ZEVS Forum

Nimam dostopa do foruma - kaj sedaj

Začel/a fredek, 10. Junij 2007, 19:59:54

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Vreme

Piskec vas obvešča, da je Krtina še vedno aut. Pri kopanju plina skozi naselje so presekali telefonski kabel. Tako so popolnoma "odsekani od sveta", Kličejo in kličejo, da bi čim prej uredili zadevo, a se še nobeden ni zmigal. Baje imajo najmanj 48 ur časa  :icon_question: :icon_confused: :icon_eek:

Pihe

Na trenutke izgleda, kot da bi bili nekateri od piscev kaznovani in benani na tem forumu.Jaz več kot 24 ur nisem imel dostopa nanj (Internal server error je pisalo.....) :icon_arrow:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Spc

Neke čudne stvari se dogajajo z tem strežnikom.
:icon_exclaim:

fredek

Jaz nimam problemov.

Koliko jaz razumem vse, ki se pritožujete, je problem le ali v prenosih ali v brskalnikih, ki vzreajno javljajo da je strežnik nedosegljiv ali v napaki, ker strani jemljejo s keša. Vsi, ki imate širokopasovne povezave izključite keš ali pa nastavite, da se stran osveži ob vsakem zagonu brskalnika.

Posebno zadnja pihetova napaka me je napeljala na to idejo, ker se ta napaka pojavi le kratkotrajno, on pa pravi da mu jo je cel dan izpisovalo, kar ni možno, saj smo ostali lahko brez problema dostopali na strežnik.

Pihe

Citat od: fredek dne 09. Avgust 2007, 20:55:13
Jaz nimam problemov.

Koliko jaz razumem vse, ki se pritožujete, je problem le ali v prenosih ali v brskalnikih, ki vzreajno javljajo da je strežnik nedosegljiv ali v napaki, ker strani jemljejo s keša. Vsi, ki imate širokopasovne povezave izključite keš ali pa nastavite, da se stran osveži ob vsakem zagonu brskalnika.

Posebno zadnja pihetova napaka me je napeljala na to idejo, ker se ta napaka pojavi le kratkotrajno, on pa pravi da mu jo je cel dan izpisovalo, kar ni možno, saj smo ostali lahko brez problema dostopali na strežnik.

Bom bolj precizen: Ni mi ves čas izpisalo opozorila "Internal server error...", ampak samo ob ene par poizkusih.Največkrat je zadeva en čas mlela v prazno, nato pa izpisalo "končano" ob belem praznem zaslonu.
Kje se drugače nastavi cache? :icon_redface:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

urša

Končno se je tudi meni "prikazala Marija" oziroma forum. :icon_sad:
V enem tednu mi je uspelo parkrat priti na forum ,ko pa sem želel oddati prispevek pa snežna belina...
Sledenje vseh neuspešnih povezav je kazalo na tujino in sicer na Nemčijo... :shrug: :icon_rolleyes:

gradiščan

Obstaja verjetnost težav pri ponudniku internetne povezave. zadnja dva dni ima SIOL težave z mednarodnimi povezavami in zato je blo občasno moten dostop do teh povezav. Morda VOLJA al pa T2 in ostali ponudniki...imajo občasne težave z povezovanjem.. Jaz imam SIOL (ni reklama) in do sedaj še nikoli nisem imel težave z dostopom do foruma.

Ne vem no, samo glasno razmišljam... :icon_question:

fredek

SiOL (sedaj spet Telekom) je imel težave z DNS strežniki (oba sta bila občasno nedosegljiva), kar sem opazil tudi jaz, vendar to z delovanjem foruma nima veze. Forum tisti čas kljub temu dela, le pot do njega je malce težja (vpis drugega dns ali pa direkt ip naslov.)

Po moje se cel internet počasi seseda pod težo vseh nepotrebnih podatkov, ki se prenašajo po njemu.

Mr.Bear

Zadnje dni sem tudi jaz večkrat opazil težave na SiOLu. Velikokrat je bil prekinjen celotni promet, kdaj pa so delali samo domači naslovi, brez tujine. Na položnici se to seveda ne bo poznalo .... :icon_evil: :icon_mad: :banghead:

Spc

Siol ima velike težave z tujino zadne čase:
http://www.slo-tech.com/script/forum/izpisitemo.php?threadID=242352&mesto=0

Jaz pa mislim, da je siol največji amater in zato mu dnsji ven padajo.

jože

Z tem forumom se vedno večji problemi, Pihe ne more priti
gor že cel dan, meni se pa tudi dosti krat zgodi isto :shrug:

Neurje

oj tudi meni se je ze naredilo da nisem mogel na forum pa je edini nacin da veckrat poizkusis iti na forum enkrat ti bo uspelo

Vreme

CitatFantje!Jay imam pocasi dost te zajebave.Spet nimam dostopa do foruma!Dajte ze nekaj stuhtat!Pihe.

piskec

Če kdaj nimate dostopa do foruma, Vas prosim, da naredite naslednje:

greste v cmd in tam vtipkate nslookup.

Potem vpišete www.zevs.si in pritisnete Enter.

Kar se potem napiše lahko skopirate in pošljete na naslov: piskec@gmail.com.

Res je, SIOL ima še vedno težave. Kdaj jih bo konec, oziroma ali jih bo sploh priznal, je drugo vprašanje... Tak pač je, naš nacionalni operater!

Imejte ga radi!  :clap:

jože

Citat od: piskec dne 17. Avgust 2007, 18:52:56
Če kdaj nimate dostopa do foruma, Vas prosim, da naredite naslednje:

greste v cmd in tam vtipkate nslookup.

Potem vpišete www.zevs.si in pritisnete Enter.

Kar se potem napiše lahko skopirate in pošljete na naslov: piskec@gmail.com.

Res je, SIOL ima še vedno težave. Kdaj jih bo konec, oziroma ali jih bo sploh priznal, je drugo vprašanje... Tak pač je, naš nacionalni operater!

Imejte ga radi!  :clap:

Lahko bol podrobno razložiš kako naj to naredimo :icon_question: