ZEVS Forum

Napoved vremena (15.12.2007-31.12.2007)

Začel/a georges, 16. December 2007, 19:57:55

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Lazic

Citat od: Pihe dne 23. December 2007, 14:14:27
Snowman.tale kost za glodanje se v prevodu glasi takole:

malo snega z vetrom na JV, večino Slovenije in predvsem Zahod pa bi prepucavala močna do orkanska burja. :icon_arrow:
To je samo prevod in ne napoved, da ne bo dileme. :icon_wink:

Ja okrog novega leta kaže na še enega balkanca več letos...no ja to je še daleč,ampak če se bo napoved uresničila Balkanu ne uide pol metra snega.

Serpentinšek

LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg

Lazic

Tudi v ponedeljek in torek bo glavnina nad Balkanom (s primernimi temperaturami za sneg) pri nas pa...vse skupaj nič.Letošnja zima nam res ni naklonjena.Na Balkanu prava zima pri nas pa enega celega dneva s snežno odejo nismo skupaj spravili.

janez24

Citat od: Lazic dne 23. December 2007, 15:06:41
Tudi v ponedeljek in torek bo glavnina nad Balkanom (s primernimi temperaturami za sneg) pri nas pa...vse skupaj nič.Letošnja zima nam res ni naklonjena.Na Balkanu prava zima pri nas pa enega celega dneva s snežno odejo nismo skupaj spravili.
Bolj kot pa lanska :icon_arrow:Lani ni bilo snega tak čas bilo je le toplo
letos pa bo

Lazic

Citat od: janez24 dne 23. December 2007, 15:09:43
Bolj kot pa lanska :icon_arrow:Lani ni bilo snega tak čas bilo je le toplo

Jah tamperature so res boljše količina snega pa je vsaj pri nas enaka lanski...

matootam

Citat od: Serpentinšek dne 23. December 2007, 15:02:01
:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Četrti balkanc - coming soon...

Bi rabl nardit stavo, kolk balkancev bo še letos?

milan

Ja pri nas pa bo ga spet nekaj, saj bo prišel tudi nad vso slovenijo, brez skrbi, glavno da so temperature primerne, padavine pa bodo že prišle!http://www.slikomat.com/slika/2104071.htm
http://www.slikomat.com/slika/2104071.htm

johnb

Citat od: matootam dne 23. December 2007, 15:50:09
Bi rabl nardit stavo, kolk balkancev bo še letos?
Zakaj ste pa že tako za ziher, de bo balkanc? Že naslednji zagon lahko tega sploh ne bo več na kartah, ali pa bo zrisana Genova, ki gre direkt nad nas! Rajš se veselite vsaj teh mal snežink k pridejo jutr, saj če se spomnite je bil še par dni nazaj narisan močen AC in kakšnem dogajanju ni bilo ne duha ne sluha! Za 25 cm snega po nižinah je še čas.
Weather is full of surprises, most of them are unpleasnt!

milan

To se še lahko tudi zgodi, bomo videli kaj bo se jutri skuhalo.

matootam

Citat od: johnb dne 23. December 2007, 16:01:44
Zakaj ste pa že tako za ziher, de bo balkanc? Že naslednji zagon lahko tega sploh ne bo več na kartah, ali pa bo zrisana Genova, ki gre direkt nad nas! Rajš se veselite vsaj teh mal snežink k pridejo jutr, saj če se spomnite je bil še par dni nazaj narisan močen AC in kakšnem dogajanju ni bilo ne duha ne sluha! Za 25 cm snega po nižinah je še čas.
Ko je narisan balkanc, je že vse jasno da bo balkanc. Karte se lahko spremenijo samo iz genovca v balkanca, obratno pa nimamo sreče...
Pihe ima prav in res ne bo kakih večjih padavin, nažalost..

paradolf

Tkole bom reku.
Letos sem naredu snegomer in prejle sem ga postavil za vsak primer na svoje mesto. Mogoče bo pa vendarle še kaj prav prišel  :icon_wink:
Se mi je pa žena mal smejala. Ta snegomer bo neuporaben le pri rekordnih višinah snega  :icon_lol:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

zigarrdo

So pa hrvati napovedali za jutri večinoma snežne padavine, ki naj bi se zvečer okrepile in nekako nadaljevale na torek, in napovedujejo tudi tanjši "snježni pokrivač" :icon_question:

Lahko tud pri nas to pričakujemo, je možno da ljubljano pobeli?
jas nisem ravno prepričan glede na karte :icon_arrow: :shrug:
Everywhere you go you always take the weather with you

ŽUPMART

Jaz pa še vedno mislim, da bi lahko začelo snežiti že jutri popoldne. Do polnoči kaže osr. Sloveniji recimo 5mm apdavin (se pravi nekako 5cm snega), nato pa nekaj naletavanja še do jutra. Ena možnost, da malo konkretneje pobeli, še ostaja... :icon_question: :icon_wink:

PS: Čakam na kakšno napoved od Twisterja ali Skywarna. :icon_smile:

gradiščan

Citat od: paradolf dne 23. December 2007, 17:39:29
Tkole bom reku.
Letos sem naredu snegomer in prejle sem ga postavil za vsak primer na svoje mesto. Mogoče bo pa vendarle še kaj prav prišel  :icon_wink:
Se mi je pa žena mal smejala. Ta snegomer bo neuporaben le pri rekordnih višinah snega  :icon_lol:

Vsi smo isti :clap: :clap:, naše žene pa tud :icon_wink:

urša

Citat od: paradolf dne 23. December 2007, 17:39:29

Sicer izven teme a dobro ,da si me spomnil.Tudi moj snegomer je še v garaži :icon_eek:.
Mogoče se me pa zato sneg letos izogiba  :icon_question: