ZEVS Forum

SODELOVANJE S POP TV IN KANALOM A

Začel/a TWISTER, 22. Maj 2007, 19:13:52

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Neurje

ma dej zdej se je pokazalo da so novinarji mal tko b....ti znajo sam z listov brat po pa kere oblake vidjo pa samo

citiram" men je tole lepo k slika" :icon_haha: :icon_haha: :icon_lol: :icon_lol: :clap: :clap:

alan

Mr.Bear

jaka

respect :buttrock: :clap:

ŽUPMART

Zateženc tale novinar. Nikol ne gledam tega...no pa tudi sedaj nisem...morje pač. :icon_confused: :shrug:
Ampak sem si pa seveda pogledal tole na youtube! Bravo!  :clap: :clap: :clap:
Kdaj greš naslednjič na tv? :icon_haha:

Cumulonimbus

bravo TWISTER vidim da imaš že nekaj izkušenj pred kamero :icon_wink:  odličen si bil predvsem me je v smeh spravljal voditelj s svojimi vprašanji :icon_biggrin:

lp
Član ZEVS :)

TWISTER

Citat od: Cumulonimbus dne 22. Avgust 2007, 21:26:00
bravo TWISTER vidim da imaš že nekaj izkušenj pred kamero :icon_wink:  odličen si bil predvsem me je v smeh spravljal voditelj s svojimi vprašanji :icon_biggrin:

lp

sej sem se še sam komaj zadrževal :icon_haha:

Cumulonimbus

Citatsej sem se še sam komaj zadrževal

najbolj me je spravilo v smeh ko je vprašal voditelj za radarsko sliko če so to temperature oz če je to kaj z temperaturam povezano nekaj v tem smislu :icon_haha: se mu pa vidi da je "lajek" heh :icon_smile: pa ko te je sprašvau kaj lahko izbereš iz teh oblakov pa ko je primerjal orkan ter tornado...hehe :icon_biggrin:

lp
Član ZEVS :)

ŠTROMAR

Twister veseli me, da si brez treme stopil pred kamere in povedal, kar ti je pač sploh bilo dano s strani boh pomagej voditelja.  :clap: :praise: :clap:

sorban

Hude nevihte ne trajajo dolgo!
http://lendavske-gorice.zevs.si/

MINIMAX

MINIMAX
Lj-Polje

S53RI

Super Twister, ni kaj.
Kamera te je sprejela in sem prepričan, da boš kmalu spet njihov gost.
Sicer imajo novinarji navado, da vsa vprašanja pripravijo in predočijo že pred oddajo.Tako je vsaj na ncionalki...

piskec

Evo, danes , 29.8.2007, bo naš Twister spet na Svetu.

Ob 18h!

Teme: obletnica Katrine, toča na Koroškem ipd.

Kdo bo snemal? Astra? Ti si zadnjič prav kul naredil!

Da vidimo, ali bo uspel reči ZEVS kje vmes?  :icon_haha:

ŽUPMART

H2o

:clap: Najbolje da si en A4 na majco nalepi, gor pa ZEVS.SI:icon_haha: