ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 4 Gosti gledajo to temo.

bbenci2

Kako pa kaj kaže za Slovenijo v soboto, ko bi naj bila osvežitev s krajevnimi nevihtami. Bo spet kakšna rdečkasta barva na radarjih?
20.12.2009 >> -21,0°C
Davis Vantage Pro2

alešrozman94

Mene tudi bolj zanima sobotno vreme imam paa eno vprašanje ..... Ali bo toča???? :zajec:
VREME BO!

Ciklon

Citat od: bbenci2 dne 21. Julij 2009, 16:29:30
Kako pa kaj kaže za Slovenijo v soboto, ko bi naj bila osvežitev s krajevnimi nevihtami. Bo spet kakšna rdečkasta barva na radarjih?
Citat od: alešrozman94 dne 21. Julij 2009, 17:00:58
Mene tudi bolj zanima sobotno vreme imam paa eno vprašanje ..... Ali bo toča???? :zajec:

Vse kaže, da nevihte v soboto ne bodo močne, tako da je pojav toče izključen. Kakšen močnejši naliv pa je možen predvsem na JZ Slovenije, kjer bodo tudi nevihte najbolj verjetne.
Raj je v naravi :buttrock:

MaRkUš

A mi lahko kdo pove za nedeljo 26.7.kakšno bo kaj vreme.Zanima me predvsem v dopoldanskem času,in sicer okolica Kamnika (Grintovec) višina 2500 m.Hvala.

Ciklon

@Markuš, vreme bo precej jasno s posameznimi kumulusi. Na vrhu bo pihal zmeren SZ veter. Temperatura bo okoli +6°C.
Bo kar prijetno! :icon_biggrin:
Raj je v naravi :buttrock:

lolcho

Mene zanima če mi lahko kdo bolj strokovno obrazloži dogajanje v soboto za škofjo loko. Ali bo veliko dežja ker nameravamo imeti en piknik?

Hvala za odgovor
Lp Lovro
Vreme je zakon :) :) !!wmr 928nx

max

Za katero ulico hočeš vedet :icon_question:
V soboto kaže na delno oblačno s padavinami, tudi kakšna nevihta se bo naredila, najmanj pa kaže za JV
Naj me kdo popravi, če bo drugače :icon_rolleyes:

gradiščan

lukamarti

Pozdravljeni!

V soboto naj bi bio deževno ipd....pa me zanima koliko časa bo vse skupaj trajalo na slovenski obali (bolj natančno kamp lucija). Ali bodo padavine ves dan, dopoldan, popoldan, ponoči? Je možno tudi da padavin ne bo?

Hvala za odgovore...in upam na čimboljše ker gremo malo kampirat.

walter76

Citat od: lukamarti dne 23. Julij 2009, 09:26:13
Pozdravljeni!

V soboto naj bi bio deževno ipd....pa me zanima koliko časa bo vse skupaj trajalo na slovenski obali (bolj natančno kamp lucija). Ali bodo padavine ves dan, dopoldan, popoldan, ponoči? Je možno tudi da padavin ne bo?

Hvala za odgovore...in upam na čimboljše ker gremo malo kampirat.

Večjih padavin ne bo.
Sicer bo spremenljivo oblačno za kakšno kaplo dežja.
Nevihte so možne okol opoldneva oziroma-popoldne po prehodu oslabljene fronte .
Zapihala bo Burja,ki bo sprva zmerna.
Prijatelj vremena !

alešrozman94

kaj pa tisto za v torek ??' zopet neke nevihte....
kak bo kej??? :icon_question:
VREME BO!

matrix

mene zanima vreme danes od 19.00 ure naprej v okolici Ptuja (severo-vzhod).hvala

max

Citat od: matrix dne 25. Julij 2009, 18:48:25
mene zanima vreme danes od 19.00 ure naprej v okolici Ptuja (severo-vzhod).hvala

V Mariboru kaže da dežuje, mogoče lahko te osamljene padavine pridejo tudi do vas, ker ima to smer :icon_rolleyes:

matrix

nevihte ali manjše plohe ?..kak dolgo bo trajalo ?

matrix

kot kaže pri nas nevihte nebo ker se je pred pol ure prikazala nato pa nad. pot mimo nas. :bouncy: