ZEVS Forum

Odpoved strežnika 14.9.2009

Začel/a piskec, 15. September 2009, 06:18:41

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

H2o

Zakaj nimate alternativnega DNS serverja za ZEVS?

Spc

Imamo alternativnega ampak če grejo oni meni IP spreminjat je potem to nekaj čisto drugega.
Delalo bi normalno če bi mi interneta zmajnkalo tako pa sem dobil čisto drug IP in še vse porte do 1024 sem imel blokirane.
:icon_eek:

Vse to brez opozorila, da bodo šli to delat .. to se je zgodilo naenkrat ob 12. zjutraj.
Sedaj če alternativni dns strežnik vpraša sistem če je ta IP down mu sistem pove, da ta ip ne obstaja in vseskupaj zašteka.
:icon_confused:

Sicer pa je vse delalo ok 9 let takšnih hudih problemov še nisem nikoli imel tako, da me to kaj dela sedaj triera res močno čudi.
:icon_mad:

max

Danes ob 21:25h je spet zaštekal FTP upload, sem malo pokontroliral postaje na domeni zevs.si :icon_kavabanga: :icon_twisted:

Ura je 22:00 !!!!

Prezidente :icon_question:

piskec

Jah, če zašteka za kako urico, potem ne moremo prav nič narest...

Ko bo zaštekal za cel dan, šele takrat.  :smash:

max

Sem prebral obvestila na njihovi strani...
Nadgrajujejo serverje in bodo občasno čez noč prekinitve na FTP-jih.

Pihe

Citat od: max dne 02. December 2009, 11:56:52
Sem prebral obvestila na njihovi strani...
Nadgrajujejo serverje in bodo občasno čez noč prekinitve na FTP-jih.

Ja lepo,da so nas obvestili,ane? :banghead:

Klošarji!
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Pihe

Ježeš @too24232 ,ti si pa že malo paranoičen. ;)
Pa kaj pol,če dobijo tvoj mail?Razen en par spamov na dan več(ki jih pa že itak tako ali tako dobiš), Sava ne bo začela proti severu tečt. :icon_haha:
Rojstni podatki: drugega kot voščilca pa tudi ne boš deležen. :icon_wink:
Pretiran strah skratka. :shrug:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

MaRkUš

Citat od: too24232 dne 02. December 2009, 16:16:45
Ne bi rekel, da gre za pretiran strah. Kot sem posebej poudaril povsem zaupam UPRAVLJAVCEM FORUMA (upravi, administratorjem, moderatorjem). Ti seveda imajo svojo ODGOVORNOST.
Kako pa je s podjetji, ki vzdržujejo strežnik PA NE VEM. In ko prihaja do izpadov, tudi ne vem kdo vse ima še vpogled v moje podatke.
Spamanje ni povsem nedolžna stvar. Če tukaj ne delujejo zgolj upravljavci foruma, ki jim kot rečeno zaupam, saj se v nasprotnem primeru ne bi registriral na forumu, AMPAK TUDI NEKE TRETJE OSEBE je zadeva drugačna.

Sej nam ne morjo v življenje udret no. Brez veze paničarjenje, dobr da se upaš pol po pošto it, mogoče je pa bomba v kaselcu. Uglavnm neki brez veze.

ŠTROMAR

Citat od: MaRkUš dne 02. December 2009, 18:32:05

Sej nam ne morjo v življenje udret no. Brez veze paničarjenje, dobr da se upaš pol po pošto it, mogoče je pa bomba v kaselcu. Uglavnm neki brez veze.

Bravo @Markuš  :icon_wink: ti si car :praise: :praise:

Aquatic

Citat od: too24232 dne 02. December 2009, 16:16:45
Ne bi rekel, da gre za pretiran strah. Kot sem posebej poudaril povsem zaupam UPRAVLJAVCEM FORUMA (upravi, administratorjem, moderatorjem). Ti seveda imajo svojo ODGOVORNOST.
Kako pa je s podjetji, ki vzdržujejo strežnik PA NE VEM. In ko prihaja do izpadov, tudi ne vem kdo vse ima še vpogled v moje podatke.
Spamanje ni povsem nedolžna stvar. Če tukaj ne delujejo zgolj upravljavci foruma, ki jim kot rečeno zaupam, saj se v nasprotnem primeru ne bi registriral na forumu, AMPAK TUDI NEKE TRETJE OSEBE je zadeva drugačna.

Ko bi ti vedel kdo vse ima prost dostop do tvojih osebnih podatkov in še kaj drugega prek državnih služb in organov. Ti podatki, ki jih zaupaš ob registraciji na forumu so zanemarljivi.
Davis Vantage Pro2