ZEVS Forum

Trenutno vreme (16.12.-31.12.2009)

Začel/a Aquatic, 16. December 2009, 06:33:43

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

vaillant

V.L. pr G.

Še vedno rahlo sneži pri -7.7oC. Skupaj snežna odeja 21 cm.

P= 999,9 hPa
V= 85%

:wavey:
VP aktivna od 20.2.2009

Lluka

naš konec je tudi zaključil z nalaganjem snežne odeje....končali smo pri 20-ih centimetrih.
trenutno  še vedno naletavajo posamezne snežinke.

jery_slo

Sneženje je skoraj povsem ponehalo, skupna višina snega je tako 18cm, še ena slika VP Žalec danes ob 15:46:

johnb

Še vedno padavine, nameril 24cm snega. Zavidam vam, tisti ki imate 4 ali 5 cm snega. Ste veliko na boljšem. Za vas bo hitro in neboleče. Jutri bo treba izkoristit pa čimveč fotk nardit, danes sem jih delal že v mraku, pa jih ne bom limal.
Weather is full of surprises, most of them are unpleasnt!

beowulf

Tukaj še sneži približujemo pa se 20-tim cm! Bravo kdo bi si mislil :icon_wink: :icon_wink:  

kripelj

mede, T= -6,8 piha NW veter do 17 km/h, mislim, da že imamo 20 cm... ali pa tudi ne, nekje tam more bit...
nisem pričakoval da se bo to sneženje zavleklo tako dolgo in dopoldan sem mislu, da več ko 7, 8 cm danes ne moremo dobit... zdaj pa ga mamo  :buttrock: :clap:

edit: @johnb, se strinjam, da bo to boleče, je pa blo za tiste, ki ga danes niso dobili danes boleče, tak da smo nekje na istem ;)

snowfrick

rahlo sneži pri -6.6°C

Rogla je pa danes strgala.Okoli -15 in pa veter je na vrhu pihal,da nisi mogel gledati drugam kot pa v tla.
Super je bilo,čeprav zelo mrzlo,ampak mene to ne moti! :buttrock: :buttrock: :buttrock:
In pa skos je snežilo.Po kameri sodeč pa tam še vedno kar lepo piha.Mislim,da še vedno tudi sneži.Snega pa do okoli 40 cm.Zameti pa tudi že kar lepi.

http://www.rogla.si/cgi-bin/cms.cgi?doc=15133&sid=

Slike pa pri naslednjem javljanju.Sedaj pa si privoščim eno pivce. :beerchug:

Snoop

Kot kaže, še ne misli prenehat snežit, saj se je sneženje še pojačalo  :buttrock:
I LeT My Little HoMiEs RiDe On YoU

fprelog

Ptuj, -7,9 stopinj C, 
14 cm pršiča, še rahlo naletava,
vlaga 83 %,
severovzhodnik 10 - 15 km

joze

Ravna pri Ligu, oblačno.

Temperatura  -5,9 °C

Max danes -5,4 °C ob 13:52

Vlaga  66 %

Rosišče  -11,2 °C

Pritisk 997,8 hPa, raste

Max sunek danes 35,4 km/h S 3 Bft ob 11:00

Višina snežne odeje 4-5 cm, zelo suhega snega.

alešrozman94

Tudi pri nas se je sneženje pojačalo. Zopet bi lahko rekel da močno sneži. :clap:
Imamo pa že 28cm pa čeprav nihče ne verjame  :icon_surprised:
VREME BO!

mat89

sneži
T:-7,2.C
Veter do 20km/h
Višina snežne odeje 17cm danes 13cm
Padavine 9,8mm

dadek

spet močneje sneži.
zjutraj dobim magično številko, koliko je skupna višina.  :icon_wink:

roky

ZBILJE: Temperatura -7.1°C, vlaga 85%, tlak raste in je 1000hPa, veter je pihal 11.1km/h. Naj mi en razloži kaj to pomen, ali bodo spet prišle padavine, ali napačno kaže :icon_question: :shrug: : http://151.8.71.28/~www/COMMON/RAD/VMI.gif   :wavey:

blazek

Pri nas samo še rahlo naletava pri -7,6°C. Višina novega snega je 22cm, skupno pa 25cm. :praise:

Zdej bi pa rad samo še razjasnitev.