ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

javijavi

Ups.. iz 13 na 14.3 sem mislil :)

maestro

hehe, rabim-o še podatek, a je srečanje v tvojem kraju al kje drugje ;)
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

javijavi

Malce južno od Ljubljane. :)

Vlajko

Hi. Po dolgem času se zopet oglašam ... seveda zopet fehtam. :-[

Kakšno vreme lahko pričakujem(o) v nedeljo, 14.3. na naši obali (v okolici Portoroža), hvala? ;)

walter76

Delno jasno bo,dopoldne nekaj Burje temperatura čez dan okoli 8.C
Prijatelj vremena !

Vlajko

Super, hvala,  ;)

skratka idealno za pohod  (ali tek) ob obali.  8)

marek

Živjo!

Kaj mislite kakšna bo danes zvečer smuka na Starem vrhu.  Bo ornk pihalo ?   ???

hvala

avbersek

Lp. Mene zanima napoved za Velenje, SV Slovenija, kako bo s padavinami in koliko snega bo, kdaj bi naj pričelo snežiti...
hvala že vnaprej  :)

H2o

Citat od: marek dne 08. Marec 2010, 15:19:20
Živjo!

Kaj mislite kakšna bo danes zvečer smuka na Starem vrhu.  Bo ornk pihalo ?   ???

hvala

Na bližnjem Cerknem je danes po občutku pihalo manj, kot pa pri nas v kotlini. Po mojem mnenju veter ne bi smel biti (pre)velik problem.

maestro

Citat od: javijaviMalce južno od Ljubljane.

Zaenkrat kaže na  kar lepo noč.

VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Ciklon

@Amare, v sredo zjutraj in dopoldne bo ob obali rahlo snežilo. Pihala bo burja okoli 60-70 km/h s sunki okoli 90-100km/h.
Raj je v naravi :buttrock:

Oblak69

Tole je pa čudno glede na napovedi, komaj kaj več kot tri ,štiri centimetre snega, razen v južni SLO nekaj več. Vaseskozi le rahlo sneži, razen kake pol ure je mogoče malo bolj snežilo :icon_question: Tudi zmeraj bolj svetlo, vlaga raste, tudi pritisk.

max

Zdajle je ura 10:26h, pričakuj v roku dveh do treh ur okrepitev padavin in nato do jutrišnjega dopoldneva :icon_wink:

Oblak69

Hvala @Max.
Ker pa gremo to soboto z društvom na smučanje v Flachau- Avstrija, me zanima vreme bolj podrobno v tistih koncih ta dan? Hvala za odgovore.
Se pa nam lahko pridruži, če kdo želi, pod istimi pogoji, kot člani društva :icon_wink:

kripelj

zdravo,

Jaz pa bi prosil, če mi lahko kdo pove kakšno bo kaj vreme v barceloni od srede pa do ponedeljka (17.3. do 22.3.)  predvsem me zanima če bo kaj dežja in temperature, in seveda tudi kakšen bo kaj veter za srfanje. Kolikor sem sam gledal kaže lepo, bi pa rabil še neko mnenje nekoga bolj izkušenega.

lp, jernej :wavey: