ZEVS Forum

Trenutno vreme (16.12.-31.12.2009)

Začel/a Aquatic, 16. December 2009, 06:33:43

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 3 Gosti gledajo to temo.

kripelj

Citat od: roky dne 19. December 2009, 17:53:20
ZBILJE: Temperatura -7.1°C, vlaga 85%, tlak raste in je 1000hPa, veter je pihal 11.1km/h. Naj mi en razloži kaj to pomen, ali bodo spet prišle padavine, ali napačno kaže :icon_question: :shrug: : http://151.8.71.28/~www/COMMON/RAD/VMI.gif   :wavey:

sej ti piše čas 01:30  :icon_wink:

bbenci2

Citat od: beowulf dne 19. December 2009, 15:36:52
Ne vem kje ti to meriš tam kjer ga najbolj spihuje že zjutraj ob 7.00 ga je bilo 4 cm....(pa ni zdaj vmes padlo samo 5cm)..............zdaj ga je okrog 15 cm! Malo prej sem izmeril :icon_smile:

Saj sem pa rekel, da višino snežne oddeje ni možno izmeriti NIKJER, glede na to kako piha. Maksimalni sunek sem izmeril 29,5km/h ob 15:41. Trenutno pa vleče 13,3km/h. Trenutno pa -7,9°C.
Verjel bom jutri zjutraj ob 7h, ko bo ARSO objavil na spletni strani za Rakičan. 20cm pa bo po moje vseeno malo preveč. Če pa je to res, pa se oproščam.

20.12.2009 >> -21,0°C
Davis Vantage Pro2

Vreme

Videti je,da ste nekateri zabredli v kalne vode. Dajte malo fotke gor, da vidimo vaše cm, drugače pač ne gre verjet.

Sicer pri meni še rahlo naletava zapadlo 12 cm snega (drugače povedano natanko dva cm več kot najvišja izmerjena snežna odeja v lanskem letu)

krispy123

trenutno stanje
zmerno sneži že od 6 ure zjutraj  1 uro je celo snežilo močno
skupaj je napadlo kar 23cm pršiča in se še nabira.
temparatura=-7.9C
relativna vlažnost=67%

Cimet

Oblačno pri -8,4 oC, 89% vlažnosti in tlaku 1.001,2 hPa. Višina snežne odeje je 19,5 cm.  :buttrock:

Sicer pa je danes padlo snega za 11,2 mm vode. Ogrevanje zares dela super.  :buttrock:

Povprečna dnevna T je -7,9 oC.
Davis Vantage Pro2

http://strazisce.zevs.si/

Urox26

Domžale: ( ceste končno splužene ob 17.30 uri)

Vreme: oblačno ( ob 14.00 uri je prenehalo snežiti)
T temp: -5,6.c
T max:  -3,5.c
T min:  -9,8.c
Vlaga: 80%
Tlak: 994,9hPa
Snežna odeja 10cm suhega snega-na 0cm podlage (sem kar zadovoljen)  :icon_wink:

Lp  lep večer iz zasneženih Domžal  :wavey:
Vreme je ZAKON!

polo

Zadnji update danes.
Smo blizu 40cm,najbrš bo malo zmanjkalo do te meje   :shrug:

Pihe

Pretežno jasno,
-3,3 ob burji,ki stisne do 37 km/h
45%
999,2 navzgor
Snega med brati strahotne 4 cm  :icon_lol: :icon_lol:.

En je lepo napisal,da ne bo boleče za nas siromake v torek.Pa res ne bi bilo(če ne bi v ponedeljek tu - preden bo prešaltalo v dež - zapadlo še kakih 10-15 cm robe :icon_exclaim:)
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Slk22

Trenutno -9,40C rahlo sneži
Tmin=-9,70C
Tmax=-7,50C
Tlak 995hPa

JaniS

Ljubljana, Male Vižmarje, 19:00

Temperatura: -5,7 °C   (Tmin danes: -7,6 °C ob 0:01, Tmax danes: -3,9 °C ob 15:38)

Pritisk: 999,2 hPa  -  pada

Vlaga: 72 %

Rosišče: -9,9 °C

sneg je sicer padal po malem še cel popoldan, vendar se na cm ne pozna kaj dosti . . .

dadek

Sneži ,še vedno ob praznem radarju.
številka višine odeje je že okoli 20 cm . :icon_mrgreen:

snowfrick

Zaključili smo za danes s snegom,čeprav tam pa tam še pripleše kakšna snežinka.Skupaj imamo tako 17 cm snega.
temp -7.6°C

Sem pa obljubil še slike od danes iz Rogle.
Če pa koga mika,da bi jutri šel gor,pa lahko povem,da avtobusi vozijo takorekoč non stop,tako da ni problema,če se avto pusti v Zrečah in te avtobus zapelje gor.In seveda tudi dol.Imajo pa okoli 15 avtobusov.Za slikanje bo pa jutri veliko lepše,saj bodo vse te smreke izgledale res prelepo,ko bo sijalo sonce.Prava zimska idila.Pa ne pozabite se dovolj obleči. :)

Mi se pa nismo dali,da bi nas mraz in veter premagala.

Snežak

Jutri pa najlepši dan letošnjo zimo,IZKORISTITE GA boste v pondelk jambral(če sploh berete še kake druge poste,razen svojih :icon_haha: :icon_haha: :icon_haha:)
:icon_bird: :icon_bird: :icon_bird: :icon_bird: :icon_bird: :icon_bird: :clap: :clap: :icon_arrow: :bouncy: :bouncy:
Življenje je lepo,ČE ga živiš

Ekolog

Popolnoma se je zjasnilo, trenutno je jasno, zunaj pa kot v Sibiriji :drool: :icon_cool:, temperatura: -9,3°C (t max danes: -6,1 °C ob 14:45; 6. ledeni dan v tej zimi do sedaj ter 6. ledeni dan v mesecu decembru do sedaj), vlaga: 86%, tlak: 1002,2 hpa, padavine: 1 l/m2, vendar se mora stopiti še kar nekaj snega, samo je očitno enostavno premrzlo :shrug:, višina snežne odeje: 15 cm suhega snega; 7. dan s snežno odejo v tej zimi do sedaj ter 6. dan s snežno odejo v mesecu decembru do sedaj.

alešrozman94

Še vedno zmerno sneži
T : -10,1C°
Tmin: -14,7C° ob treh zjutraj
Tmax: -6,4C°
VREME BO!