ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

ANDONE

kakšno bo vreme tale vikend na obali? hvala, lp

walter76

Citat od: ANDONE dne 17. Marec 2010, 09:05:26
kakšno bo vreme tale vikend na obali? hvala, lp

Žal,kaže na zmerno do pretežno oblačno deloma tudi zamegljeno.
Temperatura,čez dan do okoli 13.C
Pihal bo JZ,ob morju tudi zmeren.
Občasno bo rosilo ali deževalo.
Ob taki vremenski sliki je bolje se otepat obale,ni ravno cvetoča .
Sicer se odloči sam.
Prijatelj vremena !

Oblak69

Zopet se obračam na vas poznavalce, kajti zanima me vreme to soboto v Flachau - Avstrija, kamor gremo na smučanje?

Pihe

Citat od: Oblak69 dne 18. Marec 2010, 17:23:32
Zopet se obračam na vas poznavalce, kajti zanima me vreme to soboto v Flachau - Avstrija, kamor gremo na smučanje?

Jaz sem bil tam službeno v nedeljo in lahko rečem,da so bili enkratni pogoji za smuko:suh sneg(cca pol metra tako na oko,zgoraj pa ne dosti več),proge fantastično urejene,ljudi ravno prav,da se je razpršilo in ni bilo treba nikjer nič čakat.
Ampak ti sprašuješ za to soboto. :icon_redface:
Mislim,da bo visoka koprenasta oblačnost skozi katero bo sijalo sonce in predvsem vetrovno bo(južnik).Temperature bodo v porastu tako,da zna bit sneg že dopoldne bolj južen.Če sklenem:prav fajn smuka bi morala bit. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Oblak69

Nekaj podobnega sem pričakoval :icon_wink:, hvala @pihe za bolj obširne informacije. Bom poročal, ko se vrnemo. :wavey:

Oblak69

Kot sem obljubil sporočam, da smo imeli včeraj na smučanju zelo lepo vreme, praktično brez vetra, le okoli poldneva se je za kratek čas pojavila tanka prosojna oblačnost, katero mi jo je tudi @Pihe napovedal.
Tudi temperature so bile spomladanskemu času  primerne, saj je bilo spodaj okoli 13h- 870m 12°C, na vrhu-2000m pa 7°C, klju temu pa sploh ni bilo kakih večjih kupov, le sneg je bil pop. bolj počasen na bolj sončnih delih, to pa zardi nizke vlage v zraku in dobro urejenih prog. Skratka, enkraten dan smo preživeli na tej smuki.
Za boljšo predstavo pa sem prilepil nekaj slik v "vremenski reporter"  :buttrock:

Neurje

Lep pozdrav zanima me okvirno vreme za Londom v času od 25,3,2010 za en teden . Hvala lepa za vaše odgovore.

Halda

l.p
Zanima me, kako kaže vreme za Švico (Davos), dne 24.3-28.3.2010...

Hvala lepa!!!!

paradolf

Citat od: Neurje dne 21. Marec 2010, 16:12:07
Lep pozdrav zanima me okvirno vreme za Londom v času od 25,3,2010 za en teden . Hvala lepa za vaše odgovore.

Kot je videti bo britansko otočje v terminu ki ga omenjaš pod vplivom atlantskega ciklona. Obeta se spremenljivo vreme s pogostimi padavinami. Kaže tudi na precej vetrovno vreme v prvih dneh tvojega bivanja ko se bo ciklon približeval. Proti koncu pa bi se lahko tudi nekoliko bolj ohladilo.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

paradolf

Citat od: Halda dne 21. Marec 2010, 20:55:34
l.p
Zanima me, kako kaže vreme za Švico (Davos), dne 24.3-28.3.2010...

Hvala lepa!!!!

Začelo se bo kot kaže z lepo sredo, četrtek bo že več oblačnosti predvidoma. Petek pa se kaže prehod fronte. Oblačno bo in deževno. Za naprej pa se obeta spemenljivo vreme. Nekaj sonca, vendar se lahko pojavijo občasno tudi manjše padavine.
Davis Vantage PRO2

dragec

En lep pozdrav vsem na forumu....
Imam eno vprašanje...in sicer me zanima kako bo ta vikend (27.3) z vremenom, ali bo ok za smuko?Sem namreč vikend prost in se odločam a bi šel kam v avstrijo smučat al na Kanin al pa kr na Krvavec in me zanima a bo še kaj snega glede na trenutno stanje.... :shrug:
Lep pozdrav vsem.....pa hvala za odgovor... :wavey:

vaillant

Pozdravljeni!
V soboto sosed prekriva streho (vsaj namen ima) in me je prosil naj vprašam fante na Zevs-u  :praise: , kakšno bo kaj vreme v okolici Grosuplja (pod Polževsko planoto).

Hvala in  :wavey:

VP aktivna od 20.2.2009

max

V večjem delu SLO, bodo občasne plohe, bo bolj aprilsko :shrug:

paradolf

Citat od: vaillant dne 24. Marec 2010, 07:39:00
Pozdravljeni!
V soboto sosed prekriva streho (vsaj namen ima) in me je prosil naj vprašam fante na Zevs-u  :praise: , kakšno bo kaj vreme v okolici Grosuplja (pod Polževsko planoto).

Hvala in  :wavey:

V noči na soboto nas bo prešla hladna fronta. Večina dežja naj bi do jutra že padla, vendar kaže da bo ostalo zelo spremenljivo z možnostjo popoldanskih ploh. Prav tako bo verjetno tudi v nedeljo. Za naprej morda v ponedeljek suho, nato pa zopet postopno namakanje od zgoraj.
Nekako tako izgleda trenutno. Če bo prekrival več dni, je za odločitev zaenkrat bolje še malo počakati.

Me je že @max prehitel :icon_wink:
Davis Vantage PRO2

Neurje

Živjo jaz bi sedaj še enkrat rad vprašal za London  od jutri dalje za en teden kako kaže in kaj se splača vzeti seboj .