ZEVS Forum

Nimam dostopa do foruma - kaj sedaj

Začel/a fredek, 10. Junij 2007, 19:59:54

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Mr.Bear

Citat od: paradolf dne 24. September 2007, 10:25:54
Edin problem na forumu ki pa to sploh ni je pri meni pri nalaganju postov ko dam več slik naenkrat gor. Če dam "predogled" mi ga ne naredi, če pa dam "shrani", mi pa javi da stran ni mogoče prikazati a ko še enkrat odprem stran je prispevek gor. Drugih težav še nisem imel, če odštejem začetne probleme ko je forum žačel delovati. :icon_wink:

Se tudi jaz podpišem pod to navedbo. :icon_arrow:

hrošč

Zakaj je pravzaprav forum tak? Zakaj ni phpBB? Zato tudi tako dolgo nisem postal na ta forum..  :icon_smile:

urša

Citat od: hrošč dne 24. September 2007, 19:19:41
Zakaj je pravzaprav forum tak? Zakaj ni phpBB? Zato tudi tako dolgo nisem postal na ta forum..  :icon_smile:
Tak je samo in edino zaradi varnosti.Stara oblika je imela kljub zaščiti že toliko problemov z raznimi spam boti,da včasih ura na dan ni bila dovolj za čiščenje nesnage.Če se pa kdo javi in ima preveč časa gremo lahko nazaj na staro obliko... :icon_smile:

Pihe

Jaz, ki sem precej prilagodljive sorte nimam pripomb na forum, dokler dela. Sem pa na žalost med tistimi, ki se mu relativno pogosto spunta! :icon_arrow: In takrat ne pomagajo ne refreshi, ne mater, ne oštja.Le resetiranje kište (pa še to ne reši problema vedno).
Opazil pa sem še eno zadevo, ki je predhodniki še niso navedli: Ko pogledam predogled napisanega teksta in se hočem potem vrnit kaj popravit (se pravi, tisti čas še ne stisnem knofa "Pošlji"!), vse napisano enostavno IZGINE!In to me seveda najbolj jezi. :icon_arrow:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

piskec

Jah, to pa zgleda, da je *napaka* foruma... Tudi meni se namreč dogaja. Problem je v poteku seje, ko vse skupaj izgine v maloro...

Edini način je NEuporaba predogleda za daljše prispevke. Pa potem popraviš, ko je že enkrat postano....

Ma, vsak jajc ima svoje težave. Brez njih ni življenja... Na žalost.  :icon_rolleyes:

urša

Citat od: piskec dne 24. September 2007, 20:18:52

Edini način je NEuporaba predogleda za daljše prispevke.

Ma, vsak jajc ima svoje težave. Brez njih ni življenja... Na žalost.  :icon_rolleyes:

Preprosta rešitev:
Preden dam na Predogled za vsak slučaj tekst označim in stisnem Copy. :icon_smile:

Mr.Bear

Tudi jaz sem se že navadil, da najprej vse označim in skopiram, to je edini način, da se zavarujemo pred izgubo napisanega in ponovnim pisanjem. Vsaka šola nekaj stane, saj sem tudi jaz pred tem "izgubil" nekaj prispevkov in jih moral potem ponovno pisati.

paradolf

Citat od: Mr.Bear dne 25. September 2007, 09:18:37
Tudi jaz sem se že navadil, da najprej vse označim in skopiram, to je edini način, da se zavarujemo pred izgubo napisanega in ponovnim pisanjem. Vsaka šola nekaj stane, saj sem tudi jaz pred tem "izgubil" nekaj prispevkov in jih moral potem ponovno pisati.

Same here X  :icon_wink: :shrug:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Mr.Bear

Meni se zgodi, da tudi po osvežitvi ne pokaže strani, zato prakticiram copy funkcijo.

Pihe

Skratka, program ima nekaj resnih napak. :shrug:
Ampak mi imamo vseeno radi naš forum! :icon_biggrin:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Neurje

tako je da se nam slucajno ne podre kaj :clap: :icon_haha: :clap: :icon_haha:

gradiščan

Citat od: Pihe dne 25. September 2007, 21:13:59
Skratka, program ima nekaj resnih napak. :shrug:
Ampak mi imamo vseeno radi naš forum! :icon_biggrin:

:clap: :icon_wink:

ŠTROMAR

Citat od: URŠA dne 24. September 2007, 21:01:32
Preprosta rešitev:
Preden dam na Predogled za vsak slučaj tekst označim in stisnem Copy. :icon_smile:

Previdnost je mati modrosti. :clap:
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

JaniS

ŽUPMART