ZEVS Forum

Vremenska postaja- Gradišče pri Materiji - Brkini

Začel/a gradiščan, 11. Maj 2007, 19:43:17

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

TgT

Opa super  :icon_wink:  :beerchug:

EDIT: Kupil v Sloveniji? Cena?  :icon_kava:

gradiščan

Citat od: TgT dne 10. September 2008, 14:03:50
Opa super  :icon_wink:  :beerchug:

EDIT: Kupil v Sloveniji? Cena?  :icon_kava:

Kupljena v Nemčiji za 301 € z poštnino preko dostave UPS.

max

TgT

gradiščan

:icon_arrow: WEB KAMERA do nadaljnega ne dela. Vzrok  :icon_question: Še iščem rešitve  :icon_confused:  :icon_kava: , ker nimam pojma kje je težava. :icon_exclaim: :banghead:

gradiščan

:icon_arrow: :icon_wink:

Bom popravil...še nekaj dni je do prvega snega in do takrat bo tudi že snegomer na svojem mestu.. :buttrock:

gradiščan

danes 31.12.2008 je dosežen nov rekord v najnižji temperaturi od marca leta 2007, ko merim podatke:

-12,4°C dne 31.12.2008 ob 06:17

gradiščan

:icon_kava:
Podatki o VETRU so nedosegljivi, saj je vse skupaj pod ledenim oklepom  :icon_cry: :banghead: :shrug:

:icon_acro: :beerchug:

max

Citat od: gradiščan dne 02. Januar 2009, 22:08:26
:icon_kava:
Podatki o VETRU so nedosegljivi, saj je vse skupaj pod ledenim oklepom  :icon_cry: :banghead: :shrug:

:icon_acro: :beerchug:

Zadevo rešiš tako, da s kladivom malo potolčeš po drogu in vibracije kovine razbijejo led :icon_wink:
Jaz tako naredim pri svojem in deluje :icon_mrgreen:

gradiščan

Sem to tvoje že prej prebral, pa danes ni pomagalo  :shrug:

gradiščan

NOV REKORD  :icon_banned:

-13,8°C dne 05.01.2009 ob 05:30

Menim, da bo kar nekaj časa veljal  :icon_kava:

gradiščan

Prva nevihta z točo leta 2009 dne 7. Aprila ob 14.35 uri:

Temperatura ob 14.22 uri je bila 18.9, nato pa strm padec na 14.3 stopinje  icon_eek
Padlo 5,4mm padavin.

UPAM, DA NE BO SEZONA TOČE PREVEČ UNIČUJOČA.

Ekolog

@Gradiščan, opazil sem, da ti ura za 5 minut prehiteva na tvojem vremenskem pcju, namreč ob 20.50 sem obiskal tvojo spletno stran, pa mi je kazalo trenutne podatke za ob 20.55 :icon_question: :icon_question: :zaba: :icon_eek:

Ciril

Citat od: Ekolog dne 29. April 2009, 20:54:17
@Gradiščan, opazil sem, da ti ura za 5 minut prehiteva na tvojem vremenskem pcju, namreč ob 20.50 sem obiskal tvojo spletno stran, pa mi je kazalo trenutne podatke za ob 20.55 :icon_question: :icon_question: :zaba: :icon_eek:

O madona, kon'c sveta bo  :banghead:

LP Ciril