ZEVS Forum

Odpoved strežnika 14.9.2009

Začel/a piskec, 15. September 2009, 06:18:41

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

piskec

JaniS, ojej, tega pa res še nisem videl...

ŠTROMAR

Dela, pa spet ne dela .....
Kadar dela, nalaga zelo počasi.

max

Citat od: ŠTROMAR dne 16. September 2009, 12:47:40
Dela, pa spet ne dela .....
Kadar dela, nalaga zelo počasi.

Jaz sem nekaj časa nazaj zbrisal tiste IP zadeve v hosts datoteki, pa mi je začelo normalno delat.
Od takrat pa do tega trenutka cca 3ure ni bilo nobene prekinitve, po tudi hitreje dela.
Mogoče pa je bil tu problem :icon_question:

Edit: sem se prehitel,  10min. mrka je bilo zdajle :icon_mad:

polo

Zadnjo uro kar močno prekinja.

jkocki

Tudi danes ogromno prekinjanja.VP sploh ne dela že uro in pol(FTP).
Za znoret.

joze

Ja, res slabo dela, ampak tako je! Bo treba malo potrpet...

jkocki

max

Pa to ne moreš verjet  :banghead: :banghead:
Zdaj so pa spremenili zgleda dostop FTP-jev do strežnika, al pa kej šarajo spet :banghead:
Sem se probal konektat iz službe, pam mi napiše da nimam tapravega user name :icon_surprised:

Saj se vidi na map view-u, da je bilo to narejeno takoj po 9h (postaje ki so na postaja@zevs.si)

Tale Hitrost je hitra za kaj zjebat :smash: :banghead:

gradiščan

FTP ne dela...že od 10 ure, sicer občasno kaj naloži..ostalo pa ga meče ven..  :banghead:

max

Dobro da imam wunderground sticker v živo - realtime :icon_mrgreen: (vsake 4 sek)

polo

Takole pravijo sedaj  :icon_arrow:

Zaradi odpovedi strojne opreme, 14.09. 2009, v jutranjih urah, so bile storitve vezane na strežnik server10.hitrost.net nedosegljive. 15.09. 2009 ob 5:45 uri, so bile storitve prenešene na začasni strežniški sistem, b2.hitrost.net.

Da bi zagotovili bolj stabilno delovanje manj zmogljivega začasnega strežniškega sistema, sta trenutno onemogočena dostopa do nadzorne plošče in FTPja. Posledično smo in bomo v nočnih urah izvajali nujna dela, predvidoma od 23:00 do 07:00 ure.

Zaradi preobremenjenosti, je občasno moten dostop do začasnega strežnika b2.hitrost.net.

V naslednjem tednu bomo storitve prestavili nazaj na novi, znatno zmogljivejši strežniški sistem server10.hitrost.net. Točen datum in uro, bomo naknadno objavili.

Za morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo in vas prosimo za razumevanje.

max

Citat od: polo dne 17. September 2009, 12:33:32

Da bi zagotovili bolj stabilno delovanje manj zmogljivega začasnega strežniškega sistema, sta trenutno onemogočena dostopa do nadzorne plošče in FTPja. Posledično smo in bomo v nočnih urah izvajali nujna dela, predvidoma od 23:00 do 07:00 ure.

In zaradi tega so skenslali zevs uporabnike, ker se podatki pošiljajo bolj pogosto :icon_banned:, bedaki neresni  :banghead: spet bojo manjkali podatki na arhivu :icon_question:

Me zanima, kako to mislijo trenutno? Meni se zdi da bo to do nadaljnega??????  Dokler ne bodo naredili prestavitev na drug strežnik :icon_kava:

piskec

Ah, že vidim, da se bomo SPET selili. S takimi šalabajzerji se ne bo dalo več sodelovati. Pazite, kaj pišete, čisto lahko vse izgine... Na žalost.

Jebemti riti šalabajzarske pa hitrost.com!

--------------
Spoštovani,

glede na Vaše obvestilo:
---------------------
Obrazložitev uporabnikom strežnika server10.hitrost.net (b2.hitrost.net)
Objavljeno oz. posodobljeno: 17. september 2009
Zaradi odpovedi strojne opreme, 14.09. 2009, v jutranjih urah, so bile storitve vezane na strežnik server10.hitrost.net nedosegljive. 15.09. 2009 ob 5:45 uri, so bile storitve prenešene na začasni strežniški sistem, b2.hitrost.net.
Zaradi preobremenjenosti, je občasno moten dostop do začasnega strežnika b2.hitrost.net.
V naslednjem tednu bomo storitve prestavili nazaj na novi, znatno zmogljivejši strežniški sistem server10.hitrost.net. Točen datum in uro, bomo naknadno objavili.
Za morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo in vas prosimo za razumevanje.
----------------------

moram strogo protestirati proti takemu načinu dela! S takimi enostranskimi odločitvami se nikakor NE MOREMO strinjati! Po treh dneh nedelovanja naše storitve, ki jo imamo pri Vas, ste nam onemogočili še bistvene detalje našega dela - ftp. Zraven tega nam onemogočate tudi izdelavo varnostnih kopij in zaščito podatkov.

Verjamem, da je izpad strojne opreme huda stvar, vendar Vam plačujemo tudi zato, da bi bili za take stvari vnaprej pripravljeni. Obstaja na milijone različnih načinov, kako preživeti izpad strojne opreme. Vse pa zgleda tako, da na to VI niste bili pripravljeni. Kar pa vnaša velik dvom v vašo profesionalnost!

Zahtevamo, da nam TAKOJ omogočite vse storitve in servise, kot so bili pred odpovedjo in preselitvijo na nov strežnik! V nasprotnem primeru nam ne bo preostalo drugega, kot da se poslužimo vseh ostalih pravnih sredstev!

S spoštovanjem,
Aleš Kermauner
vremensko društvo ZEVS
predsednik

piskec