ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.03. - 15.03.2008)

Začel/a gradiščan, 01. Marec 2008, 07:33:25

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

gradiščan

Gradišče:

Temperatura +0.8 stopinje
Burja do 38 km/h
Občutek mraza -12.3 stopinje
Snežilo je od vsega začetka in zabeležil 9.3 mm padavin, od tega je na tleh ostalo kakšen mm snega..za vzorec..
Po radarju sodeč se približujejo nove padavine...

Cumulonimbus

Citat od: MaRkUš dne 04. Marec 2008, 19:12:13

Ne bodi tak pesimist,  :icon_biggrin:

žal taka je realnost, res se je sneženje nekoliko okrepilo ampak nič ekstremnega...

p.s. gradiščan tele padavine bodo kaj hitro oslabele ko bodo prišle v stik z celino, vzdolž dinaridov pa zna kaj konkretnega še past ja :icon_arrow:

lp
Član ZEVS :)

Dejan

rahlo sneži
T=0.7*C
malo je pobeljeno

lp
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

ŽUPMART

Sem ravno prišel iz Tacna...sneži (v Tacnu, seveda) do Vodic, nato se prične mešati dež in tako je vse do Kamnika (prek Most). Nato tu večinoma dež, vmes kakšna snežinka, čim se malenkost okrepi pa že skoraj čisti rahel snegec. Mah, bomo videli. Sem se v bistvu že vdal v usodo. Vsak cm, ki bo, bo zame...ulala. :icon_rolleyes:

Roger

grizli

Podatki za Kočevje

-rahlo sneži
-temperatura 0.7°C
-tlak 1011 hPa
-relativna vlažnost 94%
-padavine trenutno 0 mm; skupaj 11mm(dežja); snega je pa 1-2cm tako, da Kočevska le ni tako zasnežena (kot pravijo v medijih  :icon_confused:), mimogrede cesta je kopna
-trenutno brezveterje

lpP
grizli ma vas rad

Cumulonimbus

Citatnato se prične mešati dež in tako je vse do Kamnika (prek Most).

v kamniku rahlo sneži ni nobenega dežja vmes :icon_wink: T= 0.6°C

lp
Član ZEVS :)

lolcho

:wise:že kakšno uro močno sneži :icon_wink:
zdaj ga je že  slabe 10cm
1,0°C :icon_wink:

drugače pa že cev dan sneži
Vreme je zakon :) :) !!wmr 928nx

Elessar

Pri nas še vedno brez snega upajmo da nab bo noč dala kak centimeter, ne razumem pa kako to da se nas padavine tako izogibajo, do nekje 3 ure je konstantno deževela sedaj pa le še prične dež s snegom za kakšnih 5 min, če bi se padavine okrepile bi zagotovo tudi tu snežilo!
Lp, Tilen

ŽUPMART

Citat od: Cumulonimbus dne 04. Marec 2008, 19:30:35

lp

In od kje ti to veš, če si na Žalah? Jaz pa sedim nad Mercatorjem in gledam skozi okno?! :icon_rolleyes:
je pa res, da je vedno manj dežja...večinoma gre že sam snegec. Ampak zelo zelo rahel. :icon_rolleyes:

cezplotnik

march

V Petrovčah je čez dan tudi snežilo, vendar topla tla so sneg stopila čez dan; do sedaj je padlo je 23,8 mm padavin;
na VP Laško/Lahomšek je snežilo od pol osme ure zjutraj; tudi tu se je sneg sproti topil, nabralo pa se je 4 cm snega,  padavin pa do sedaj 20 mm.

Lp, March

paradolf

Citat od: Cumulonimbus dne 04. Marec 2008, 19:30:35

lp
V Podgorju opazim tu in tam kako na pol stopljeno snežinko.
Glede na to kako dobro se vidijo luči proti Mengšu in naprej proti Lj ni v okolici nič pretresljivega. Le proti Kamniku se luči proti staremu gradu vidijo motne kar nakazuje da tam verjetno sneži a tako je bilo že cel popoldan.
Temperatura se giblje med +1.5 in +1.8°C.
Celotna količina padavin v tem poslabšanju je ostala na 16.5mm a to je padlo skoraj vse že do 12h.
Počasi bom dal križ čez to poslabšanje.

Moje upanje o snežni odeji jutri zjutraj je minimalno.
Ga je pa v Ratečah kot vidim 30cm padlo  :icon_wink:

Pa še Olimpija vodi v hokeju proti Linzu  :clap:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

kekec46

no pri meni tle blizu čepovana .... ga je dobrih 25cm ....

LP

ŽUPMART

Torej...sedaj res nekaj časa v Kamniku rahlo sneži oz. naletava. Brez omembe vrednih sledi. :icon_rolleyes: