ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

vladika

@paradolf hvala za odgovor, vreme je kar zdržalo 11.08. in 12. 08. Tudi triglav mi je upselo osvojiti, res izjemno doživetje.

Zdaj pa , sprašujem za napoved za Pulo od tega petka naprej, vsaj do nedelje mislim, da bo vreme kot mora biti, kaj pa naprej se da kaj razbrati že iz kart?

Hvala za odogovore Vlado!
Nadmorska višina:    258.5 m
Coordinate    46° 37′ 34.6″ N, 15° 57′ 44.85″ E

Snežak

Bohinjci!  :angel:
No tudi ostali vremenski maherji dobrodošli :love:

Kaj menite, danes popoldan na vaše planine? Plan namreč imam po tretji uri iz pl. Blata proti pl. Jezero in dalje do pl. Ovčarije. Kako se vam kaj zdi zaradi neviht?

Že vnaprej hvala in lep dan še naprej želim :wavey:
Življenje je lepo,ČE ga živiš

hribovc

Pozdravljeni,zanima me vreme na področju Visoke ture-Avstrija,jutri 25.8.čez dan.
Hvala.

Snoop

Mene pa zanima, kakšno vreme lahko pričakujem v nedeljo na Krku?

Kaže na celodnevni dež, ampak vseeno bi imel rajši še kakšno vaše mnenje  :icon_question:
I LeT My Little HoMiEs RiDe On YoU

kasač

Lep pozdrav! V petek 31.8 in soboto 1.9. se odpravljamo iz Pokljuke na Triglav pa me zanima, če se že kaj vidi kako bo vreme. Se nam splača odpravit ali bo dež?  Hvala za odgovor  :praise: :beerchug:

Delfin1

Pozdravjeni.

Zanima me, kakšno vreme lahko pričakujem na dopustu od 4.9.2012 do 15.9.2012, otok Cres (HR), Martinšćica? Upam, da bom še ujel vreme za dopust  :)

Hvala za pomoč :icon_wink:

Lp.

gradiščan

Sicer malo hitro..ampak zaenkrat kaže od ponedeljka naprej lepo, sončno in septembersko toplo. Vprašaj konec tedna.

Poldi

Citat od: kasač dne 26. Avgust 2012, 13:22:12
Lep pozdrav! V petek 31.8 in soboto 1.9. se odpravljamo iz Pokljuke na Triglav pa me zanima, če se že kaj vidi kako bo vreme. Se nam splača odpravit ali bo dež?  Hvala za odgovor  :praise: :beerchug:

Mislim, da vas bo že ARSOtova napoved odvrnila od ture.
Izbrali ste si dva najslabša dneva, kar se vremena tiče.

paradolf

Citat od: kasač dne 26. Avgust 2012, 13:22:12

Kot je že @Poldi napisal definitivno prihajajoči petek in sobota ne bosta dobra izbira za planinarjenje. V petek se nakazuje poslabšanje vremena z plohami in nevihtami začenši verjetno že sredi dneva. Tudi sobota trenutno kaže da bi vsaj sprva lahko bila še precej oblačna z manjšimi padavinami. V visokogorju zna tudi ponovno snežiti.

Obenem opravičilo vsem ki niste dobili odgovora v tej temi. Upam da je bila vaša odločitev pravilna glede na vreme.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

kasač

Hvala obema. Bomo se odločili kar doli ostat in turo prestavit na lepše vreme.

raketa

Mi zna povedati kakšno bo jutri vreme v Tržiču? Bo kaj dol padalo ali bo samo oblačno?

Sicer pa vabljeni na šuštarsko nedeljo  ;)

lp

simo88

Pozdravljeni...

mene pa malo zanima, kako vreme lahko pričakujemo na hrvaški obali-Biograd, Pakoštane od 13.-16. septembra, tam se bo namreč odvijalo svetovno prvenstvo v oranju... :icon_arrow:

LP

paradolf

Citat od: simo88 dne 05. September 2012, 11:22:52
Pozdravljeni...

mene pa malo zanima, kako vreme lahko pričakujemo na hrvaški obali-Biograd, Pakoštane od 13.-16. septembra, tam se bo namreč odvijalo svetovno prvenstvo v oranju... :icon_arrow:

LP

Trenutno izgleda da bo ravno v tistem terminu prišlo do večje spremembe. Seveda je glede na oddaljenost termina še precej negotovo. Sta pa dva od treh modelov ki z kartami sežeta tako daleč že narisala sekundarni ciklon nad srednjo Italijo. Tretji model pa tudi riše nekaj v tisti smeri, a ne kaže na tako izrazito poslabšanje.
Se pravi prvi dan kaže še lepo s temp. do okoli +30°C, nato pa 14 in 15. avgust precej oblačno z nevihtami. Zadnji dan pa se vreme izboljša a bi ostalo dokaj sveže + kar nekaj severnega vetra. Spomni nas še kakšen dan pred odhodom pa da vidimo kako bo pokazalo  ;)
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

simo88

Evo ga, jutri zgodaj zjutraj krenemo na pot proti Biogradu...glede na to da gremo s kombijem in da je napovedana tudi orkanska burja, je kar velika verjetnost da nas bo vmes malo zazibalo... Mogoče kako mnenje?  :icon_exclaim:
Pa še zgleda da bo jutri tudi precej deževno spodaj, ali se motim?

LP in hvala za odgovore  :icon_wink:

max

Če boste šli po notranjosti HR, ni straha za burjo, ta je najbolj močna samo ob Jadranski obali.