ZEVS Forum

Napoved vremena [ 17.10 - 31.10.2007]

Začel/a Ciklon, 16. Oktober 2007, 13:29:39

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Ciklon

GFS 12Z še enkrat več kaže, da vsak dan od torka pa vse do vikenda ne bo šlo brez padavin. :icon_question:  :shrug: Za vikend pa se kaže ohladitev brez padavin.

Bomo videli kaj bodo pokazali drugi modeli v 12Z zagonu. :icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

Duzek

Hm Velkavrh je izjavil, da se širijo govorice da bo spet snežilo. Bohgavedi na koga je to letelo.
:icon_question: :icon_question:
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

ThompsonPass

a ste slišal danes Velkavrha pri napovedi :icon_haha: Pravi da krožijo govorice da bo spet snežilo. Mislim, da bere ta forum, kjer so govorice o snegu tud sred poletja :icon_haha:
the sky is the limit

urša

Citat od: Duzek dne 28. Oktober 2007, 19:43:54
Hm Velkavrh je izjavil, da se širijo govorice da bo spet snežilo. Bohgavedi na koga je to letelo.
MaVeRiCk je definitivno postal zvezda :clap: :icon_haha: :shrug:

ablak

Loški Potok, Nmv 800m

Ja tudi jaz sem ga slišal, pa mislim, da tudi na ARSO še prav ne vedo kam se bo vsa zadeva zasukala, mogoče tudi na nam želeni sneg, pa je dobro, da ga vsaj omenijo, če ga ne morejo še napovedati. Pustimo se presenetiti. :icon_question:

Lp

Vremenko

Jah še moja babica je od enega zvedela da bi naj bilo veliko snega okrog 1.novembra.
In je bla čisto panična da ne bo ikebane na grobu zasulo  :icon_haha:Verjetno da je tisti ki ji je povedal,prebral napoved na krtini :icon_haha: :drool:
Zdej pa preidimo k temi :icon_rolleyes:

12z kaže na bolj suho ohladitev naslednji teden.
Najvišje dnevne temperature bodo okrog 8*C
Ponoči in zjutraj pa bomo kar verjetno zletli kakšno stopinjo pod 0.(to pravim iz trenutnih kart in se lahko vse spremeni)

walter76

http://www.ednevnik.si/entry.php?w=Bernardin&e_id=40495
http://www.ednevnik.si/rss.php?w=Bernardin

:icon_question:

SNEG   :icon_wink:

:icon_question:

Mogoče pa pride ohladitev prej ?Ali je kaj za prazniki okoli 6.11 ?
boooooogve...
Čiči pa počaki je reku...velikovrh  :icon_wink:

Prijatelj vremena !

Ciklon

Tole pa že bolj diši po snegu. :icon_wink: No če ne ravno po snegu pa saj po mrazu. :icon_wink:

Raj je v naravi :buttrock:

walter76

Lahko bi vsaj zadišalo po snegu med 4 in 7.11..če...

SICER ARSO govori o suhem četrtku,...
GFS kaže vsaj tja do 2.11 mokro,potem ohladitev in suho skoraj do martinovega
Pa tudi drugi modeli grejo po svoje...nekateri -ECMWF,pa kaže  s... ,po 4.11  , hm  kaj bo?

:icon_question: :icon_confused:

Prijatelj vremena !

alan

Mene pa moti to, da so jutra topla. Zdej bi mogla biti slana. Če me spomin ne vara je blo pred 2 leti že kar mraz zjutraj tak čas.  :icon_question:

walter76

gfs 18z riše še kar -total -blokado po 2.11 .........in manj hladno...obenem dež vsaj še 1.11...
Prijatelj vremena !

snowman

Čist se mu je zmešal.A pa si predstavljate take razmere, če bi bilo to res?

TWISTER

Citat od: Duzek dne 28. Oktober 2007, 19:43:54

no sej... :icon_rolleyes: kaj naj še dodam :shrug:

moja napoved od par dni nazaj še zmeraj ostane ista, takrat je bilo v 14ih dneh sedaj pa ker je par dni minilo pa v 10ih dneh pričakujem izrazitejšo ohladitev ker večina kart prikazuje krepitev AC na Z, kako se bo pa s cikloni odvijalo bomo pa sproti videli :icon_wink:

walter76

...mislim ,da najkasneje do ali okoli Martina dobimo sneg po nižinah..koliko je seveda drugo vprašanje.
Gre za to ,da modeli kar pogosto nakazujejo vdor kakšnega hladnega"vala po 3.11 do 11.11..,če bo ob tem kak ciklonček ali fronta ,pa je še nesmiselno govorit...
Možnosti obstajajo..
Prijatelj vremena !

robi14

karte res kažejo na zanimivo dogajanje, a pustimo se presenetit...