ZEVS Forum

Močne nevihte 22. 8. 2009

Začel/a Ciklon, 22. Avgust 2009, 18:32:07

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ŠTROMAR

Lahko bi rekli, veliko grmenja pa malo dežja. Včeraj med 20 in 22 uro padlo 17 litrov dežja. Nekaj grmenja in bliskanja, veter nič posebnega.

Smučar

Pri nas je se v glavnem bliskalo v okolici, grmenja je bilo zelo malo. Rdeč flek je šel direktno nad nas, potem pa je kot po navadi nevihta oslabela ravno nad centrom LJ in radar je ostal rumeno-oranžen.
Pred nevihto je bil nekaj minutni nevihtni piš, naliv, potem pa samo še zmeren dež. Skupaj padlo 30 mm dežja.

medica

Kdo že dela na Brniku tule na forumu?  :icon_question: Sem bil včeraj tam in sem videl nekaj polomljenih smrek na drugi strani ceste, ki gre mimo, tam kjer zdaj delajo nova parkirišča. Ali je to frišno ali je že od kdaj prej?  :suspicious:

gorenjskaKR

Jaz na delam na letališču, lahko pa povem da je to frišno saj je bila cesta nekaj časa celo zaprta.

max

Citat od: medica dne 24. Avgust 2009, 08:54:28
Kdo že dela na Brniku tule na forumu?  :icon_question: Sem bil včeraj tam in sem videl nekaj polomljenih smrek na drugi strani ceste, ki gre mimo, tam kjer zdaj delajo nova parkirišča. Ali je to frišno ali je že od kdaj prej?  :suspicious:

@Neurje

gorenjskaKR

Res je. Neurje dela tam vendar je bil takrat frej in pomoje sploh še ne ve da je tam kaj podrlo.

lukamarti

Citat od: medica dne 24. Avgust 2009, 08:54:28
Kdo že dela na Brniku tule na forumu?  :icon_question: Sem bil včeraj tam in sem videl nekaj polomljenih smrek na drugi strani ceste, ki gre mimo, tam kjer zdaj delajo nova parkirišča. Ali je to frišno ali je že od kdaj prej?  :suspicious:

Pozdravljen!

Jaz ne delam ravno tam, vendar delam na tem da bi  :icon_rolleyes:. Na letališču sem drugače 3x na tedn itd...nima veze  :icon_biggrin:. V glavnem tukaj so slike polomljenih dreves (ja od zadnjega neurja), smo pa gasilci razžagali še nekaj drugih ki so na cesti med brnikom in praprotno polico, ter na drugi strani občine...po gozdu pa je še veliko polomljenih. Obrnilo pa je tudi kolektorje na eni izmed streh...

ob novem parkirišču na letališču...

Neurje

Ja so že drugi ugotovili vse dohajanjetam okoli je pa res ja da je vse to polomljeno sedaj na frišno od zadnjega neurja  kar precej hudo je bilo ja .