ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Pihe

Citat od: marek dne 15. Februar 2010, 16:30:08
A super Pihe.  :icon_wink: Sem kuj bol volje!

Sicer sem pa po pravici povedano  pričakoval tvoj reply, ker grem v tvojo "dnevno"  ;D

tnx

:bouncy:

Preden pa greš na pot,pa čekiraj na tej spletni strani kamere: www.boveckanin.si (na desni strani sta kameri s slovenske strani in iz italijanske). :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Slk22

Kako pa kaj sreda kaže na Kaninu?

Pihe

Citat od: Slk22 dne 15. Februar 2010, 18:11:45
Kako pa kaj sreda kaže na Kaninu?

Slabše kot jutri.Padavin naj še ne bi bilo,vendar je zelo verjetno,da se bo tudi zgornji del smučišča potopil v meglo in oblake.Pa pihat bo najbrž tudi začelo. :icon_question:
www.bovec-vreme.si

avbersek

Citat od: Pihe dne 15. Februar 2010, 19:14:58
Slabše kot jutri.Padavin naj še ne bi bilo,vendar je zelo verjetno,da se bo tudi zgornji del smučišča potopil v meglo in oblake.Pa pihat bo najbrž tudi začelo. :icon_question:
Ne bo več kaj od zime letos  :(

gregach

Kakšno zvezo ima to s @Pihe-tovim postom????? :icon_question: :banghead:
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

alešrozman94

Mi lahko prosim kdo pove bolj natančno kako vreme bo jutri v okolici ormoža (pri nas), ker nameravam organizirati smučanje za bivše sošolce in še nekatere znance. :icon_wink:
Lepo prosim  :)

Vnaprej se zahvalnjujem za odgovor!  :icon_wink:

Lp. Aleš
VREME BO!

Georgje

V Soboto sem se imel plan odpravit v Celovec, pa me zdaj malo skrbi, ker z verigami se ne bi ravno vozil čez Ljubelj, ki je nad 1000 n.m.v. Kaj menite bo prelaz do 12h kolikor toliko prevozen ali bo snega preveč za normalno prečkanje?

maestro

Mislim, da boš moral kar z verigami it čez.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

gogi

Mi lahko gdo pove kakšno naj bi bilo vreme v Čakovcu od 20.2 ( sobota) do srede 24.2... vsaj približno. Vnaprej hvala za odgovore.

LP

ales77

Zanima me kakšno je bilo vreme 14.1.2009 na Pragerskem ali v okolici ,kje naj to najdem ?

snowflake

Citat od: Georgje dne 18. Februar 2010, 09:08:58
V Soboto sem se imel plan odpravit v Celovec, pa me zdaj malo skrbi, ker z verigami se ne bi ravno vozil čez Ljubelj, ki je nad 1000 n.m.v. Kaj menite bo prelaz do 12h kolikor toliko prevozen ali bo snega preveč za normalno prečkanje?

glede na to , da je bila že sedaj brozga na ljubelju mislim, da bo jutri kar konkretno padalo ( oamtc je napovedal do 30 cm snega do večera ),tako da lahko pogledaš kamero ki je nekih 150 m nižje in če bo tam bela cesta boš vedel, da sneži..če pa se boš odpravil in bo nazaj grede močno snežilo, ti pa že zaradi kazni priporočam uporabo verig ki je predpisana na avstrijski strani...
bom po zjutraj po kofetu letel gor pogledat pa ti lahko sporočim
Snow4All!

Urox26

Živjo.

Jutri se odpravljam na Veliko Planino in me zanima če bom potreboval verige pri vožnji?
Zanima me pa še koliko novega snega se tam približno pričakuje?

Lp.  :wavey:
Vreme je ZAKON!

snowflake

Citat od: Georgje dne 18. Februar 2010, 09:08:58

zaenkrat je cesta dokaj normalno prevozna, seveda z zimskimi pnevmatikami....
Snow4All!

GrEg3c

Ali lahko kdo malo pojasni kako bo stanje ta petek na kaninu ? 

hvala v naprej za odgovor

Pihe

Citat od: GrEg3c dne 22. Februar 2010, 21:29:10
Ali lahko kdo malo pojasni kako bo stanje ta petek na kaninu ? 

hvala v naprej za odgovor

Nič kaj prijazno naj ne bi bilo.Kaže na rahlo do zmerno sneženje s slabo vidljivostjo.Temperature malo pod 0.
www.bovec-vreme.si