ZEVS Forum

VP Planina pri Rakeku

Začel/a Lluka, 28. November 2008, 18:07:18

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 3 Gosti gledajo to temo.

Lluka

Citat od: Lluka dne 30. April 2009, 09:38:25
:zaba: :zaba: :icon_eek: :icon_eek: :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_question: :icon_question:

tezave tezave...... HW postaja mi NE pošilja podatkov iz hiške,kjer je senzor.Šel zanalašč po nove baterije in menjal...ampak še vedno NE deluje. Zjutraj od 1x zmanjkalo pošiljanje podatkov. Postajo sem tudi resertiral ampak ni nič. huh..... :icon_question: :icon_question: :icon_question: :icon_question:

je tako da vsake toliko oz občasno mi prenos podatkov deluje,,,,potem pa zopet prazna polja.... probal vse konektorje vn,not...izklop,uklop... vse sorte ampak ne deluje nič.  :(  :icon_sad: :icon_sad: :icon_cry:

Do nadaljnega postaja NE deluje. Pač.. tehnična okvara,ki mi ni poznana. :icon_sad: :icon_sad:

Ekolog

@Lluka, zakaj pa padavin nimaš dodanih na spletni strani, pa v podpisu tudi nimaš več minidisplaya :icon_question: :shrug:

Webcam pa vidim, da sedaj deluje :icon_wink:

Lluka

Padavine merim samo ročno(bolj zanesljivo),pa tudi  na postaji mi merilec dežja ne deluje pravilno.Lahko da je kje v nastavitvah(sem probaval,čaral.. pa ne gre,kaže 1x,  0 padavin,drugič pa neke visoke številke. Pa tudi na začetku mi je nakaj kvačkalo z avtomatskim merjenjem dežja.Vseeno ga ni čez ročno merjenje. :) Na minidisplayu pa sem že predvčeranjim popravil (šifro za prikaz podatka),pa ne vem....  zakaj mi ne pokaže podatkov na javni.

max

Mogoče ti ga ftp ne pošlja na strežnik :icon_rolleyes:

Lluka

Se je komu pojavil takšen problem?

Tisti dan je bilo ob zaključku dneva  vse OK,sedaj pa šel malo nazaj gledat in opazim da MANJKA.in to samo od polnoči  dalje.  :icon_neutral: :icon_neutral:

Pihe

Se včasih zgodi,ja. Rešitev je ena sama.Ustaviš snemanje(Stop recording), greš v WsWin mapo, poiščeš .DAT datoteko tega meseca in jo pobrišeš(za vsak slučaj jo shrani kam izven WsWina).Nato greš v WsWin, klikneš Converting weather data, ponovno vklopiš snemanje in bi zadeva morala bit popravljena.Upam. :icon_redface:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Lluka

;D ;D Evo....      IZREDNE NOVICE :)

Noč je bila izredno pestra in polna dogajanja.Ne toliko vremensko,ampak v pričakovanju nekoga. Namreč na datum 8.6.2009 ob 4.44h je privekal na svet prvorojeni vremenko Rok. Korenjak imel lepih 3.300g. :) Sedaj pa naprej....:) Vsem skupaj želim en lep in prijeten dan. :)

Vremenko Lluka

JaniS

max

Luka  :icon_mrgreen: , čestitke, veliko zdravja in sreče mladi družinici  :clap: :clap:

gradiščan

joze

jkocki

Cimet

Davis Vantage Pro2

http://strazisce.zevs.si/

Ciklon

Raj je v naravi :buttrock:

Dejan

Čestitike, novopečeni očka :clap:

lp
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial