ZEVS Forum

Trenutno vreme (16.1.2009 - 31.1.2009)

Začel/a dajnar, 16. Januar 2009, 06:57:24

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

ŽUPMART

V Kamniku sneži, padavine se od V lepo obnavljajo in mislim, da bo naš konec (tudi zaradi orografije) še nekaj časa založen z njimi.
Zunaj na oko 6, 7 cm. Pri Cb-ju je več, ker je višje.

Lazic

Citat od: Serpentinšek dne 27. Januar 2009, 20:00:06
Domžale: rahlo dežuje, +1
1-2 cm snega, ki se topi.  :icon_kava:

Kamnik malce višje pa 9cm?  :zaba:  :zaba:

V Kamniku ga je namerjenih 7cm (v severnem delu), Duplica ga ima najbrž že manj. Takoj ko greš malo višje ga je pa že 10cm ali več.
trenutno rahlo sneži, občasno sneži

mat89

Larchiiie

Novo mesto
-1°C
Rahlo sneži
Snega je 19.5cm. :D

Perice

Citat od: robi14 dne 27. Januar 2009, 19:47:28
Mi pa nič!
5 km južno od nas skoraj 20 cm, 10 km seveozahodno skoraj 40 cm, mi pa ves čas lepo namakamo travico!  :icon_banned: :icon_evil: :icon_mad:

Tako je tudi pri nas!temperatura je 0°C, snega pa komaj okoli 5cm!povsod okoli nas je veliko več snega, razen pri nas je neko mrtvilo! :icon_question:
Ni nam lahko... :)

gregach

sneži
T=0.8°C :banghead:
snega=19cm
sploh si pa ne upam pomisliti koliko ga je pri sosedu na 550m.n.v.,saj je 50 m nižje od mene snega le okrog 10 cm
se pa radar spet počasi prazni, glih tu je neki pas ko ni padavin :banghead:
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

Ciril

Prav zanimivo je tole, ko sem se okoli treh preljal iz MS, se je tem sneg ravno začel prijemat, ob reki Muri (Veržej), je že bila snežna odeja cca. 2-3cm, okoli Ljutomera pa že slabih 5cm. Bi se moral še malo višje peljati ali pa na Goričko, kjer je gotovo več snega.

Trenutno v MS sneži, dokler je padal dež se je natekla dobrih 12 mm.

LP Ciril

TWISTER

Citat od: gregach dne 27. Januar 2009, 20:16:16
sneži
T=0.8°C :banghead:
snega=19cm
sploh si pa ne upam pomisliti koliko ga je pri sosedu na 550m.n.v.,saj je 50 m nižje od mene snega le okrog 10 cm
se pa radar spet počasi prazni, glih tu je neki pas ko ni padavin :banghead:

ti se pa že cel dan samo pritožuješ...dobiš 19cm kar je točno toliko kot se je pričakovalo, oziroma še več... čez en teden boš pa spet govoril kako se tebe reveža vse izogiba... tak si k moj maček, ki cel dan mijavka pa ima celo skledo hrane, vode, toplo posteljico... :icon_lol: ne upam si pomislit kok bi jokal če bi jih samo 5 ali še manj dobil (torej kot polovica foruma)

aja in še tipečen primer SLO foušije ...kaj ima sosed :icon_rolleyes:

se opravičujem za ot ampak moral sem to napisat :icon_arrow:

sn0wman

Twister čist prav si tole napisal :clap:

No, pri nas cel dan rahel dež, snega je padlo učeri 2 cm in to je bilo to. Čakajmo na naslenje poslabšanje...ki bo v prid nam ;D

medovreme

Ljubljana-Črnuče, dež s snegom...bogo.

2 cm vodene žlobudre

Me prav zanima, če Ljubljana-sever že lahko kapitulira.

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

jery_slo

Haha vidim TWISTER da pozabljaš da se nahajaš na slovenskem forumu :icon_lol:, hec hec. Pri nas trenutno 0°C, zunaj kakšnih 11cm snega, padavin pa v zadnjem poslabšanju že 35mm! Od tega je bilo samo ene 10mm v dežju, vse drugo pa v snegu, torej kar ene 25mm, kar pomeni da je sneg zelo južni.

upoldek

Sneži , do 12 cm ,temp:  0.1°C, po kratkem obdobju  rahlega sneženja sedaj nekoliko bolj gosto pada, cm se pa kar dobro nabirajo,,,, :icon_wink:

off: Še vedno pa mi ni jasno kako se je tole danes izšlo za  sneženje v celjski kotlini,  ko pa nekaj 10 km stran dežuje.....žal mi je le da celotna Slovenija ni dobila take porcije , takšna je pač narava  :shrug: :shrug: :shrug:

Vremenko

Sneži pa sneži pa sneži po tleh pa isto kot zjutraj  :icon_haha:
Sneženje počasi slabi in čez kakšno irco bomo verjetno zaključili z sneženjem
"Snega" je od 4-5cm (bolj brozga kot ne)
Temp: -0,3°C

Letos skupno že : 65cm snega (30cm v novembru,10cm v decembru in do sedaj 25cm snega v januarju)
Tmin(do sedaj): -20,6°C  :buttrock:
Število ledenih dni: 36

Lepa zima ni kej  :beerchug:

ThompsonPass

V MB rahlo sneži..sneg pa se ne prijema :icon_surprised: brozga velika, slabih 10cm, ki se zelo seseda..ja nič, evforija je bila velika vendar je bilo za kakšno stopinjo pretoplo...prava zima se začne nad 400m nadmorske višine, po nižinah pa beraški gnoj  :smash:  :shrug:
the sky is the limit

jarhead

Upoldek mi smo šli iz Žalca do Polzele in je v Žalcu lepo snežilo, ogromne snežinke...ko smo se peljali je v Šempetru že zelo na rahlo sneg/dež in ko smo prišli v Polzelo je bil dež...po travih je bilo komaj kaj beline ;)