ZEVS Forum

Trenutno vreme (16.12.-31.12.2009)

Začel/a Aquatic, 16. December 2009, 06:33:43

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Lukak

Visoko pri Kranju

oblačno
T:-6,3°C
vlaga:79%

današnji izkupiček...

bbenci2

Nekje okrog 9cm snega sem nameril. Ne vem kje ga naj merim, sem ga pa na južni strani hiše, kjer ne piha  :icon_question: Sicer pa maximum - 6,9°C ob 12:57. Še vedno rahlo sneži in -7,5°C.
Je pa problem kidat, ker ga je čez pol ure že spet vse polno, ker ga veter nosi  :banghead: :banghead:
20.12.2009 >> -21,0°C
Davis Vantage Pro2

Slk22

Sneži -80C
Slivnica -110C posledica crknile baterije od fotoaparata ni slik.

roky

black_rider

Ponovno drobno zmerno snezi. Upam da se bo to nadaljevalo, lol... :praise:

beowulf

Citat od: bbenci2 dne 19. December 2009, 15:30:28
Nekje okrog 9cm snega sem nameril. Ne vem kje ga naj merim, sem ga pa na južni strani hiše, kjer ne piha  :icon_question: Sicer pa maximum - 6,9°C ob 12:57. Še vedno rahlo sneži in -7,5°C.
Je pa problem kidat, ker ga je čez pol ure že spet vse polno, ker ga veter nosi  :banghead: :banghead:

Ne vem kje ti to meriš tam kjer ga najbolj spihuje že zjutraj ob 7.00 ga je bilo 4 cm....(pa ni zdaj vmes padlo samo 5cm)..............zdaj ga je okrog 15 cm! Malo prej sem izmeril :icon_smile:

kekec46

No pri nas je nehalo snežit ... vsake tolko začne na rahlo snežit to je pa to ...
Z izkupičkom sem več kot zadovoljen!
Zadadlo je od 20-30 cm snega (problem je ker piha in točne višine ne morem podat)
T: -7,9
P: 994,4

Lp

.sonček.

Novega zapadlo med 32-34 cm, točne količine ne morem določit, ker je bil stari ponekod spihan.
T= -9°C
rahlo sneži
Brez vremena ni življenja.

gradiščan

Gradišče:

Preseneča me, da še vedno rahlo sneži, čeprav se je pred poldnevom že jasnilo. Očitno tole vrtenje v severnem Jadranu prinaša nove in nove zalogice snega.

Sicer pa temperatura -8,7°C
Višina snežne odeje pa je dejansko nedoločljiva, ker ga nosi sem in tja. Na snegomeru kaže 14 cm, drugače pa je na nekaterih zatišnih delih preko 20 cm, na napihanih pa tudi 50...

gregach

Ja tole pa je danes kar razočaranje: okrog 14:30 je prenehalo konkretno snežiti, zdaj pa tudi dokončno, padlo je 13 cm novega, skupna višina snežne odeje je tako na travi povprečno 17 cm, na traktorju ki je ves čas pri miru pa 23 cm.

T=-8.1°C
Vlaga=91%
Tlak=999.5 hpa, raste
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

urbang

oblačno, rahlo sneži
T= -7°c
snega je med 10 in 15 cm (še moram izmerit)
dopoldne je pihal močan SV veter, ki pa se je popoldne umiril  :buttrock:

:wavey:

malamut

sneži pri -8°C, skupaj tja do 25 cm snega

chris93

Še vedno rahlo sneži pri temp. -8°C. Snega pa imamo nekje 15 - 20cm (ponekod ga je malo veter prepihal pa ga je zato manj)

Lep pozdrav iz zasnežene SV Slovenije! :icon_mrgreen:

dbdeki

Še vedno sneži in presegli smo mejo 30cm. Jutri pa prava zimska idila. Namazat dilce pa gas  :)

dadek

Evo sem nazaj iz kidanja, skidal celo dvorišče v dveh urah  :icon_wink:
Trenutno še Sneži.
-6,7*C
17cm snega, se bližamo dvajsetici . :icon_wink: