ZEVS Forum

Trenutno vreme [1.6 - 15.6 2008]

Začel/a walter76, 01. Junij 2008, 00:22:21

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Cumulonimbus

uf kak steber je V od kamnika, Paradolf ti ga boš dobro videl iz podgorja sem blizu tebe na duplici in se ga krasno vidi :icon_eek:

upam na kako nevihto ponoči, ker je blo dovolj "rajcanja" z nevihtami okoli mene, pa raznimi lepimi kumulusi povsod okoli mene, sam pri nas pa nič konkretnega, razen tist mm. ob popoldanski plohi :icon_arrow:

lp
Član ZEVS :)

hrošč

Uh, na zahodu oz. JZ je crno kot p*, slisi se zamolklo grmenje..

ŽUPMART

Temp 20,8 °C, vlažnost 67%. Brez padavin.

Skywarn, Twister... (oz kdo drug, ki ima veliko pojma o nevihtah :icon_smile:), pričakujeta, da bo obdržala ARSO-va, ali GFS-jeva in WRF-jeva? Je nevihtnega proženja konec, ali se bo nadaljevalo? :icon_question: :icon_wink:
Jaz sem malo skeptičen... :icon_rolleyes:

EDIT: Cumulonmibus, če bolje pogledaš je proti J vidno celo nakovalo...ampak brez oblakov spodaj, oz. je tam vse temno. :icon_question: :icon_wink:
No, bomo videli. Radar zaenkrat ne kaže nič... :shrug:

Cumulonimbus

Kot je že hrošč povedal je na JZ - Z črno kot v rogu, jaz pričakujem da bo obdržal rek "noč ima svojo moč" in da se bo skuhala kaka konkretna nevihta v prvem delu noči tule pri nas :icon_wink:

lp
Član ZEVS :)

robi14

hrošč

NA JZ se kar konkretno grmi in se bliska, ob slikanju oblakov se mi je usralo ujeti v objektiv en blisk:

dominikb

v Novi Gorici je bila ob 15 ter ob 19h nevihta.Grmenje je še slišati ob 20h zvečer.OB 17 so podatki: t=24˙C
                            veter=ESE(3m/s)
                            vlaga=62%
                                 p=1012mb in pada.
Ravno sedaj je zopet nevihta z nalivom ob 20:30

robi14

očitno bo nekaj  :clap:
Z juga se nam bliža nekaj, pa tudi grmeti je začelo!!!

ŽUPMART

Imam filing, da tale linija Z od Lj ne bo šla več kaj prav dosti V oz. SV in zato mi od nje ne bomo dobili nič. Edino, če se prične kaj prožit tu...ampak saj pravim, sem skeptičen. :shrug:

MINIMAX

Lj-Polje
prvi bliski in grmenje na zahodu, očitno se nekaj konkretnega dogaja
oblačno
21,3°C
72%
1012mbar
Z 1,5m/s
MINIMAX
Lj-Polje

Jovi

Nas pa preav zanimivo se cel dan nevihte izmikajo iz zahoda.....pa sedaj je šla na vzhodu ena mim.Res bi morali videti kako veter to vse obrača pri nas :icon_haha: sedaj se iz Kranja sliši grmenje a nisem optimist po takšnih izmikanjih :icon_biggrin:

Delno oblačno cel dan razen dopoldan
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

march

Jovi

Citat od: Cumulonimbus dne 02. Junij 2008, 20:15:34
uf kak steber je V od kamnika, Paradolf ti ga boš dobro videl iz podgorja sem blizu tebe na duplici in se ga krasno vidi :icon_eek:

upam na kako nevihto ponoči, ker je blo dovolj "rajcanja" z nevihtami okoli mene, pa raznimi lepimi kumulusi povsod okoli mene, sam pri nas pa nič konkretnega, razen tist mm. ob popoldanski plohi :icon_arrow:

lp

:clap: :clap: :clap: točno tako je.......samo dražilo nas je vse skupaj kaj konkretnega pa ne...kaj pravite na noč?na ARSU ni konkretnega,jaz pa malo mislim da bo.
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

hrošč

Medtem je kar dobro zapihalo, se ohladilo, a zadeva bo sla ocitno mimo..zabliskalo se je ene parkrat dobro, kaj vec pa nismo dobili. Uspelo mi je slikati se dve "streli":

walter76

Portorož je prešla manjša nevihta z nekaj grmenja in dežja....
Sopara je malo popustila...
Prijatelj vremena !