ZEVS Forum

Trenutni potresi

Začel/a MaVeRiCk, 11. Maj 2007, 21:35:54

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

gradiščan

Citat od: Mraz dne 06. Januar 2021, 21:42:27
Sicer pa, kdor bi se v prihodnje rad prepričal ali je res bil potres - pogledaš na ARSO, če stran ne dela, je bil potres. :icon_mrgreen:

:icon_wink: :bouncy: :bouncy: :bouncy:

roky

https://www.neverin.hr/potresi/

Tukaj lahko vidimo, kako se stalno strese na Hrvaškem :icon_eek:.

MINIMAX

MINIMAX
Lj-Polje

mojo jojo

20.4.2021, 13:03; LJ vzhod; 2,9; 2 sekundi, zabobnelo in potreslo v vertikalni smeri

Sem imel občutek kot da je pod bajto...grem gledat podatke nadžarišča in res nisem falil več kot 1km

komar

Nekam sumljivo zatišje je v tej temi... Na srečo. :icon_kava:

mojo jojo

Haiti je kr fajn zrukalo

Nanika1991

Danes me je točno ob 2h zjutraj zbudil potres. Kratek, 3 sekunde, je pa kar streslo. Še kdo drug čutil? Žarišče naj bi bilo zopet v bližini Petrinje, moč potresa 4.7 (pogledala na lastquake).

Neurje123

Tudi jaz sem čutil potres, ob hkratni konkretni nevihti.

Prvovrstni dogodek.  ;D

komar

Verjamem. Sam sem bil še na forumu, pa seveda nič čutil. Mah, to Hrvatje rukajo iz jeze, ker Dončić ni podpisal za Cibono... ;D

Neurje123

Citat od: komar dne 17. Avgust 2021, 13:14:34
Verjamem. Sam sem bil še na forumu, pa seveda nič čutil. Mah, to Hrvatje rukajo iz jeze, ker Dončić ni podpisal za Cibono... ;D

Glede na število potresov tam od lani, se je moralo nabrati res veliko jeze.  :icon_lol:

dbdeki

3x treslo danes. Prvi samo glas cca 1 po richterju...nato pa dva konkretna sunka popoldan.

Mraz

Bodo bozicno-novoletni potresi postali stalnica?

Uh, tokrat pa epicenter le nekaj km od mene. Magnituda 3,4, nekatere strani pravijo 4,2. Zatreslo je najbolj od vseh do zdaj

komar

Ob vseh naravnih katastrofah imamo v bistvu še srečo, da ta tema sameva. :icon_wink: :icon_kava:

goldhorn

Ob 7:09 nas je streslo.

tomazsta

Čutili tudi v Ljubljani.
VP Rakitna, 827m: Davis Vantage Pro2 plus

http://rakitna.zevs.si