ZEVS Forum

Trenutno vreme [1.6 - 15.6 2008]

Začel/a walter76, 01. Junij 2008, 00:22:21

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

maestro

Grmi na čase, a dežja do sedaj le 1mm.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Ciklon

Nekaj km vzhodno od nas rastejo novi stolpiči. Iz tiste strani pa se tudi že sliši grmenje.
Raj je v naravi :buttrock:

robi14

ti stolpiči so verjetno prnesli nam tole ploho, ki je trajala 5 min

MaRkUš

Stahovica nad Kamnikom- mocna nevihta, mocno grmenje, cesta proti Stahovici je na enem mestu 0.3m pod vodo!!!
:icon_wink:

ŽUPMART

Proti Kamniškim Alpam grmi, seka v okolici Krvavca, Kočne, Sedla...v Kamniku pa suho. :icon_smile:
Sem poskusil ujet kakšno strelo, ampak so jo prej zagrnile dežne zavese... :shrug:
Sicer tudi sam upam na lihgt show zvečer, ko se stemni...potem pa čas zaslonke na 30 sec pa par strel v objektiv. :clap:

hrošč

Tukej spet grmi nekje iz daljine..sem dal polnit baterije, mogoce se bo dalo ko bo tema kaj ujet :)

Mr.Bear

Nadgorica:

- temperatura +22,1°C (max +27,3°C)

- pritisk 1012,2hPa, raste

- vlaga 70%

Mamut

Vreme v Nevljah

oblačno in grmi, v okolici strele švigajo da je joj pa treska :icon_eek: :icon_question:

temp. + 15,5 C

1012,9 hPa  pada

83 % vlage

veter V trenutno brezvetrje

danes že dvakrat kaplje , pa nič več malo višje pri Laziču je ulivalo so bile kar zavese, mogoče bo pa še kaj prignalo dol z gora. :shrug:

markokorosec.net

Noro kolk celic je danes razneslo nad zahodno SLO in okolico. Povsem pričakovano, če ste opazili jutranjo sondažo za LJ - praktično idealno za močne nalive s sodro, vsekakor pa daleč od neurij. Pravzaprav nobene večje sile danes na zahodu, le zelo močni nalivi in nekaj sodre oz. manjše toče ponekod. Na srečo je strig skoraj ničen in gre le za močne pulzne in relativno stacionarne nevihte. Tle je odvisna le sreča, da nabašeš celico točno na glavo, pa te pošteno zalije in še največja nevarnost so hudourniki :drool: Tule smo dobili skoraj 10mm v 15min nevihti sredi dneva, ponekod (vsaj glede na radarske akumulacije) krepko več.

Tista močna nevihta ponoči na SZ SLO je ponekod pustila 50-90mm padavin in ogromno sodre in mini toče.

blazek

Citat od: ŽUPMART dne 02. Junij 2008, 19:24:42
Proti Kamniškim Alpam grmi, seka v okolici Krvavca, Kočne, Sedla...v Kamniku pa suho. :icon_smile:
Sem poskusil ujet kakšno strelo, ampak so jo prej zagrnile dežne zavese... :shrug:
Sicer tudi sam upam na lihgt show zvečer, ko se stemni...potem pa čas zaslonke na 30 sec pa par strel v objektiv. :clap:

Jst tut upam na kakšno akcijo ponoči. Da bom lahko po dolgem času spet kako lepo strelo ujel v objektiv.

jaka

uuu radar je kar živahen postal :icon_wink: do nas ni še nč prišlo, le vsake tolk časa zagrmi v ozadju...temp. je 19.5, Tmax pa 25.7°C

Capillatus

jaz iz šentjurja opazujem lepo celico na JZ
:icon_smile: :icon_biggrin:

Ciklon

Tmin = +17,3°C
Tmax = +28,2°C
Padavine: /
----------------------
zmerno oblačno
T = +21,5°C
RH = 72%
p = 1011mb - pada