ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.02. - 15.02. 2009)

Začel/a Aquatic, 01. Februar 2009, 07:59:40

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Cumulonimbus

ojla... trenutno sem v  avstriji nekaj km. S od karavanskega predora....
od kamnika do kranja nekje je mocno snezilo, potem pa je mocneje zacelo sneziti malo pred jesenicami... snega je biko v jesenicah dobre pol metra, na slo. strani karavank cca. 60cm., na avst. dtrani pa preko metra, seveda iz starim vred!

zupi poroca da ga v kamniku sipa 7cm|h kar pa dokazuje tudi podatek, da je od 7ih padlo v kamniku ze 12 cm snega...ne znam si predstavljati kako vam je, jaz pa v busu :buttrock:
Član ZEVS :)

jaka

Pri nas pred 20 min...

Sicer pa še sneži, padavinski pas pa se seli tudi nad naše kraje...

paradolf

Žena sporoči skupno odejo iz Podgorja takoj ko bo tole ponehalo da ujamemo maximum snežne odeje.
V Dobrunjah se nadaljuje veselica  :beerchug:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

georges

Kot kaže se bo padavinski pas preselil tudi nekje do Novega mesta, kjer pa pričakujem dež. Bomo videli do kam se bo uspelo premakniti oblačnosti.

TWISTER

Koseze 33cm, sem samo na hitro zmeril ker sem že v obleki in nenormalno pada :buttrock: :buttrock: :buttrock:

Pihe

Citat od: TWISTER dne 03. Februar 2009, 09:01:32
pa kje je zdaj naš Thunder :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

po moje mušice iz snega rešuje da jih bo v četrtek lahko slikal in kazal :icon_lol:

Tisti,kr ga prvi ujame, naj ga meni dostavi!jaz sem prvi izdal tiralico za njim!Imam gromozansko dvorišče in ulico za skidat(ker komunale ni od nikjer). :icon_lol:
Še vedno rahlo sneži pri komaj -0,1.
Struktura snega izredno zanimiva! nekje ponoči sumim, da je zadeva padala s peskom(je bolj rumene barve ena plast od 15 cm),sedaj pa izmenično bolj fleki in zmrznjene kroglice. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

alesh75

Vrhnika

oblačno-rahlo sneži,pred pol ure res pravi metež.....padavine se počasi selijo na V in pojenjujejo..

0°C
1006 mbar
96%

čez noč zapadlo 17 cm novega snega na 18 cm podlage..skupno torej 35 cm snega v tem poslabšanju....
dejstvo je,če se ne bi tako hitro posedal ga bi bilo bistveno več..
Lahko pa kdo pove ,če bi bile optimalne razmere za suh sneg,kakšna bi bila višina snega....

Miha89

V Domžalah v eni uri 8 cm novegasnega :icon_kava: ::) ;D Res prekrasno gledat  ;)
Let it snoooooow! =)

ŠTROMAR

Se  mi dozdeva, da se sneženje umirja pri 0,5 °C.
Od 7,00 do 9,00 padlo 16 cm snega. Skupna višina snega trenutno 34 cm.

stog

Osmer se je prikazal.
Tule je nehalo. 43cm novega na 4cm starega betona.

hunter

Sneži -0,3°C 40cm+ od 7h 20cm novega  :buttrock:

u centru pa kaos!!!  :icon_mrgreen:
RCZ performance

TWISTER

kot smo že 100krat govorili LJ lahko faše tak sneg samo na izredno mejnih situacijah... no in te linije danes noben model ni postavil tako kot je bila :buttrock:
vprašanje kdaj bomo naslednjič doživeli 16cm v 2eh urah :beerchug:

krokodil

Pri nas zelo gosta megla, malo rosi, T še vedno 0... po radarju sodeč lahko v naslednji uri pričakujemo hudo uro :icon_eek: upam na sneg :icon_redface:
S vrha katedrale bacat ču banane :)

bbator

Citat od: TWISTER dne 03. Februar 2009, 09:27:35
kot smo že 100krat govorili LJ lahko faše tak sneg samo na izredno mejnih situacijah... no in te linije danes noben model ni postavil tako kot je bila :buttrock:
vprašanje kdaj bomo naslednjič doživeli 16cm v 2eh urah :beerchug:

ja res je nekaj neverjetnega tole. Bo pa počas ponehal. In prvič sem vesel da bo in verjetno sploh ne bomo videli dežja. Noro tole. Sicer pa še močno sneži a po radarju sodeč ne bo več dolgo.
Ni vse v snegu, nekaj je tudi v nevihtah!

paradolf

V zadnjih 15 minutah 2 cm snega izmerjena na kartonu ki sem ga postavil na sneg. Upoštevam še dejstvo da je bil karton ogret na sobno temperaturo ko je bil postavljen na sneg tako da bi znalo bit še malo več realno snega.
Twister mejne situacije so zakon....seveda pa le ob močnih padavinah. :icon_wink:
Še naprej zmerno do močno sneži  :praise:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2