ZEVS Forum

Forum: napake in predlogi

Začel/a TgT, 03. Marec 2008, 20:04:51

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

gradiščan

Vreme

Očitno imamo spet težave z zevs.si in postajami na domeni zevs. Zanimivo je, da forum deluje normalno  :icon_question:

goldhorn

Citat od: Vreme dne 18. Februar 2016, 18:22:39
Očitno imamo spet težave z zevs.si in postajami na domeni zevs. Zanimivo je, da forum deluje normalno  :icon_question:

Tudi forum do sedaj občasno ni deloval.

tomazsta

Citat od: Vreme dne 18. Februar 2016, 18:22:39

Včeraj popoldne in danes zjutraj tudi meni ni delovala moja spletna starn, forum in zevs.si. Tako na domačih računalnikih kot danes v službi. Je pa zanimivo, da mi je moja spletna stran včeraj delevala samo preko tablice z androidom in še to samo preko direktnega naslova.

Lp Tomaž
VP Rakitna, 827m: Davis Vantage Pro2 plus

http://rakitna.zevs.si

max

Meni deluje normalno, prav tako včeraj, brez prekinitev  :icon_neutral:

medovreme

Zdravo,

gre za težave z DNS in ponudnikom internetnih storitev ... Aleš že rešuje zadevo.

lp, Marko
Kaj je na obzorju?

Pihe

Dostop do urejevalnika vremenske napovedi ne deluje. Piskec, what's up?
Dokler se napaka ne odpravi, pač nove vremenske napovedi ne bo.  :shrug:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

medovreme

Zdravo,

Aleša sem že obvestil o problemu. Upam da rešimo v najkrajšem možnem času.

EDIT: Predvidoma bodo tehnične težave odpravljene vsoboto, 30. 4.

lp, Marko

Kaj je na obzorju?

piskec

Ja, kakor ste opazili je bila krtina.com in geostik.com v teh dneh snežnih zapletov dol.

Čim sem odnesel pete za vogal in šel na morje, je prišel sneg in v Domžalah kar precej polomil. S tem pa je šel tudi strežnik rakom žvižgat in potrebno je bilo precej - kar malo preveč - časa, da se je vzpostavil nazaj.

Kot vedno - nekaj novega smo se naučili, neke napake bomo zdaj znali hitreje in bolje odpravljat. Seveda pa nas za vogalom čakajo povsem nove in nove...

Se opravičujem.

medovreme

Hvala, Aleš! Verjamem, da je bilo veliko dela in časa vloženega. :praise:

lp, Marko
Kaj je na obzorju?

gradiščan

A ma še kdo danes težave z dostopom do foruma in spletnih strani vremenskih postaj??

Gorazd

Mejte se radi

medovreme

Pozdravljeni,

Aleš že dela na tem (spet je v igri DNS); obenem je v postopku že prenos na nov strežnik, ki naj bi te pomanjkljivosti odpravil.

Hvala za razumevanje,

Marko Premelč
Kaj je na obzorju?

goldhorn

Danes zjutraj forum spet ni bil dostopen.

medovreme

Pozdravljeni,

težava se občasno pojavi zaradi sprememb nastavitev DNS pri ponudniku spletnih storitev (Telemach); ravno zaradi odprave te težave prehajamo na nov strežnik in stran od tega ponudnika; kar pa seveda terja svoj čas.
Zadevo rešujemo in verjamemo da bodo te pomanjkljivosti odpravljene.

Hvala za razumevanje.

Marko Premelč
Kaj je na obzorju?