ZEVS Forum

Trenutno vreme [16.9.-30.9.2007 ]

Začel/a blazek, 16. September 2007, 08:11:19

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

blazek

Pogrelo je že celo na 26°C. Znalo bi se kako hudo neirje skuhat, ko se bo fronta spustila. Piha okrepljen JZ veter.

Dijo mijo, URŠO je pa izjemno zalilo. Saj je tam v 12-ih urah padlo 205mm dežja, v zadnji uri pa kar 86mm. :icon_eek: :icon_eek:

Cloudboy

Velenje: močno dežuje ,15.2 C ,97% vlaga, piha    1,3 m/s SW ±67.5° ,danes je padlo že 63 mm dežja :icon_wink:

TWISTER

Citat od: blazek dne 18. September 2007, 15:13:18
Pogrelo je že celo na 26°C. Znalo bi se kako hudo neirje skuhat, ko se bo fronta spustila. Piha okrepljen JZ veter.

Dijo mijo, URŠO je pa izjemno zalilo. Saj je tam v 12-ih urah padlo 205mm dežja, v zadnji uri pa kar 86mm. :icon_eek: :icon_eek:

ja sem videl ja...a  si za kak chase Blažek :icon_wink:

Ciklon

Danes že 118,2mm :icon_eek:. pa še vedno noro lije. :icon_eek:
:icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

blazek

Citat od: TWISTER dne 18. September 2007, 15:27:55
Citat od: blazek dne 18. September 2007, 15:13:18

ja sem videl ja...a  si za kak chase Blažek :icon_wink:

Me tako drži, da bi šel v čejs.

Cumulonimbus

Ljubljana snežna ploha 16 N 3  :icon_haha:

pri meni še vedno dežuje, na trenutke pa se tudi močneje ulije, zaenkrat je padlo okoli 80mm. danes :icon_biggrin:

lp
Član ZEVS :)

uti

CitatGladina Sore naj bi se dvignila kar za dva metra. Lokalni radio Sora je poročal, da voda odnaša tudi avtomobile.

Tole je bla pa res lokalno in na majhnem koncu...ne moreš verjet..
Vremenska postaja Žiri  - http://freeweb.t-2.net/anze/vreme/index.htm

Cumulonimbus

a si predstavljate da bi namesto tega deževja sedajle snežilo kaka štala bi bila :icon_lol:  to bi blo snega :icon_haha: pri meni spet močno dežuje in prav nič ne kaže da bo kaj kmalu prenehalo :icon_biggrin:

lp
Član ZEVS :)

TheAnswer

Pri nas do sedaj 53 mm padavin. Pa smo praktično skos samo na obrobju dogajanja. 

Temp. 16,1 °C

Zračni pritisk 1008 mb

urša

Bohinj je odrezan od sveta tako po cestah kot železnici.Kar je preveč je še celo za Bohinj preveč :icon_eek:

jaka

voda teče povsod, po dvorišču, po cestah, mali grabenčki so prave reke :icon_eek: dogaja...aja pa dežuje še kar

TheAnswer

236 mm padavin. Pa saj to nemoreš verjet.  :icon_eek:

Kako je kaj z jezerom ob taki enormni številki?

polo

Pri nas pa prevladuje oblačno vreme z občasnim sončkom.
V jutranji nevihti smo dobili 2,6l,to je pa tudi vse do sedaj :icon_wink:
Trenutna temperatura pa je 22,3°C

Dejan

Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

sorban

Oblačno, občasno rahlo dežuje, do sedaj 1,3mm dežja v dveh obrokih (ob 10.00 in 12.00).

T=18°C
Pritisk 1009 mPa pada
vlaga 87%
Hude nevihte ne trajajo dolgo!
http://lendavske-gorice.zevs.si/