ZEVS Forum

Odpoved strežnika 14.9.2009

Začel/a piskec, 15. September 2009, 06:18:41

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Pihe

Citat od: piskec dne 18. September 2009, 13:30:25
Pihe, z odvetniki se ne bomo bodli. Preprosto je 180€ letnega gostovanja premalo, da bi se šel človek borit z mlini na veter.

Piskec, ne minimaliziraj.Kaj pa,če bi npr.: Joze(ki je pač prvi izpostavil ta problem) imel z Elektro Kanal pogodbo o zagotavljanju vremenskih podatkov?In verjemi, da bi v taki pogodbi bili zanesljivo penali za neizpolnjevanje obveznosti! Ni vse v tistih 180 € stroškov letnega gostovanja, ki jih mora društvo plačati gostitelju. Gledat je treba širše.In gre se predvsem za (ne)odgovornost tistih, ki tako "na počez" ponujajo svoje storitve. Ko bi jih nekdo zaradi izpada dohodka iztožil, bi hudičevo dobro premislili prej,kot bi strankam ponujali v podpis take kose "toaletnega papirja". Je pa res,da smo mi pač pristali na pogoje s tega toaletnega papirja. :icon_arrow: :icon_exclaim: :icon_haha:
Eh,dovolj o tem.Naj nam bo nauk za v bodoče, da bomo bolj premišljeno sklepali pogodbe. 8)
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

joze

No, no, mirno kri! Je pa res, da so VP zopet crknile... :banghead: :banghead:

Jim bom začel omenjati mamicu :icon_mad: ;D

Astra

Pozdravljeni. Vidim, da je bila cela štala. Na žalost!  :banghead:

Se nisem mogel prijaviti v sistem več dni, danes prvič. Sem kar razočaran, saj sem bil prepričan, da smo izbrali dobrega ponudnika. No ja, kar je pač je.

Verjetno bo res počasi za premisliti o novem ponudniku.

Pa LP v primeru, da me spet ne bo spustilo na forum.

LP, Matej
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

max

Matej, sem te dodal na svoj imenik-mail pa te obvestim po mailu, če pride do kakšne spremembe-IP itd..
LpMax

joze

Citat od: max dne 18. September 2009, 17:23:42
Matej, sem te dodal na svoj imenik-mail pa te obvestim po mailu, če pride do kakšne spremembe-IP itd..
LpMax

AAA, tako, mene pa ne?!?! :icon_evil: :icon_evil: :icon_banned:

:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Sorry, mal heca mora bit :icon_wink:

Max, lahko pobrišeš...

jkocki

VP mi je zdajle začela delovati-FTP.Upajmo, da ni prehitro veselje.
Kar hitro pogrešaš vse skup, če ne dela. :bouncy:

Max tudi tebi vidim, da je zadihala

Cimet

Meni se stran tudi normalno prikazuje. Predvidevam, da že od ene 11. ure dalje.  :buttrock:
Davis Vantage Pro2

http://strazisce.zevs.si/

jkocki

ŠTROMAR

Vse skupaj pa dela silno počasi.
Zdajle recimo več kot eno uro nisem mogel priti na forum. :banghead:

Smučar

So stvari zdaj poštimali? Ker od doma (T-2) nikakor ne morem priti na forum, iz službe pa. Moram kaj na novo nastaviti?

Pihe

Citat od: Smučar dne 23. September 2009, 08:48:57
So stvari zdaj poštimali? Ker od doma (T-2) nikakor ne morem priti na forum, iz službe pa. Moram kaj na novo nastaviti?

IP je nov!Preberi si prvi Piskecov post v tej temi! :icon_arrow:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

max

Kaj pa tisto, ko so napisali, da naj bi ta teden spet vse preselili na nov strežnik  :shrug:
Zgodovina je vsa pobrisana, o tem pa tudi nič več govora, ne duha ne sluha o novem strežniku hitrost10 :icon_question:

polo

Po najnovejših informacijah bomo ostali na b2.hitrost.net in nas ne mislijo premakniti na stari strežnik 10hitrost, tako kot so pred dnevi še pisali!  :shrug:

Zaenkrat meni deluje brez prekinitev.

Kako je pri vas ostalih?

adsl

Pri meni je odkar sem vnesel novi ip vse po starem torej mi dela brez problemov zaenkrat!

LP!

Smučar

Citat od: Pihe dne 23. September 2009, 09:56:33
IP je nov!Preberi si prvi Piskecov post v tej temi! :icon_arrow:
Torej tisti IP vnesem kot dodaten DNS strežnik? Očitno T-2 še ni posodobil IP, ali kaj. Ker v službi se nisem dotikal nastavitev, pa vse deluje.