ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 4 Gosti gledajo to temo.

Chopin

Pozdravljeni!

Mene pa zanima vreme za to soboto in nedeljo za dolino Rižane. Predvsem to, ali bo deževalo v noči na nedeljo.

Imamo namreč tečaj preživetja v naravi (bušman). V noči iz sobote na nedeljo bomo prespali na prostem (brez šotora).

Hvala!
Lp

max

Padavine naj bi prenehale že v soboto popoldan ali proti večeru, ni pa izključena kakšna ploha :icon_rolleyes:

Drugače pa za takšen trening bi vas moralo malo zmočiti :icon_mrgreen:

bbenci2

Kolega hoče iti malo dol za vikend (na slovensko obalo) in me sprašuje kakšno bo vreme. Rekel sem mu, da zelo spremenljivo jutri, v nedeljo in ponedeljek lepo, potem pa spet bolj spremenljivo. V soboto nekaj južnega vetra, potem pa ne bo več problemov z vetrom oz. ga ne bo. Je še kaj za dodati oz. popraviti?
20.12.2009 >> -21,0°C
Davis Vantage Pro2

Blazx0

Mene pa zanima kakšno vreme se pričakuje v Mirni Peči v ponedeljek (blagoslov motorjev  :icon_wink:)?

Hvala!

Lp, Blaž

paradolf

Citat od: Blazx0 dne 30. Marec 2010, 14:21:23
Mene pa zanima kakšno vreme se pričakuje v Mirni Peči v ponedeljek (blagoslov motorjev  :icon_wink:)?

Hvala!

Lp, Blaž

Težko je napovedati za tako daleč, saj je videti da se bo nadaljevalo spremenljivo aprilsko vreme. Ciklon bo blizu in je povsem možno da bo vsaj nekaj dežja, ni pa nujno. Je še za počakat za kakšno bolj oprijemljivo napoved.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Blazx0

Paradolf hvala ti vseeno! Ko pa boš kaj več vedel, pa napiši tukaj prosim. :)

lp

paradolf

Citat od: Blazx0 dne 30. Marec 2010, 15:08:58
Paradolf hvala ti vseeno! Ko pa boš kaj več vedel, pa napiši tukaj prosim. :)

lp
Spomni nas :icon_wink:
Davis Vantage PRO2

Blazx0

Spet jaz, kaj pa zdaj? :)

Ponedeljek 5.4. -Mirna Peč (med Trebnjem in Novim mestom)

lp

paradolf

Citat od: Blazx0 dne 02. April 2010, 06:37:22
Spet jaz, kaj pa zdaj? :)

Ponedeljek 5.4. -Mirna Peč (med Trebnjem in Novim mestom)

lp

Žal kot kaže bo ponedeljek siv in hladen. Občasno bo deževalo, meja sneženja pa bo precej nizko. Tudi vetrovno zna biti, skratka dokaj neprijazno. Že torek ko bo večina v službi ali šoli pa bo povsem drugače kot kaže danes. :smash:
Davis Vantage PRO2

gogi

Prosim vas da mi poveste kakšno bo vreme v okolici Idrije okoli 1-4 ure.

Vnaprej hvala za odgovor.
LP

H2o

Predvidoma bo oblačno in brez padavin. Proti koncu omenjenega termina bi se lahko občasno pokazalo sonce. Temperatura okoli 10°C.

lenko

Upam da še veste najbolje.
V soboto so napovedane očitno padavine, ohladilo se bo.
Ali bo tudi deževalo v mariboru, kje bo približno meja sneženja?

walter76

Dopoldne bo lahko še nekaj malega sonca in večinoma suho.Čez dan sremenljivo oblačno,občasno padavine večinoma plohe .Nekoliko se bo ohladilo,vendar sobota še ne bo tako hladna,kot ned-pon.Zapihal bo S,SV.
Prijatelj vremena !

Vremenko

V soboto 17 aprila se organizira malo večja zabava in me zanima če bo vreme zdržalo do večera
saj se nakazuje nekaj dežja.

Hvala ;)

Pihe

Kot kaže sedaj,bi zadeva morala bit v redu.Nek anticiklon se namerava zgradit nad srednjo Evropo in ta bi moral držat v šahu morebitna poslabšanja.Ampak, je še odločno prezgodaj za kaj bolj točnega rečt! :icon_arrow:
Vsekakor nam bo zgago skoraj ves teden delal ta hladni odcepljenec,ki se pravkar formira nekje nad nami.Če se bo ta godpod nekje do petka izvolil spokat proti vzhodu(kot nekako sedaj kaže,da bi moral bit), potem je velika verjetnost,da bo sobota kar spodobna(več oblačnosti bi bilo samo na vzhodu lahko).Če pa bo ta mrha vedrila nad nami še kak dan več,pol pa zna bit tudi sobota "okisana". ;D
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si