ZEVS Forum

Vremenska postaja-Bovec

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 12:02:15

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

Pihe

Citat od: max dne 16. Junij 2008, 20:32:03
@Pihe, kakšno okno se ti odpre :icon_question:  malo, za potrditev pošiljanja ali kar cel Firefox?
Malo bolj točno povej :icon_rolleyes:

Odpre se celo veliko okno firefoxa z majhnim napisom "OK". :shrug:
Ampak zaradi mene se jih lahko milijon odpre, samo, da bi spet ta oštja začela brat cifre iz postaje. :icon_exclaim: :icon_arrow:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

max

V tistem okenčku imaš prazen kvadratek? pa napis - nikoli več ne prikaži tega okna? :icon_rolleyes:
Če ja, potem kljukica v kvadratek in bo zadeva rešena :shrug:

Pihe

Citat od: max dne 16. Junij 2008, 20:48:31
V tistem okenčku imaš prazen kvadratek? pa napis - nikoli več ne prikaži tega okna? :icon_rolleyes:
Če ja, potem kljukica v kvadratek in bo zadeva rešena :shrug:

Ne! Prazno firefoxovo okno z majhnim napisom "OK".In nič drugega. :icon_haha:
www.bovec-vreme.si

max

Citat od: Pihe dne 16. Junij 2008, 20:59:24
Ne! Prazno firefoxovo okno z majhnim napisom "OK".In nič drugega. :icon_haha:

:icon_eek: :icon_eek: :icon_question:
tega pa ne bi vedel :shrug:

Astra

Internet - Adjustments - Wunderground zavihek in spodaj obkljukaj opcijo "Use internal internet browser".  :icon_wink:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

TgT

Mojster MaVeRiCk

Pihe

takole je s to mojo postajo sedaj: Danes mi je uspelo, da se vsaj grafi nazaj osvežujejo.Vzrok sta bili poškodovani datoteki v Weatherlinku in WsWinu.Sem jih moral obe stari odstranit in sedaj se nalaga mesec junij znova.Grafi na spletni strani so tako spet ažurirani.
Še vedno pa ostaja problem prenosa ostalih številčnih podatkov.Bomo mozgali dalje. :shrug:
www.bovec-vreme.si

Gorazd

Pihe, ali imaš novo stran, ali je to samo umesna rešitev, da te lahko spremljamo? :icon_question:
Upam, da ti uspe use postaviti na svoje mesto.

Lep dan,
Gorazd

Mejte se radi

Pihe

Citat od: Gorazd dne 30. Junij 2008, 22:14:45
Pihe, ali imaš novo stran, ali je to samo umesna rešitev, da te lahko spremljamo? :icon_question:
Upam, da ti uspe use postaviti na svoje mesto.javascript:void(0);
wise

Lep dan,
Gorazd

Hvala, da si opazil Gorazd.Zadeva je seveda samo začasna, dokler zadeve ne postavim nazaj na noge(najbrž tudi v čisto drugačni obliki).Meni neznane poškodbe datotek v WsWinu so bile namreč tako težke, da se nekaterih zadev preprosto ni dalo več popravit oz.usposobit.Zato tudi manjkajo nekateri podatki(manjkajo kompletni podatki za prvih 18 dni junija :icon_sad:).Na srečo konzola vestno beleži te podatke brez težav.Zate najbolj zanimiv podatek z moje postaje je seveda količina padavin, ki trenutno znaša 1375,0 mm na letnem nivoju.
Nova spletna stran pa bo previdoma prišla na svetlo v jeseni, ko se mi poleže običajni poletni vihar v službi. :icon_wink: :shrug:
www.bovec-vreme.si

joze

Bravo! :icon_wink: Da vsaj tekoče podatke vidimo.

jaka

Pa si poskusil tudi popolnoma odstraniti in na novo inštalirati wswin? Kako pa sploh veš da gre za poškodbe datotek? Drugač pa lepo da si spet on-line :icon_wink:

Gorazd

Citat od: Pihe dne 01. Julij 2008, 07:19:11
Zate najbolj zanimiv podatek z moje postaje je seveda količina padavin, ki trenutno znaša 1375,0 mm na letnem nivoju.
Jaz sem cca 100mm bolj suh od tebe.

Lep dan,
Gorazd

Mejte se radi

Pihe

Citat od: Gorazd dne 01. Julij 2008, 21:07:53
Jaz sem cca 100mm bolj suh od tebe.

Lep dan,
Gorazd

Tekma bo izenačena do konca. :icon_haha: :icon_lol: :icon_lol:
www.bovec-vreme.si

ŠTROMAR

Odlično Pihe, da kljub težavam, ki te tarejo lahko spremljamo podatke s tvoje postaje v živo. :icon_wink:
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

ŠTROMAR

Katerega leta bi bilo tole lahko posneto?
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/