ZEVS Forum

Trenutno vreme (16.1.2009 - 31.1.2009)

Začel/a dajnar, 16. Januar 2009, 06:57:24

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Pihe

ALARM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na oknu mojega offica je MUHA!!! Mala drobna nebogljena "Thunder verzija" muha!(no ja, je že ni več.Kazenski polk je opravil svoje delo. :icon_haha:)
Sonček, sonček,sonček in še enkrat prekrasni sonček! Se odkupuje že za prihodnji teden, ko nas bo hotlo utopit. :icon_arrow:
+2,9
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Serpentinšek

Hja, stanje zjutraj je bilo takšno:
Domžale: 14 cm snega, iz hellmana sem pa iztisnil  15,1mm padavin. Se vidi, da je kar nekaj mm prispeval leden dež.

V Bočni pa ga je bilo kar 22cm. Torej nekje med Jakatom in Tesovnikom...Se pa povsod malo poseda in jutri bo višina morda že v najstniških številkah.  :icon_mrgreen:
Dežemer se še topi, oz. njegova vsebina.  ;D
Pa LP
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg

klempo

Jasno
Temperatura je +0,8°C.
Snega je 13 cm.

jaka

Dans sem bil na Golteh, ampak ni blo sreče z vremenom, saj je bila ves čas kar gosta megla skoraj do vrha smučišča...medtem pa je bilo doma kar nekaj sonca in se je ogrelo do 3.1°C. Trenutno je zmerno oblačno in 0.9°C, snega pa je še dobrih 15 cm.

Takole je bilo na najvišjem delu smučišča, pa večino časa je bila megla še višje...no pa vseeno je blo fajn :)

JaniS

Ljubljana, Male Vižmarje, 15:40

Temperatura: +1,8 °C   (Tmin danes: -1,9 °C ob 7:43, Tmax danes: +2,3 °C ob 14:02)

Pritisk: 1024,6 hPa

Vlaga: 75 %

Rosišče: -2,2 °C

H2o

Pri nas je pretežno oblačno. Zjutraj je bila megla, ki se je dvignila v nizko oblačnost - kakšna smola. :) Na Cerknem je 3/4 smučišča bilo v megli (čeprav je bil zgornji rob ob 8h cca 200 m pod vrhom). Temperatura je bila okoli -3°C.

Trenutno 1.1°C ( min -7.4°C). Kar nenavadno toplo je zunaj. Pri 10°C bi bilo že za kratke rokave.   :scream:

gradiščan

Citat od: Pihe dne 16. Januar 2009, 13:58:31
ALARM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na oknu mojega offica je MUHA!!!

Kaj je zavohala prihajajoči teden??  :icon_exclaim: :icon_acro:

Gradišče - Brkini

Jasno in lepo zimsko vreme z tmax: +3,6°C ob 13:29
Trenutno +2,0°C pri 4,3km/h E sapice...
Zanimivo, da snežna odeja ostaja zaledenela kljub pozitivnim temperaturam. Še vedno 9 cm beline in to že 16 dan  :buttrock:
:wavey:

Ledeni

Pri nas tudi ves dan oblačno megleno vreme.
Tmin -4,8°C
Tmax +1,3°C in spet ni ledenega dneva.
Snežna odeja 15 cm.

Povprečna temp. prve polovice meseca je kar -5,5°C   :clap: :clap:. Škoda ker ne bo tako ostalo do konca meseca.  

Kot naročeno se je sedaj začelo jasniti, SV veter žene nizko oblačnost stran  :clap: tako da bo šla temperatura hitro dol. Trenutno +0,4°C.

Aquatic

Trnje, Škofja Loka

- temp.: 1,2°C
- vlaga:  79%

Davis Vantage Pro2

joze

Ravna pri Ligu, jasno.

Temperatura 0,9 °C

Max danes 5,3 °C ob 13:41

Vlaga 79 %

Pritisk 1024,1 hPa, rahlo raste

grizli

Podatki za Kočevje

-oblačno; nizka oblačnost
-temperatura -0.3°C
-tlak 1023 hPa
-relativna vlažnost 83%
-skupno okoli 17 cm snega in leda
-trenutno brezveterje

lpP
grizli ma vas rad

matjaz

Citat od: MaVeRiCk dne 16. Januar 2009, 17:48:16
Po sončnem popoldnevu se je nato kar hitro pooblačilo, trenutno je oblačno, temperatura: +0,7°C, vlaga: 93%, tlak: 1026,2 hpa, padavine: 2,1 l/m2, višina snežne odeje: točno 15 cm :)

T max danes: 2,4 °C ob 13:05 :icon_rolleyes: :icon_exclaim:

Sosed, podatki se razlikujejo v temperaturi, pri meni je +0,8oC, višina snežne odeje: 13cm (danes se je precej sesedel sneg), ostalo pa podpišem. :icon_wink:
"Kakšen lep poklic biti človek na Zemlji...
Maksim Gorki"

gregach

megleno
T=-1.0°C
Tmin=-4.4°C
Tmax pa je neverjetno visokih 3.5°C
Vlaga=xi<-------kaj to pomeni???

"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

urbang

megleno
T= 0°c
pritisk 1026 hPa
vlaga 85%

včeraj sem bil na Celjski koči, kjer imajo približno 15 cm novega snega, vreme je bilo super. Po nižinah pa se je vlekla gosta megla (vidljivost okoli 30 metrov)  :drool: 

:wavey:

kire

Delno oblačno,

-0,5oC

Vlaga: 75%

Tlak: 1025,7 mbar

Veter: V-Do 10 km/h

Sneg: 31 cm
Vreme je bilo, je, ter vedno bo.
LP. kire