ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.02. - 15.02. 2009)

Začel/a Aquatic, 01. Februar 2009, 07:59:40

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Lluka

Leden dež.

Ima kdo idejo kako ogrevati vetromer?.Gledam skozi okno,pa vidm da mi smernik rotira kje pa sm.... a na grafu nič.....Ponoči smo imeli brezveterje,tko da mi je kolešček zamedlo(šel gor... ga spihal in walaaaaaaaa dela ) Škoda mi je za vse te kilometerčke(windrun),ki so šli mimo zamedenega koleščka. :(

NejcT

Kočevje: Trenutno še brez padavin, čakamo na fronto.
Pričakujem dež, saj se je temperatura dvignila na +0,3

Višina snega 27 cm

T: 0,3 oC
Vlaga: 94%
Tlak: 1003 hPa
Brezvetrje

LP Nejc
Nocoj se bo stemnilo do nižin.

ablak

Ob 09.50.h
Temp -1°C   
Zr.vl.   98 %

Pri meni se je ta trenutek močno sneženje sprevrglo v močan dež, pa zopet v sneg. ARSO-va napoved drži. Od včeraj smo pridelali 13cm novine, skupaj 45cm.

lp

medica

Lj-Vič:

Trenutno še sneži, zelo velike snežinke, ki lepo plešejo po zraku  :shrug:

EDIT 10:10: očitno smo zaključili tukaj  :icon_kava:

cezplotnik

rozli2003

tudi na Koroškem sneži, temperature so pod lediščem. če zdrži še dve uri v takem tempu, ga bom imel za bajto pol metra (zjutraj ga je bilo okrog 40 cm).

matjazp

Lj- BTC

Še vedno sneži, vmes so padale že večje snežinke a so zopet normalne velikosti...

:buttrock:

Bližamo se 40 cm v BTC, ponekod več nekje manj.

Lepega vremena in sitega trebuha se človek naje

H2o

Žiri, že pred nekaj časa je obrnilo v dež. T = 0.1°C, počasi narašča. Pri meni še okoli 50 cm snega, ki se počasi poseda, vendar je že sedaj precej zbit. Mi je pa ravno v tem poslabšanju crknilo ogrevanje dežemera. :icon_cry:

Še ena jutranja:

snežnakepa

Se zbudim ob 9.00ih, pogledam ven , pa sam  :zaba: Snega ko dreka, cca 40cm ga je, s tem da smo bili še ob 4.30 pri dobrih 15cm. :buttrock: Prejšnja dva dni nas je obšlo vse kar je bilo omembe vrednega, tale celica pa je zgleda pikirala točno na naše naselje :icon_haha: :praise:

Trenutno rahlo sneži, 0 stopinj, prve kaplje med snegom, kar pa ob šibki intenziteti ni nič nenavadnega. :shrug:

MINIMAX

Lj-Polje
sneg je nehal, začelo rahlo rositi
+0,1°C
35cm
MINIMAX
Lj-Polje

indijanc

Prenehalo je snežiti, zelo na rahlo rosi. Upam, da ne bo dežja oz. če že, da ga bo čim manj.

Sicer pa v tem poslabšanju nimamo kaj jamrati Ljubljančani, je pošteno zamedlo sedaj zjutraj, ampak vse pride in mine.

paradolf

Dobrunje.
Iz zmernega sneženja v dež s snegom in sedaj v rahel dež.
Da sedaj poneha pa lahko rečemo da boljšega razpleta tu v Lj-okolici ne bi mogli imeti.

Župi sporoča da je v Kamniku natanko 40 cm snega. Iz Podgorja še čakam info.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Amare

jao ljubljančani koliko ste pospamali :icon_lol: :icon_wink:

pri nas okoli 40 cm snega. trenutno še kar lepo sneži, še ni kakšnega znaka za dež.

trenutna temp.: -0,5°C

snowfrick

rahlo sneži pri +0.8
zdaj pa skidat.
še malo pa bom pa najbolj siten človek zaradi dežja,ki prihaja.

edit:rahel zrnat sneg

sn0wman

Občasno sneži, menja se iz trenutka v trenutek. Temperatura 0,5°C