Boki, včeraj bi moral pokosit :icon_rolleyes:
Od jutri naprej, so vsak dan možne kakšne popoldanske plohe :shrug:
Za tri dni skupaj in še vroče, se bo težko izšlo do konca meseca, kakor trenutno kaže.
Naj še kdo pristavi komentar.

rava

Fantje, kaj mislite, kakšno bo kaj vreme od sobote 22. do sobote 29. maja na zadarskem področju cro.
grem jadrat, prvič v življenju bom par dni čisto sama na barki, pa imam kar malo treme  ???  :zaba:

tam nekje do torka mi zgleda kar v redu - sončno, toplo, blagi vetrovi (maestral) okoli 10kn.
zdi se mi, da bi druga polovica tedna utegnila biti bolj živahna, glede na to, da se na atlantiku že nekaj kuha.

paradolf

Citat od: rava dne 20. Maj 2010, 10:55:04
Fantje, kaj mislite, kakšno bo kaj vreme od sobote 22. do sobote 29. maja na zadarskem področju cro.
grem jadrat, prvič v življenju bom par dni čisto sama na barki, pa imam kar malo treme  ???  :zaba:

tam nekje do torka mi zgleda kar v redu - sončno, toplo, blagi vetrovi (maestral) okoli 10kn.
zdi se mi, da bi druga polovica tedna utegnila biti bolj živahna, glede na to, da se na atlantiku že nekaj kuha.

V grobem bo kar držalo, čeprav so spremembe še možne. Od sredine tedna torej kaže na poslabšanje s padavinami. Vetra sicer naj ne bi bilo veliko, se bo pa iz JZ smeri obrnil na švoh burjo za konec tedna ko naj bi ciklon prešel Jadran.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Pihe

Citat od: paradolf dne 20. Maj 2010, 16:07:46
V grobem bo kar držalo, čeprav so spremembe še možne. Od sredine tedna torej kaže na poslabšanje s padavinami. Vetra sicer naj ne bi bilo veliko, se bo pa iz JZ smeri obrnil na švoh burjo za konec tedna ko naj bi ciklon prešel Jadran.

Kaj bo sama počela na barki je pa nisi upal vprašat prjatu,a!? :icon_haha: ;)
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

rava

Citat od: paradolf dne 20. Maj 2010, 16:07:46

najlepša hvala  :wavey:

Citat od: Pihe dne 20. Maj 2010, 17:04:04
Kaj bo sama počela na barki je pa nisi upal vprašat prjatu,a!? :icon_haha: ;)

:icon_haha: jadrala  :icon_razz:

Pihe

Citat od: rava dne 20. Maj 2010, 22:01:36
najlepša hvala  :wavey:

:icon_haha: jadrala  :icon_razz:

Sem pozabil poudarit besedo: SAMA! ;)

Če pa mojo šefico tam dol kje srečaš(baje,da tudi jadra),ji pa samo povej naj kar jadra dol do Afrike,ker mi tu je ne pogrešamo prav nič. :icon_haha:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

rava

Citat od: Pihe dne 20. Maj 2010, 22:20:05
Če pa mojo šefico tam dol kje srečaš(baje,da tudi jadra),ji pa samo povej naj kar jadra dol do Afrike,ker mi tu je ne pogrešamo prav nič. :icon_haha:
zmenjeno  :icon_wink:. če jo srečam, jo pošljem na potovanje okoli sveta  :beerchug:.

.sonček.

Citat od: maestro dne 19. Maj 2010, 08:57:27
Pravilno si ugotovu...
Treba bo zgodej na pot, da boš prej nazaj :icon_wink:

Že kaj bolj podrobnega znanega, bo dež, nevihte, oblačno ali cel dan sonce/oblaki....., ko gledam raznorazne napovedi sem čist zbegan, saj vsaka drugače govori.
Zevs pravi, da bo dop.delno jasno, popoldne pa sprem.oblačno s plohami in nevihtami, ne vem raje sem 100% in grem takrta, ko bo napoved nekaj v tem smilsu "celi dan bo pretežno jasno"
Pa kukr pišejo, da bo pop.sprem s plohami se v gorah že pooblači že okoli 10 ure.

maestro

Zadeva bo podobna današnji, že sadaj so vrhovi v oblakih, plohe pa tudi že ponekod na vidiku. Ne bo ravno dan za hribe.Lepše vreme  boš imel, če greš na obalo na sprehod
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

.sonček.

Dopoldne je bilo v Zahodnih Kravankah pretežno jasno (Kepa), popoldne pa zmerno oblačno, kasneje sem bil na Vrtači, ki pa je okoli 14-15 ure malo prsulo dežja, ampak nič konkretnega.