ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

bbator

Pihe kaj praviš v četrtek za Sella neveo in Kanin?
Ni vse v snegu, nekaj je tudi v nevihtah!

Pihe

Citat od: bbator dne 23. Februar 2010, 06:48:17
Pihe kaj praviš v četrtek za Sella neveo in Kanin?

Bi moralo biti kar lepo in sončno.Vendar z eno veliko pomanjkljivostjo: povezava med obema deloma smučišča skoraj zanesljivo ne bo obratovala(prevelika nevarnost plazov in sem tudi dobil informacijo,da je plaz vrgel vrv od sedežnice na Prevalo dol :icon_exclaim:).
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

bbator

aha. Hvala pihe. Če ni povezave ne grem. Ravno zato sem hotel iti. NIč bodo pa tudi višarje uredu. Lp ;)
Ni vse v snegu, nekaj je tudi v nevihtah!

denc7

Prosil bi, da bi mi nekdo svetoval kateri dan naj izberem za smuko na Krvavcu. Naj bo to sreda ali četrtek, kateri dan bo lepše, sam se bolj nagibam k četrtku? Hvala lp

max

Jaz grem v Četrtek, mogoče tudi jutri, se bom danes zvečer odločil, drugače pa definitivno Četrtek :icon_wink:

mihaa

Citat od: max dne 23. Februar 2010, 15:08:08
Jaz grem v Četrtek, mogoče tudi jutri, se bom danes zvečer odločil, drugače pa definitivno Četrtek :icon_wink:

Jas sem bil na krvavcu,učeri pa moram reči,da mi je žičničar reku,da bo celi teden megla in tal tak vreme.Sicer mrzlo učeraj ni bilo ampak megla je bila pa ,kar močna.Sicer pa še to gužve ni bilo preterane tako,da je bilo kr fajn samo ko megle nebi bilo.

VREME, PROGRAMIRANJE, HOCKEY

denc7

Miha tudi jaz sem bil učeraj gor in je bila res gosta megla, zato pa sedaj sprašujem, da bom vedel kdaj it da ne bom ponovno padel v meglo....mislim pa da bo četrtek kar prava odločitev. Bomo videli ;)

mihaa

Citat od: denc7 dne 23. Februar 2010, 15:26:39
Miha tudi jaz sem bil učeraj gor in je bila res gosta megla, zato pa sedaj sprašujem, da bom vedel kdaj it da ne bom ponovno padel v meglo....mislim pa da bo četrtek kar prava odločitev. Bomo videli ;)

To se je potem res teško odločit,kdaj naj greš ,če pa veš ,da je bila megla prejšnji dan.

VREME, PROGRAMIRANJE, HOCKEY

paradolf

Citat od: denc7 dne 23. Februar 2010, 15:04:21
Prosil bi, da bi mi nekdo svetoval kateri dan naj izberem za smuko na Krvavcu. Naj bo to sreda ali četrtek, kateri dan bo lepše, sam se bolj nagibam k četrtku? Hvala lp
Četrtek...definitivno vsaj iz trenutnega vidika.
Jutri zna biti res morda tudi megleno.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

lukapet

Za soboto me zanima ali se na obali pričakuje megleno vreme? Namreč na arso spletni strani - slikovna napoved je za obalni pas in Kras narisano ne tako jasno vreme kot v notranjosti. Imam namen malo s kolesom glede na že pomladne temperature. Če bo megla, bo treba pa iti v hribe. Torej nasvet ali iti na primorsko v soboto?

davorz

Citat od: lukapet dne 25. Februar 2010, 17:51:28
Za soboto me zanima ali se na obali pričakuje megleno vreme? Namreč na arso spletni strani - slikovna napoved je za obalni pas in Kras narisano ne tako jasno vreme kot v notranjosti. Imam namen malo s kolesom glede na že pomladne temperature. Če bo megla, bo treba pa iti v hribe. Torej nasvet ali iti na primorsko v soboto?

Pridružujem se vprašanju za obalo vendar za nedeljo.
Torej ali lahko pove kdo za vikend kakšno bo vreme? Za soboto se pričakuje bolj kot ne sončno, vendar za nedeljo obljubljajo pooblačitev na zahodu. Ali bo vreme še dovolj za izlet po primorski? Sprehod in podobno.. Ne bo preveč vetra?

maestro

Sobota je definitivno bolša izbira, v nedeljo se nakazuje na oblačno vreme z rosenjem oz rahlim dežjem.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Ciklon

Citat od: lukapet dne 25. Februar 2010, 17:51:28

V soboto-jutri bo tudi ob obali prevladovalo pretežno jasno in sončno vreme. Megle ne bo.

Citat od: davorz dne 26. Februar 2010, 14:38:23
Pridružujem se vprašanju za obalo vendar za nedeljo.
Torej ali lahko pove kdo za vikend kakšno bo vreme? Za soboto se pričakuje bolj kot ne sončno, vendar za nedeljo obljubljajo pooblačitev na zahodu. Ali bo vreme še dovolj za izlet po primorski? Sprehod in podobno.. Ne bo preveč vetra?

V nedeljo bo na Primorskem pretežno oblačno, v hribovitem svetu Primorske se bodo popoldne začele pojavljati občasne rahle padavine. Močnejši J-JZ veter bo pihal predvsem v višjih legah.
Raj je v naravi :buttrock:

javijavi

Lep pozdrav! Mene bi pa zanimalo, kakšna bo kaj noč iz sobote na nedeljo. Imamo namreč srečanje astronomov pa me zanima, če bo uporabna noč! Vem da je še precej daleč, vendar rabim, da vem planirat glede službe! Hvala.

maestro

Kdaj pa to, a nocoj, al drug tedn, al čez 14. dni, k si napisov da je še deleč..... :icon_question:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si