ZEVS Forum

Trenutno vreme (16.1.2009 - 31.1.2009)

Začel/a dajnar, 16. Januar 2009, 06:57:24

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Elessar

Citat od: Halda dne 27. Januar 2009, 19:20:54
-še vedno sneži, novega snega je caa 35cm +-, sploh si upam ne pomisliti kaj bo zjutraj če se bo nadaljevalo, še v službo nebo šlo...
-na sliki je cesta in pločnik proti mežici....Predvidevam da je to poslabšanje najbol razveselilo zg. mežiško dolino..

jao ko pogledam tako slikco me vedno stisne in si zamislim kaj bi dal da bi lahko to bilo pri meni...še 15cm vam ne uide boš videl :wavey: :wavey:

pri nas dež s snegom pri -0.5.. :icon_arrow:
Lp, Tilen

klempo

Oblačno, sneži
Temperatura je 0,0°C.
Snežna odeja se je komaj zdaj začela debeliti, zato upam, da bo ponoči še kaj padavin
Sneži že cel dan, vendar ne razumem tega, da se je sneg začel oprijemati tal šele pred kratim. Vse okoli (tudi proti zahodu, kjer bilo bolj toplo) se je prijemal, le pri nas se ni hotel :icon_evil:

Cumulonimbus

Evo jaz sem se vrnil iz smučanja iz Avstrije z Župmartom, natančneje iz Turracher Höhe - a, ves dan je bilo oblačno s sneženjem, na spodnjem delu smučišča je bila temperatura okoli -4, na zgornjem delu -6, zgoraj pa je pihal tudi močan SV veter, ki je občutek mraza povečal na cca. -20°C.

Snega je tam gori od kakih 50cm. v dolini pa do metra in pol na smučišču, (+,- na spihanih mestih)

Pri meni pa trenutno oblačno z rahlim/zmernim sneženjem. Snega imamo slabe 10cm. na travi, na strehi pa kake 6cm., kar je kar presenetljivo velika razlika :icon_wink:

Do zjutraj pričakujem še kakih 5cm. snega :shrug:

lp
Član ZEVS :)

Lazic

Citat od: Cumulonimbus dne 27. Januar 2009, 19:27:50
Pri meni pa trenutno oblačno z rahlim/zmernim sneženjem. Snega imamo slabe 10cm. na travi, na strehi pa kake 6cm., kar je kar presenetljivo velika razlika :icon_wink:

Do zjutraj pričakujem še kakih 5cm. snega :shrug:

lp

Pri nas podobno, le da ga je na strehi 7cm. Pač pozitivne temperature in ogrevanje naredi svoje.

ŠTROMAR

Rahlo sneži, višina snega ob 19.00h  = 4 cm.
Temperatura 0,6 °C.

TheAnswer

Mi sirotinje imamo centimeter, dva.  :shrug:

blazek

PAdavine so oslabele, zato sedaj pada neka čudna mešanica pri 0,2°C.

robi14

Citat od: TheAnswer dne 27. Januar 2009, 19:37:54
Mi sirotinje imamo centimeter, dva.  :shrug:

Mi pa nič!
5 km južno od nas skoraj 20 cm, 10 km seveozahodno skoraj 40 cm, mi pa ves čas lepo namakamo travico!  :icon_banned: :icon_evil: :icon_mad:

jaka

Mi smo danes popušili na celi črti...čez dan je le dvakrat za krajši čas močneje snežilo, drugače pa so bile padavine rahle v obliki dežja s snegom (medtem ko je radar večino časa kazal kar konkretne padavine). Tudi trenutno še malo kaplja pri 0.2°C, snega oz. brozge je okoli 5 cm (večina od nočnega sneženja).

wannabe

Zadnje pol ure je rahlo snežilo, sedaj se spet krepi, padlo pa je 17 cm snega.

Lp

Jovi

Rahlo naletava malo se krepi.Imamo do 5 cm snega.
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

miklicdejan

Jaz sem ob sedmih nameril 14 cm, ga je pa 50 m višje vsaj še 5 cm več

Roger

sneži 0.4°C.8cm snega od 14 ure ko je pričelo samo snežiti :)Dežemer pa je zabeležil 10.8mm padavin od tega kakšen mm v snegu :)

Serpentinšek

Domžale: rahlo dežuje, +1
1-2 cm snega, ki se topi.  :icon_kava:

Kamnik malce višje pa 9cm?  :zaba:  :zaba:
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg