ZEVS Forum

VP Planina pri Rakeku

Začel/a Lluka, 28. November 2008, 18:07:18

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Lluka

Hja... tkole.. nek sm sščaral....
Danes sem dodal še Snežne razmere.... (moram še  malenskostnoše obdelat ta link):) Ta stran mi je za 1x samo začasna,za učenje(upam da nau trajalo do druzga leta).Glede "taprave" strani",pri kateri ste mi nekateri pomagali  Gradiščan,Polo,piskec........se bom pa moral še mal potruditi razvozljati vozelj ,kateri mi je nastal.Gradiščan... ne bit besen,ker mi ne uspe preklopt oz karkoli že imam za skopirat....sam enostavno... mi ne rata oz ne pokapiram. :)  vem da me je za  :smash: :smash: :smash: ampak... prosim za potrplenje..... Hvala :)

http://freeweb.siol.net/mkola19/index.htm

gradiščan

Brez skrbi..super si... :icon_wink:

Vsak dan se vozim mimo tebe v LJ, pa če bo treba, se bom tud ustavil..pa bova kaj porihtala.. :praise:

Lluka

Astra

Lluka, čestitke. Tole si pa fajn upedenal.  :icon_wink: Če boš rabil še kakšno pomoč, se lahko obrneš tudi name, saj sva narazen samo 20km. Službo imam v Logatcu, pa občasno tudi kdaj pa kdaj pokukam na Rakek.  :icon_wink:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

Lluka

Prenovljena stran,katera bo bila deležna še nekaj popravkov in dodatkov. :)

max

Lepo si tole spedenu  :praise:

BTW: katero webcam pa imaš, je super slika :icon_wink:

Lluka

ena mala fotka,kako šla dans voda iz učer na dans gor. :)

Lluka

Tkole... učeraj še povečal velikost slike na strani za kamero.Tko da se mal  boljše  vidi.. :)

Lluka

ni msn kamera ne...... je za zunanjo uporabo...problem pri kameri je da ima na kameri za štelat... tko da treba vrtet knofke... in pa gledt sliko... Sam klinca, nism utegnu... takrat tolk da sm jo postavu in stestiru kako deluje(če deluje) no... in tko je potlej tudi ostalo...  :)  Zdej u kratkem... bom moral se pozanimat... (selim kompjuter na drugo mesto),kako s podaljšanim kablom.. kolk bi se izgubila slika..(če bi se).ker ... al selim tudi kamero,al pa kamera ostane pa dam daljši kabel.. :) Nek bomo spacali.... :)

Lluka

Podatki za prvo polovico meseca JANUAR 2009

Planina pri Rakeku            15.1.2009 21,00            

povpr hitrost vetra 1-15 jan = 6,9 km/h                        

min temperatura  1-15 jan = -12,4°C ; datum : 5.jan                        
max temperatura 1-15 jan =  +2,8C ; datum : 1.jan                        
povp. dnevna     1-15 jan   = -4,9°C

max hitrost vetra 1-15 jan = 28,1km/h ; datum : 12.jan
windrun   1-15 jan  = 2160km

količina padavin 1-15 jan = 31,1 l/m2   

Skupna višina novega snega = 27cm (10+8+0+8+1)
Število dni s snežnimi padavinami = 5 dni   
Število dni s snežno podlago = 15 dni

Število ledenih dni (pod 0°C) = 10 dni
Število hladnih dni (do 10°C) = 5 dan

Število dni s povpr.temp. pod 0°C = 14 dni
Število dni s povpr.temp.nad 0°C = 1 dan

Trenutna snežna podlaga = 16 cm

Lluka

SLIKA NE LAŽE
(neznanega leta) :)

fredek

16. januar -> 15 km snega

Skoraj malo preveč, a ne?

Pihe

Bravo @lluka!!! :clap: :clap:
Čimveč takega gradiva! V arhivskih rečeh pa jaz preprosto uživam(seveda, ker sem že sam za v arhiv,haha).

Siol je očitno popravil mojo težavo in podatki so spet na voljo.Trenutno +2,0, sonček, v višinah pa zahodnik nosi ciruse proti notranjosti.
Zadnji lep dan pri meni pred 1.pomladnim monsunom, ki predvidoma starta jutri. :-[
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Lluka

Zaradi težav v internetnem omrežju,bodo podatki do nadaljnega nedosegljivi (prav tako tudi jaz).

Za napako se opravičujem.

Lluka

Ekola... še en  "Grdi raček" je na preobrazbi v Laboda. :) Upam da bo v tedni dni nared..... :)