ZEVS Forum

Napoved vremena (15.12.2007-31.12.2007)

Začel/a georges, 16. December 2007, 19:57:55

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Pihe

Citat od: zigarrdo dne 23. December 2007, 22:37:24
Napoved krtina 10 dni : okoli novega leta veliko padavin, od 30.12 do 2.1, ??? Maverick očitno zelo optimistično  :icon_wink:

Naš Maverick ne more iz svoje kože. :shrug: Včasih napove tisto, kar bi rad, da bi bilo in ne tisto, kar je vidno iz kart. :icon_arrow:
Mislim, da do 3. januarja(ko kaže neko simpatično dogajanje) lahko "pokupimo čaure" in gremo veseljačit. :icon_wink: :icon_haha:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Ciklon

GFS 18Z je nekoliko povečal padavine za jutri. Sneg pa predvsem na vzhodu.

Raj je v naravi :buttrock:

Cumulonimbus

na teh kartah se lepo vidi da poteka ničta izoerma nekje čez vzhodno polovico slovenije, oz prepolavlja vzhod ter zahod slovenije...če bodo padavine...hja nevem lahk bi se izšlo za snežinke ponavljam za snežinke bi se lahko izšlo za kaj drugega bo pa že časa zmanjkal oz. padavin... je pa zanimiv kako se karte spreminjajo nato naprej za dneve po novem letu, kot nekateri že pravite je velika verjetnost da se azorski AC razširi preko naših krajev naprej na sever, kar pa bi pomenilo JZ veter ter temperature v nižinah okoli ali malo nad 10°C :icon_arrow:

lp

lp
Član ZEVS :)

Ciklon

GFS 18Z si je pa na dolgi rok zamislil tole :icon_arrow: :icon_question:
A jutri bo vse drugače spet!

Raj je v naravi :buttrock:

fisher

Ja tele dolgoročne napovedi so res zanimive :D

Jaz jih pogledam samo za to, da vidim kakšnega vremena v tistem času sigurno ne bomo imeli  :icon_haha:.

TWISTER

joj sem se zdaj nasmejal :icon_lol:
na valu202 se je lepo videlo na kaki ravni o vremenu razmišljajo navadni smrtniki(beri voditelj)... tok gaj je matral ta ledeni dež da je moral vprašati... in je rekel... "ali ta ledeni dež pada ker kapljice nimajo časa da bi zmrznile v snežinke" :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Markovšek je prav malo zatrokiral ker nni vedel ali se zeza ali resnoi sprašuje, sam je videl da fant res ne ve :icon_haha:

matjaz

Twister, tudi jaz sem se od srca nasmejal  izjavi voditelja... :icon_wink: :icon_haha:
"Kakšen lep poklic biti človek na Zemlji...
Maksim Gorki"

paradolf

Aladin kaže do večera vseeno padavine tudi severneje od Lj. Glede na to da je sedajle že ponekod snežilo, bi to ob morebitnih padavinah res bil sneg.
Jaz sem poslušal Markoška na Ognjišču ob 6.20 in je za popoldan napovedal sneg tudi v nižinah. Kot kaže se je začelo dogajati že prej. Upam da ne bo tudi prej konec. Gfs 00Z namenja padavine tudi še sredi dneva.

Pogled naprej. Ecmwf namenja na silvestrovo ciklončka

Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Uroš

Twister,glede na to da vem, da si majster glede vremena, mene sam zanima če na Gorenjskem, RAdovljici lahko pričakujemo kej beline še?

TWISTER

Pozdravljen Uroš :icon_wink:

Mislim da bo danes po večini SLO vsaj malo pobelilo, je pa res da JV bo spet največ kasiral, tako da osrednja SLO in Grorenjska dobesedno dobita le malo barve za Božič, ampak tudi to je nekaj :icon_wink:

AND1

No in novi zagon GFS 06Z nam za novo leto sedaj riše toplo in deževno vreme. Karte se spreminajo kot noč in dan in verjamem da bo že naslednji zagon spet bolj zimski!!!

Uroš

Hvala za odgovor.
Upam da res prileti kaksna snežinka,čeprav se mi zdi da je oblačnost skos redkejša.

mihav

Jao mi Korošci mamo megleno in hladno, tam pa tam prileti kakšna snežinka in ali lahko pričakujem kaj več do večera? Mislim kaj sneženja :icon_question:
Global warming is a lie;)

Thunder

12Z porazen. Samo to bom rekel. Za letos je fertik s snegom.
VEČ SKOZI OKNO GLEDAT PA MANJ KARTE BULIT!!! Snegoljubec po srcu!

TWISTER

Citat od: Thunder dne 24. December 2007, 17:28:18
12Z porazen. Samo to bom rekel. Za letos je fertik s snegom.

imaš prav, čist je porazen...po novem letu samo 100cm snega...brez veze...

imamo bel Božič(kokr tok), imamo temp. cel dan pod 0 stopinj in pod povprečjem... pa pejt na Aljasko živet, če bi rad skoz sneg... povej koliko zim je bilo boljših v zadnjih 10ih letih(če ne upoštevaš predlanske) :shrug:. Sploh pa itak ne mormo vedet kako se bo vreme obrnilo... lahko se še kako odcepljeno jedro naredi in se malo bo.lje postavi kot ta, pa imamo :icon_arrow:
povej če rabiš kotiček za jokanje(novo temo), pa ti ga odpremo in tam lahko celi ljubi jokcaš, pa ti ne bo noben težil :icon_wink: