ZEVS Forum

Vremenska postaja-Bovec

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 12:02:15

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Pihe

Po enem tednu "dopusta" v Maxlandu(Spodnja Savinjska dolina), sem ponovno vzpostavil normalno stanje na moji postaji.Nevihte in izpadi elektrike pač pri meni naredijo svoje in,ker nimam nikogar,ki bi "fršterkeraj" ponovno pognal, mora zadeva počakat, da se vrnem. Daviska je seveda med tem časom normalno predla in shranjevala podatke tako,da so vsi podatki za pretekli teden v WsWinu na voljo. Nekaj težav imam samo še z vklopom kamere,ampak ker v njenem lastnem programu zadevo vidim laufat normalno,je samo vprašanje kratkega časa,ko bo tudi slika spet v živo. :icon_wink:
Opravičujem se vsem tistim zvestim obiskovalcem moje spletne strani,ki so bili ta teden prikrajšani za ažurne podatke. :icon_redface:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

max

Ah ja Pihe, šele zdaj poveš, bi se lahko kje srečala  :icon_sad:

Pihe

Citat od: max dne 29. Maj 2011, 08:31:30
Ah ja Pihe, šele zdaj poveš, bi se lahko kje srečala  :icon_sad:

Saj bom bolj pogosto v vaših krajih v bodoče se mi zdi.Pa bo prilik nešteto še. :icon_wink:

Drugače pa še ob tej priložnosti povem,da je količina padavin v preteklem poslabšanju( pa tudi danes!) pri meni nerealna. Ptičji kakec točno v dnu merilne posode je naredil svoje in ni pustil pretoka vode.
Svetujem vsem,ki se jim v merilnem loncu nabere večja količina vode zaradi zamašenega propusta, da pred čiščenjem izklopijo postajo,da ne bo tako, kot pri meni danes, ob jasnem vremenu kazalo "povodnji" in predvsem superprevelikega rainrata. :icon_wink:
www.bovec-vreme.si

Gorazd

Citat od: Pihe dne 29. Maj 2011, 12:25:26
Ptičji kakec točno v dnu merilne posode je naredil svoje in ni pustil pretoka vode.
A danes si je tudi izbral tvoj bokal za srat?
Sicer pa to lahko vsakega doleti. Ali je kdo že iskal kakšno rešitev glede tega?

Mejte se radi

max

Citat od: Gorazd dne 06. Junij 2011, 22:32:53
A danes si je tudi izbral tvoj bokal za srat?
Sicer pa to lahko vsakega doleti. Ali je kdo že iskal kakšno rešitev glede tega?

Se mi zdi da RajkoRajko  :icon_question:

Gorazd

Citat od: max dne 07. Junij 2011, 07:46:12
Se mi zdi da RajkoRajko  :icon_question:
ATA je reševal probleme na vetromeru: http://forum.zevs.si/index.php/topic,1725.0.html
Pihe, ali imaš mrežico notri?

Mejte se radi

RajkoRajko

Imam v vseh dežemerih mrežice,pa se ni še nikoli nič zamašilo.

Lp

Pihe

Originalno mrežico mi je praktično že ta prvo neurje odneslo v "nepovrat". Zdaj razmišljam,da bi mogoče dal kar eno prirejeno kuhinjsko cedilce noter in ga nekako prilepil na obod. :icon_question:
Ptiči očitno ljubijo moj Davis lonec in zdaj je bilo že drugič,da sem moral it sred akcije pucat "kanalizacijo". :icon_exclaim: :icon_haha:
www.bovec-vreme.si

RajkoRajko

Lahko še poskusiš s kakšno(rosfrei)mrežico,jo namreč imam v Hellmanu nabavljeno v Merkurju.Če ne pa postavi opozorilno tablo" serjite kje drugje."

Lp Rajko

Dejan

Kaj imajo ptiči Davis sindrom??!  >:( Ravnokar očistil dežemer, ker ni bilo pretočnosti. Se mi je zdelo, da nekam malo padavin kaže...krivec ptičji kakec na dnu posode...
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

Pihe

Tisti,ki (še) zvesto spremljate mojo spletno stran(HVALA :praise:), ste najbrž opazili, da slika iz spletne kamere ostaja na 16.7.2011. Zadeva je v tem, da je moj strežnik ponudnik nekaj premetaval vsebine(ipd.stvari) in bom moral v prihodnosti(kdaj,ne vem,ker imam veliko gužvo v službi in drugače) spremeniti kako nastavitev.Se bo zgodilo.Enkrat v bližnji prihodnosti.Do takrat pa glejte bistveno bolj kvalitetne wewbcam posnetke na strani letališča Bovec http://www.bovec-airfield.si/VremeWebcam.aspx . :icon_redface: :shrug:
www.bovec-vreme.si

gradiščan

Jaz imam vsak dan odprto tvojo stran, ker imam sina gor v Čezsoči na planinskem taboru.  :icon_wink:

Pihe

Svojim zvestim obiskovalcem moje spletne strani se opravičujem,ker moj internet oz.FTP provider seli strežnik in ob tem nastajajo težave.Upam,da jih bomo preko noči premagali,drugače pa jutri. :icon_wink:
www.bovec-vreme.si

Gorazd

Samo da si ti OK, pa bo.  :icon_wink:
Smo spremljali in opazili malo mrka med minulim poslabšanjem.
Aja, čestitke za doseženih 1000 mm, čeprav se mi letos zdi nekam pozno, glede na pretekla leta.

Lep dan,
Gorazd

Mejte se radi

joze

Pihe kolega, pogrešam te tukaj! Upam, da si OK