ZEVS Forum

Napoved vremena [ 17.10 - 31.10.2007]

Začel/a Ciklon, 16. Oktober 2007, 13:29:39

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

Pihe

Fantje, Maverick je sicer par dni bil zvezda s tistim snegom(no ja, model je že od nekdaj :icon_haha:), vendar zaenkrat snega, pa tudi kake močne ohladitve v tem tednu ne bo. :icon_arrow:
Se mi pa vseeno dopade način vzpostavljanja zimske situacije, ki je po mojem mnenju "pravilen", oz tak, da nam bo čez kak mesec res lahko prinesel ta pravo zimo(kot dve leti nazaj): Namreč, Rusija in Skandinavija se lepo in počasi ohlajata, nakazujejo se prodori hladnega zraka od tam sem dol(kar bo posledično ohladilo tudi naše kraje), Atlantik pa tudi kuha v pravem ritmu. Skoraj bi si že upal trditi, da bo pred nami normalna snežena zima. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Smučar

Ne vem, kje je ARSO dobil mejo sneženja 1300m, GFS 06Z kaže višino 0-izoterme med padavinami jutri na 2000-2500m.
Potem od srede popoldne do nedelje kaže na suho vreme.
ECMWF pa kaže kar hudo ohladitev v začetku prihodnjega tedna, upam, da bo vztrajal.  :drool:

umetnik

janez24

Citat od: Smučar dne 29. Oktober 2007, 15:21:21
Ne vem, kje je ARSO dobil mejo sneženja 1300m, GFS 06Z kaže višino 0-izoterme med padavinami jutri na 2000-2500m.
Potem od srede popoldne do nedelje kaže na suho vreme.
ECMWF pa kaže kar hudo ohladitev v začetku prihodnjega tedna, upam, da bo vztrajal.  :drool:
Zato ker arso ma več model vi tukaj :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
letos pa bo

walter76

Sodeč po zadnji kartah nam Martin prinese vino in........

Ali pa bomo nazdravili samo mlademu vinu..
Prijatelj vremena !

sonček

Citat od: Pihe dne 29. Oktober 2007, 14:17:26
Fantje, Maverick je sicer par dni bil zvezda s tistim snegom(no ja, model je že od nekdaj :icon_haha:), vendar zaenkrat snega, pa tudi kake močne ohladitve v tem tednu ne bo. :icon_arrow:
Se mi pa vseeno dopade način vzpostavljanja zimske situacije, ki je po mojem mnenju "pravilen", oz tak, da nam bo čez kak mesec res lahko prinesel ta pravo zimo(kot dve leti nazaj): Namreč, Rusija in Skandinavija se lepo in počasi ohlajata, nakazujejo se prodori hladnega zraka od tam sem dol(kar bo posledično ohladilo tudi naše kraje), Atlantik pa tudi kuha v pravem ritmu. Skoraj bi si že upal trditi, da bo pred nami normalna snežena zima. :icon_wink:

Upam da bo res snežena. lani se Skandinavija ni in ni shladila letos je dobro začela... :icon_wink:

tesovnik

Citat od: Pihe dne 29. Oktober 2007, 14:17:26

res in tudi prav je :icon_wink:, da se skandinavija ohlaja in upam da nas bo obšlo obdobje hladnega in sneženega vremena kmalu :shrug:

walter76

upam  da ne......... -obšlo !

citiram:
res in tudi prav je :icon_wink:, da se skandinavija ohlaja in upam da nas bo obšlo obdobje hladnega in sneženega vremena kmalu :shrug:

[/quote]
Prijatelj vremena !

hunter

Jaz odhajam jutri na krajši dopust na Rudno polje. Bomo videli če bo kej snega tam ker je nekako lih na meji sneženja  :shrug:
RCZ performance

umetnik

Citat od: walter76 dne 29. Oktober 2007, 16:15:46
upam  da ne......... -obšlo !

citiram:

[/quote]
:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: snegoljubec pa tak

urša

Citat od: janez24 dne 29. Oktober 2007, 15:29:08
Zato ker arso ma več modelov kot  vi tukaj :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Točno tako :icon_wink:
Naš "model" je samo MaVeRiCk :icon_cry: :shrug:

Duzek

Meni je pa v oči padel GEM, to jesen je že kar nekajkrat izkazal za dobrega, lohko bi se še tokrat

In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

milan

Zdaj pa že malo jaz verjamem  v sneg.  :icon_question:
Si ga zelo želim, sedaj za praznike, pa ga tako grem gledat na naše lepe planine. :icon_wink:

janez24

Citat od: URŠA dne 29. Oktober 2007, 18:52:06
Citat od: janez24 dne 29. Oktober 2007, 15:29:08
Zato ker arso ma več modelov kot  vi tukaj :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Točno tako :icon_wink:
Naš "model" je samo MaVeRiCk :icon_cry: :shrug:

:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: Bravo Urša :icon_wink: :icon_wink:
letos pa bo

Ciklon

Modeli več ali manj iz zagona v zagon vztrajno rišejo ohladitev za nasledji teden. :drool:
Torej nam ohladitev zlahka ne uide. :icon_wink:
Ali pač? :icon_question:
Raj je v naravi :buttrock: