ZEVS Forum

Portal ponovno

Začel/a Vreme, 22. December 2007, 21:05:18

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

piskec

jaka ?

Kje ti to napiše? Ko greš kam?

jaka

Ko hočem iti na portal ali pa na katero od postaj, ki so na zevs strežniku (npr pri firefoxu mi napiše "Firefox can't find the server at portal.zevs.si.")...čeprav do svoje postaje pa imam dostop :icon_question: možno da je pri meni kaj narobe, samo kaj...

piskec

Si poskusil z IE ali čim drugim? Imaš slučajno kaj vpisano v hosts?

jaka

Poskusil z IE in Opero pa je isto...v hosts mam tole:
127.0.0.1       localhost
91.185.193.234   forum.zevs.si

Spreminjal nisem nič...

Duzek

Hja tudi pri meni ne odpira, ne portala ne postaj na zevsu. :icon_question:
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

piskec

Zgleda, da ga spet biksa naš dobri stari TELEKOM.

Kar poglejte tauruse (njihove DNSje). Vsak je spet drugačen od drugega, če imaš sploh srečo, da kakšen dela.

Eh. Počakat bo treba.

Da se Telekom samoukine.  :banghead:

piskec

Evo, portal je zdaj dosegljiv.

Vendar ne več na portal.zevs.si! Tam je le redirekcija!

Drugače pa je glavno zdaj www.zevs.si!

Bodite prizanesljivi, tole je le okvir, ki bo v prihodnje malo bolj zaživel!

Že to, da se je to preneslo, je cel hudir... in cela znanost, še posebej za oba, ki to počneva prvič.
:beerchug:

ŽUPMART

gradiščan

Citat od: piskec dne 26. September 2008, 18:47:40
Že to, da se je to preneslo, je cel hudir... in cela znanost, še posebej za oba, ki to počneva prvič.
:beerchug:

:icon_arrow: všečno  :clap: Vse priznanje tudi obema, ki se trudita  :bouncy: Kdo pa je drugi :icon_question:

jaka

Vreme

Citat od: gradiščan dne 26. September 2008, 19:34:06
:icon_arrow: všečno  :clap: Vse priznanje tudi obema, ki se trudita  :bouncy: Kdo pa je drugi :icon_question:

Ma tisti, ki nima časa in ne pride na srečanje, ki nima časa se oglašat in ki nima časa dokončno urediti portal! Saj bo, samo malo strpnosti prosim!!!

Astra

Čestitke za prehod na nov portal in naslov tudi z moje strani. Se bom probal potrduditi in pripraviti še to jesen statistiko postaj ... eh, me je "zajeb**" prenosnik, ko mi je crknu ob skoraj dokončani aplikaciji, zdej pa vse znova. Ampak, bo.  :D

Bravo še enkrat za trud, čas in obliko.  :bouncy:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

piskec

Hja, zadeva še zdaleč ni gotova, vendar pa smo zdaj končno v popolnosti na svojem.

Kar nam veliko pomeni, več, kot zgleda na prvi pogled. Lahko bi rekel, da je s tem 80% dela narejenega.

Seveda pa to ne pomeni, da ostalih 20% ni nič. Je še vedno veliko! Najbrž ne bomo nikdar naredili tako, kot je bilo prej, bo pa morda še celo bolje. Le raziskat bo potrebno še malo bolj celotno programsko opremo, pogledati kaj omogočajo moduli in podobno.

Predvsem zaradi tega bi bil jaz v prihodnje vesel in bi z radostjo gledal v prihodnost!

gradiščan

Citat od: Vreme dne 26. September 2008, 21:32:01
Ma tisti, ki nima časa in ne pride na srečanje, ki nima časa se oglašat in ki nima časa dokončno urediti portal! Saj bo, samo malo strpnosti prosim!!!

Saj sem vedel, da si vedno tukaj nekje z nami.. :clap: :icon_wink: Deluješ kot "boter", vsi vedo zanj, nihče ga ne vidi  :icon_lol: :icon_mrgreen: :icon_haha:

Vreme

Citat od: gradiščan dne 27. September 2008, 08:08:26
Saj sem vedel, da si vedno tukaj nekje z nami.. :clap: :icon_wink: Deluješ kot "boter", vsi vedo zanj, nihče ga ne vidi  :icon_lol: :icon_mrgreen: :icon_haha:

Ojej ja boter travno nisem, med vami pa sem seveda še vedno  8), če ne prej se pokažem na naslednjem srečanju pri meni!!  :icon_cool:

Je pa res, kar pravi Piskec še kar nekaj dela nas čaka, napredujemo pač z malimi koraki in sam bi rekel je kar prav da je tako!!! :icon_biggrin: