ZEVS Forum

Trenutno vreme - 16.05. - 31.05.2009

Začel/a gradiščan, 17. Maj 2009, 08:04:48

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

krokodil

Eto slika iz Fužin, 20 minut po sodni uri (računajte da se je nekaj leda že stopilo)... Tako da so bili komadi verjetno tudi preko 6 cm

S vrha katedrale bacat ču banane :)

SJTV1

Lj Vič (Dolgi most): par minut je slabo kazalo, ampak smo se zgleda izognili za par sto metrov, tako da je samo nekaj kapelj padlo. Temp je sicer šla na 27, ampak ostaja soparno, še vedno smo nekako na robu dogajanja - malo sonca, malo oblakov.

kripelj

nekaj se še razvija nad avstrijo... :buttrock:

off: 208 uporabniko prisotnih

Lazic

Uh, hudi primerki. V Stranjah pri Kamniku so bila zrna toče do maksimalno 2cm, večinoma pa okrog 1cm. Škode razen na nekaterih vrtninah ni opaziti. Skupno pa je v nevihti padlo 9,2mm dežja.

gorenjskaKR

Lep pozdrav!

Ja v Kranju smo začeli kuhati nevihto ki smo jo poslali naprej proti Lj.
V kratki reportaži bom skušal kar najbolje uprizoriti kako je vse skupaj potekalo.
Drugače pa je v Hrastju pri Kranju nevihta spustila kar nekaj toče vendar zrna niso presegala 1-2 cm (hvala bogu)!
Ena slikica za pokušino več pa v reportaži!

Elessar

uf nas je vse skupaj zgrešilo za nekaj kilometrov nekajkrat je pošteno udarilo, sicer pa le nekaj dežja in vetra. Se pa izredno lepo vidi kako nas je ta celica prešla, namreč izredno lepo se vidi konec le-te. :praise: :praise:
Lp, Tilen

urbang

oblačno, okoli 6. ure smo imeli kratek naliv in 3x je močno usekalo v bližini
trenutno grmi
:wavey:

blazek

JAz sem šel v Mercator v Šiški. Ko se je, malo preden se zavije k Mercatorju, usula toča. Ves folk je rinil v garažno hišo. TAko da sem avto porinil pod streho, kjer imajo spravljene nakupovalne vozičke. Toča je kar dobro tolka, posamezni primerki do 3-4cm premera. Je pa bilo pred nevihto zelo soparno. Je pa naliv poplavil pol nakupovalnega centra.

mihav

Srečo še držimo v naših rokah... :shrug:
Kako dolgo jo pa še bomo pa nevem.
Nateklo je 2l/m2
T=21.3°C
Trosicšča je bila 18.8°C :surprised: :surprised: sedaj 14°C
Dosegli smo tudi najmočnejši sunek ki je bil 46km/h.
Upam na čimj manjše posledice...

Edit: Rosišče že raste, 17.2°C, me zanima ali temu res ni videt konca...
Global warming is a lie;)

Ledeni

Mi smo še vedno pod velikim nakovalom. Sumim pa na skrite talente nekaj km severno od nas. Sumljivo tam kipijo oblaki + grmi.
Temp. 26,1°C, soparno ko hudič.

hunter

neverjetno kaj je toča naredila na severnem in vzhodnem delu LJ :icon_eek: tukaj na zahodnem delu, na dolgem mostu le par kapel, očitmo smo se toči izognili za manj kot kilometer.
RCZ performance

MINIMAX

LJ-Polje

Malo čez 19.-to nas je prešla toča, ki je pustila nekaj posledic tudi po salonitkah na strehi, zato tole zdajle malo z zakasnitvijo.

Padec temperature z 32° na 18,4°C

11mm dežja in toče

pogled proti Ljubljani predno smo jo skasirali

MINIMAX
Lj-Polje

matic

Minimax, tole pa so fotke, bravo  :clap:...
v Celju pa je vetrovno s ploho, proti severu pa malce bliska in narahlo grmi

lp,

Matic
"Brezmejna sta le vesolje in človeška neumnost, čeprav za prvo nisem prepričan!" (A.Einstein)

indijanc

Pa še ena slikca iz Bežigrada. Se kar pozna po avtomobilih, je pa to bil relativno tih prihod nevihte (ne toliko grmenja), potem pa se je razbesnela.

Trenutno mirno, kot da se ni nič dogajalo prej, nekaj oblakov je še ostalo, ampak počasi se jasni. Upanje na boljši jutri.

Se opravičujem za prejšnjo veliko sliko, sem hitro kar se je dalo zmanjšal sliko.

gradiščan

Medtem, ko se nekateri kopate v dežju in masirate v toči je tukaj pri meni čisto jasno pri T 22,0°C
Upam na čim manjšo škodo tam gori v Sloveniji  :praise:

Vsem poročevalcem pa hvala za odlične fotke  :icon_banned: