ZEVS Forum

Trenutno vreme - 16.05. - 31.05.2009

Začel/a gradiščan, 17. Maj 2009, 08:04:48

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

Aquatic

Trnje, Škofja Loka

- temp.: 18,4°C
- vlaga:  65%

Zajela nas je nevihta z vetrom, na srečo brez prisotnosti trdnih delcev.

Takole pa je bila vidna nevihta s točo, ki je padala pri @Eddyju in @Joviju

Davis Vantage Pro2

Lluka

Lep sončen pozdrav. :) Redki smo ,kateri imamo vse te dni samo sonce in peklensko vročino.Ob vsej tej suši je najlepše ,še delati s traktorjem v gozdu.In tudi sedaj jo bom mahnil da pripeljem še eno prikolico drv za zimo :)
in pa še podatki.

Včerajšnji dan je še eden izmed extremov.povprečna dnevna temp je bila še za 1 stopinjo toplejša kot predvčerajšnjim.

26.5.09
T min. = 15.1°C
T max = 32.6°C
povprečna = 23,91°C
--------------------------------
27.5.09 ob 7.20h
trenutna  temp = 19,4°C
trenutna vlaga = 70%
rosišče  = 13,85C
---------------------------

Lep pozdrav iz Sončne Notranjske

walter76

Portorož delno jasno,malo soparno..24.C ,naslednje ure bodo prinesle silovit obrat tudi nam.
Prijatelj vremena !

bbator

V Ljubljani pa je bilo prej le nekaj kapelj. Sedaj pa oblačno se pa vidi zavese proti Kamniškim Alpam. Temperatura 18,5°C.
Ni vse v snegu, nekaj je tudi v nevihtah!

Cumulonimbus

Hja kot sem včeraj zvečer predvideval nas je ponoči vendarle namočilo, saj je okoli pol 4 zjutraj nad nas pridrvela nevihta z nalivom in močnejšim vetrom! Toče ni bilo, je pa precej grmelo.

Trenutno rahlo dežuje, proti JZ pa vse zabasano :buttrock:

lp
Član ZEVS :)

paradolf

Ob 6.30 oblačno z rahlim dežjem pri +15.4°C
Ob 2.30 nas je prešla nevihta s krajšim nalivom in pogostimi udari strel. 3 udari strele v neposredni bližini v roku 20 sek. so zbudili tako hčerko kot tudi ženo. Sem hitel odklapljati stvari...upam da uspešno.

Na poti v službo pa se je lepo videla zabita gorenjska.

Ponoči padlo 2.2mm dežja

Sosed radar je ožival ravno takoj po tem ko sem ugasnil računalnik okoli 0.30  :banghead:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

gorenjskaKR

Dobro jutro!

Pravkar nas je prešla nevihta z izjemnim nalivom (RR sigurno prek 150mm/h) in ogromno treskanja, v nekaj trenutkih so bile ceste samo reke po katerih si komajda še peljal.Slike jutranjih neviht nad Kranjem in Preddvorom pa sledijo popoldne.
Ja očitno bo res kar pestro še danes.

Trocki

Temperatura je 20,3°C ter zaenkrat samo pretežno oblačno vreme.
Upam pa da bo danes tudi SZ notranjske dobil kaj dežja.
Je pa radar že kar poln edino pri nas na JZ je še prazen.  :icon_rolleyes:

LP
Vreme bo! :)

lwzr

pretežno oblačno, 23°C
dobili sm prve dežne kaplje po 12 dneh,a teh je bilo malo, vmes se je zopet pokazalo sonce
sicer piha burja, tam okoli 4h je začela pihati
SV pa se očitno začenja
no bomo videli kaj bo prineslo nam

lp

Jovi

Res pestro zanimivo a po drugi strani stah vzbujajoče kaj bo.
Zopet je dokaj močno deževalo glavnina je šla za las mimo. Sedaj se znova nekaj skupaj nabira na čase padajao debele kaplje :icon_exclaim:

Smer je pa JZ-S-SV tako jaz vidim ker potuje naprej do krvavca...
Drugače pa je tudi hladno

Aja pa dobro jutro sevede :icon_wink:
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

clio_RS

Citat od: zipi! dne 26. Maj 2009, 22:44:49
Sam pa ugotavljam, da je Celje čudežna kotlina. Nč nam ne more do živega ... trk trk na les!

Vsako leto ... vse okol rdeče in oranžno ... giblje se proti Celju ... bodisi iz zahoda bodisi severa ... ampak ... nič!

Enako danes. Dvakrat sn že rolete spustu pa dvignu  ;D :D

Cjele rulz  :buttrock:

Hvala bogu, da ni bilo kaj hudega v Celju.  Prvi dež oz. nevihta nas je dobila ob kakih 3.30. 

Ledeni

Zajela nas je manjša ploha, temperatura 17,7°C

Okoli treh ponoči nas je prešla nevihta. Glasno grmenje nas je vse zbudilo in tako kot paradolf sem tekel odklapljati aparature.
Res, tale maj se po temperaturah lahko primerja s povprečnim julijem.

blazek

V Ljubljani je okrog 2.ure zjutraj tudi močno grmelo. TAko da so se kar hiše tresle.

Doma je padel 1mm dežja, T 18,1°C.

max

Trenutno nas prehaja rob padavin, glavnina je severneje proti Velenju, so zelo debele mastne kaplje, na meji s trdimi dodatki, ob zvočni spremljavi. Temperatura je 16,2°C, Rosišče 12,5°C, Vlaga 76%, Veter JZ 6km/h, Padavin danes do zdaj 3mm

Dejan

Mi imamo pa danes precej aprilsko vreme; malo oblakov, malo sonca, malo dežja...
T=16°C

lp
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si