ZEVS Forum

SODELOVANJE S POP TV IN KANALOM A

Začel/a TWISTER, 22. Maj 2007, 19:13:52

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

blazek

Odlično Blaž, super si vse povedal. Vsaj hvala bi lahko še rekla ta teta... :suspicious:

Ampak tista toča na Koroškem je pa res  :icon_eek:, na posnetkih je izgledalo, kot bi bilo pozimi.

uti

Upam da bo vredu za prvo silo :icon_wink:

http://uk.youtube.com/watch?v=UZiLVZcBxdM
Vremenska postaja Žiri  - http://freeweb.t-2.net/anze/vreme/index.htm

TWISTER

včeraj sva bila pa prav dogovorjena da me vpraša kako se nevihte napovedujejo in potem bi jaz lahko kaj o skywarnu in ZEVS-u povedal...sam zgleda da sem preveč nabijal ker sem v slušalki samo zaslišal : "hvala Maribor" :shrug:

mah pa včeraj tudi nisem bil dobro pripravljen, ker sem direkt po sestanku(3 ure bančništva) laufal v studijo, pol je pa še malo vprašanja spremenila in moje ime, pa smo bili tam :icon_arrow:

za naslednjič bom rekel naj dajo res drug napis, ker zgleda da povedat itak ne morem :shrug:

TWISTER

e fantje... zdaj sem se nekaj spomnil :icon_biggrin:

zdaj bi bilo morda dobro da nas čimveč piše na Kanal A in da vsi sprašujemo zakaj vreme napovedujejo novinarji in ne ljudje ki se na to spoznajo? in da vsak reče še svojim prijateljem in znancem...sej je dovolj da vsak pošlje le kak mail in po mojem mnenju bi morali kmalu biti v bobnu... :icon_wink: kaj pravite? samo to bi se nas res moralo vsaj 100 nabrati da bi zgledalo zelo resno, ker sem jim poslal sms da če bojo rabili kako pomoč pri napovedih naj kar pokličejo  :icon_arrow:

gradiščan

Zdaj sem uspel pogledat ponovni nastop Blaža... :clap: :clap:

Dejan

Sem pogledal posnetek nastopa in ni drugega reči kot odlično :clap:
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

Vremenko

Twister ravno tako se mi je zdelo kot
Miran Alešič melborn :icon_haha: :icon_haha:
(hitro in jedernato)
Pomoje si prawa TV zvezda
A prosim da kdo od kanal A e-naslov da bomo začel pisat na kanal A
ker se mi tvoja ideja kar dobra zdi :icon_wink:

PS:Kaj pa če ustanovim svojo lastno tv posatjo(Zevs Tv) :icon_wink:
Vsako uro bo krajša napoved vmes bodo pa filmi :icon_haha:

gradiščan

Citat od: Vremenko dne 30. Avgust 2007, 12:24:42
(hitro in jedernato)

Ideja je odlična... predvajali bi aktualno vreme..vremensko napoved, razne filme o vremenu in vmes kakšen dober triler...  :icon_wink:

ŽUPMART

Citat od: gradiščan dne 30. Avgust 2007, 12:34:56
Citat od: Vremenko dne 30. Avgust 2007, 12:24:42
(hitro in jedernato)

Ideja je odlična... predvajali bi aktualno vreme..vremensko napoved, razne filme o vremenu in vmes kakšen dober triler...  :icon_wink:

Pa 1x. na dan ena ura reklam, da bi društvo živelo od njih.  :icon_haha:

TWISTER

evo fantje in punce...kar na delo in tudi prijateljem rečte naj pišejo v zvezi s tem zakaj vremena pri njih ne napoveduje "strokovnjak" ampak le novinarji itd...

več vas bo pisalo prej bomo prišli v širni svet  :clap:

svet@kanal-a.si

no sej mislim pa da že počasi dobivamo na besedah...vseeno mislim da je bilo tokrat par besed več :icon_wink:

ŽUPMART

A sem lepo naklobasal? :icon_haha: :icon_haha: :icon_lol: :clap: :icon_wink:

CitatPozdravljeni!

Zanimam se za vreme in porodilo se mi je vprašanje, zakaj vreme napovedujejo navadni novinarji in ne nekdo, ki se z vremenom ukvarja ozirom se na vreme bolj spozna. Veliko ljudi je odvisnih od vremena in mislim, da bi bilo bolje, če bi napovedi podajal nekdo, ki o vremenu in o meteorologiji nasploh ve nekaj več. Tudi sam spemljam napovedi in bi si počasi želel bolj strokovnih razlag in napovedovanj.
Mislim, da bi z bolj strokovnimi napovedmi (in s tem, da bi tudi ostalo postalo bolj strokovno) dosegli tudi večjo gledanost oddaje Svet in Kanala A nasploh.

Upam, da moji želji ustrežete in vnaprej se vam zahvaljujem za vaš čas.
Lep pozdrav,

Nejc Trampuž

TWISTER

super Nejc...le tako naprej...še prijatelji podobno in je  :icon_wink:

ŽUPMART

Citat od: TWISTER dne 30. Avgust 2007, 14:18:33
super Nejc...le tako naprej...še prijatelji podobno in je  :icon_wink:

Ja hvala. Malo jim je tgreba na dušo pihnit.  :icon_confused: :icon_haha:
Bom probal zrihtat, da bi še kdo to poslal.  :icon_wink:

Me pa nekaj skrbi...kljub temu, da so novinarji in da so butasti, bodo mogoče vseeno poštekali, da hočemo v bistvu doseč to, da bo koga izmed nas dali za napovedovalca. Ne vem. :shrug:

gradiščan

Lep pozdrav iz Brkinskih koncev, v katerem je pokritost TV signalov slaba, saj imamo poleg SLO 1 in 2 še vaše POP in Kanal A. Ker dokaj redno spremljam vašo oddajo SVET, predvsem zaradi drugačnosti od nacionalke... bi vas prosil, ali bolj predlagal, da bi vremensko napoved komentiral nekdo bolj profesionalen, ki se s tem ukvarja.

Sam se amatersko ukvarjam z vremenom in mi gre včasih prav "na jok" ob neprofesionalni interpretaciji vremenskega dogajanja.

http://gradisce.zevs.si/custom.html

--
LP Robert

Poslano danes... seveda še z reklamo zase... :icon_haha: :icon_haha: