ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

simo88

Ja, saj do tunela Sv. Rok ni nobenih težav...problem nastane potem tam do Zadra... Sicer pa je že avtocesta a1 zaradi burje zaprta, tako da nas bodo poslali nekje naokrog...  :shrug:

ablak

Pozdravljeni! Ali se da že vsaj približno določiti trend vremenske situacije za konec septembra (sobota 29.09 )? Čaka me organizacija ohcetne ceramonije. Vem, da je napovedati za ta termin skoraj nemogoče, pa vseeno.

Vsem že v naprej hvala!

Lp

paradolf

Citat od: ablak dne 16. September 2012, 20:32:34
Pozdravljeni! Ali se da že vsaj približno določiti trend vremenske situacije za konec septembra (sobota 29.09 )? Čaka me organizacija ohcetne ceramonije. Vem, da je napovedati za ta termin skoraj nemogoče, pa vseeno.

Vsem že v naprej hvala!

Lp

Res je še malce daleč a če pogledam ENS-je vsaj kažejo zaenkrat v večini suho vreme. Le par izračunov kaže možnost dežja.

Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

JanezK

Pozdravljeni!

Zanima me napoved za Triglav za dan 21.9 in 22.9.?? Že vnaprej se Vam lepo zahvaljujem.

Pihe

Citat od: JanezK dne 17. September 2012, 19:39:54
Pozdravljeni!

Zanima me napoved za Triglav za dan 21.9 in 22.9.?? Že vnaprej se Vam lepo zahvaljujem.

Zaenkrat kaže,da bo vsaj petek zelo lep in zelo primeren za obisk Julijcev.Tudi sobota ne bi smela bit problematična.Ničta izoterma bo nad 3500 m,kar pomeni,da tudi kakega posebnega mraza ne bi smelo bit, le kak južni do jugozahodni veter bi znal predvsem v soboto pihat.Bolj natančno pa čez kaka dva dneva..... :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

najed

Mi kdo zna napisat, kako bo kaj jutri po Avstriji? Konkretno me zanima avtocesta proti Salzburgu. Kolikor sem gledal njihove napovedi, naj bi se čez dan ohladilo, malo me skrbi, kako bo s snegom, gume so še za južno stran alp  :icon_mrgreen:

paradolf

Citat od: najed dne 18. September 2012, 09:02:25
Mi kdo zna napisat, kako bo kaj jutri po Avstriji? Konkretno me zanima avtocesta proti Salzburgu. Kolikor sem gledal njihove napovedi, naj bi se čez dan ohladilo, malo me skrbi, kako bo s snegom, gume so še za južno stran alp  :icon_mrgreen:

Mislim da snega ne bi smelo biti po avtocesti, čeprav bo na najvišjem delu le te zadišalo po njem.
Davis Vantage PRO2

aljosak

Pozdravljeni!

Zanima me, kdaj naj bi jutri na območju Vzhodne Slovenije (okolica Ptuja) začelo deževati. Po Aladinu in WRFu bi to znalo biti že med 12. in 15. uro ali morda lahko na dež računamo šele proti večeru?

Za odgovor vam bom zelo hvaležen, saj je od vremena odvisen uspeh trgatve.

fprelog

Citat od: aljosak dne 18. September 2012, 20:27:38
Pozdravljeni!

Zanima me, kdaj naj bi jutri na območju Vzhodne Slovenije (okolica Ptuja) začelo deževati. Po Aladinu in WRFu bi to znalo biti že med 12. in 15. uro ali morda lahko na dež računamo šele proti večeru?

Za odgovor vam bom zelo hvaležen, saj je od vremena odvisen uspeh trgatve.

WeatherPro od MeteoGroup: ob 15.30 h.

Ob 16.h pa prvi liter .... pa da vidimo     ;D

najed

Citat od: paradolf dne 18. September 2012, 10:11:00
Mislim da snega ne bi smelo biti po avtocesti, čeprav bo na najvišjem delu le te zadišalo po njem.

Si imel prav, res je le malo zadišalo, ene par snežinkic je bilo videt med dežjem ;)

šetor

Pozdravljeni!

Zanima me napoved za jutri- za Ljubljano nekje proti večeru (18-23ure). Zanima me predvsem oblačnost in vidljivost- na observatoriju v LJ imajo dan odprtih vrat. Koliko sem sam gledal aladin oblačnost in druge modele se razlikujejo...

Hvala za odgovor

sunnyday

Se da kaj napovedat, kakšno bo vreme v četrtek v okolici Šentjerneja?
Hvala.

paradolf

Citat od: sunnyday dne 25. September 2012, 14:54:31
Se da kaj napovedat, kakšno bo vreme v četrtek v okolici Šentjerneja?
Hvala.

Toplo, vetrovno in verjetno suho. Bi pa znalo biti spremenljivo oblačno. Ne poznam vremenske situacije tam ob močnem jugozahodniku ko se na zahodu pojavljajo padavine na pregradah. Morda še kdo drug da kakšno mnenje. :icon_question:
Davis Vantage PRO2

alesh

Lep pozdrav
Mi lahko kdo pove kakšno bo vreme v torek 2.oktobra v zahodnih julicah,natačneje na Jalovcu....
hvala

paradolf

Citat od: alesh dne 29. September 2012, 06:15:29
Lep pozdrav
Mi lahko kdo pove kakšno bo vreme v torek 2.oktobra v zahodnih julicah,natačneje na Jalovcu....
hvala

Zaenkrat kar težko vprašanje. Je še zelo negotovo. Veliko bo še odvisno od prihajajočega poslabšanja in koliko se bo le to zavleklo. Modeli kažeko kar precej različno zaenkrat. Generalno pa kaže da bo vsaj sprva še kar precej oblačno. Možen je celo tudi še rahel dež, tekom dneva pa naj bi se postopno izboljšalo, vendar to je res trenutna slika.
Davis Vantage PRO2