ZEVS Forum

Trenutno vreme (1.11. - 15.11. 2008)

Začel/a Cumulonimbus, 01. November 2008, 00:21:47

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Cumulonimbus

Delno oblačno, mislim da od napovedanega nočnega deževja kraji V od Ljubljane ne bodo videli prav dosti, medtem ko bo Z polovico v naslednjih 3 urah prehodno zajel dež z JZ, ki pa nebo tako intenziven kot pred dnevi :icon_wink:

mimogrede, mi je kar malo žal da sem zamudil rok za oddajo stave za količino padavin, ker sem že od samega začetka želel za Bovec dati 500mm., čeprav bi bil verjetno takrat deležen posmeha, ampak se nebi prav veliko zmotil, medtem ko sem za Družinsko vas mislil dati 100mm. :beerchug:

pa drugič :banghead:

lp
Član ZEVS :)

TgT

Na poti domov me je dobil rahel dežek  :buttrock:

kekec46

pri nas tudi rahlo do zmerno dežuje ...
t: 10,0
p: 1013,2
padavine včeraj : 37,3 mm
danes : 1,6 mm

Lp

oleg

no pri meni spet ščije kot noro imamo 10 litrov dežja že danes
podatki naslednji
+ 12 celzija vlaga 95 %
vetrovno tam do 15 km na uro cmer vetra S ES
tlak 1013 milibarov pada   :icon_wink:
oleg

grizli

Podatki za Kočevje

-oblačno; občasno dežuje
-temperatura 10.1 °C
-tlak 1010 hPa
-relativna vlažnost 93%
-padavine danes skupno 4 mm; včeraj 0 mm
-trenutno brezveterje

lpP
grizli ma vas rad

Ledeni

Oblačno, dežuje in vetrovno. Temperatura 10,8°C, piha SV do 30 km/h.

Kar primerno vreme za 1. november, samo nekaj je narobe: temperatura je previsoka, 5°C bi bilo bolj prav ob takem vetru. Pa še na Kredarici dežuje.

Ja, grdo sem se uštel pri padavinski stavi, za sneg na Kredarici sem pa precej blizu. Še da ga malo pobere do ponedeljka...

Trocki

Zbudil sem se v deževno jutro. Od polnoči pa do sedaj se je nabralo že 25,2mm dežja.
Temperatura je 9,6°C. Pravo vreme za poležavanje.
Vreme bo! :)

Pihe

Vsaj enkrat, da nisem v prvem planu s tem dežjem. :icon_haha:
Sicer zmerno dežuje, +10,2, 98%, 1009,8 Hpa ustaljen, dežja danes dosedaj 19,6 mm.
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

MaRkUš

Občasno dežuje
1012.6 hPa
10.6°C
93% vlaga
Danes 20mm padavin
Rosišče 9.3°C

Po radarski sliki pa k nam prihaja kar solidna porcija dežja.

urbang

pr men je blo dons več dežja ko v torek, sredo in četrtek skupaj
:icon_haha:
trenutno je megleno in rahlo dežuje, piha rahel jz veter
T=9°c

MINIMAX

Lj-Polje
dežuje
10,2°C
danes 21mm
to poslabšanje skupaj 55mm
MINIMAX
Lj-Polje

markokorosec.net

Človek ne more biti bolj srečen kot takrat, ko ga zbudi močno grmenje in nalivi  :icon_mrgreen: :buttrock:

Prekrasna situacija na satelitih in radarjih, res impresiven prehod ciklona iz Sredozemlja nad severni Balkan... pravi "textbook" prehod z lepo vidno toplo in hladno fronto! Obenem pa še močno proženje neviht v KVarnerju in JZ SLO :praise: :drool:

Seveda pa tokrat porazdelitev padavin drugačna kot pretekle dni, saj splošnega JZ ni več, smer padavin je iz juga in ob taki situaciji je največ dežja v JZ SLO, sploh okol Učke in Snežnika izgleda kot potop z nalivi :drool: Je že padlo od 20-50mm na JZ ponekod... z izjemo pregrad seveda ;D

PS: Ko bo konec tega prehoda, pa dajte vsi vpisat vsaj končne kumulative, če že ne po dnevih, da zberemo na kup! :beerchug:

wannabe

pri nas pa trenuto oblačno pri 11,5 stopinjah, je pa začelo grmeti  proti jugu ;D

blazek

Oblačno, temepratura v porastu, 12,8°C. Padlo je pa še 17mm dežja, skupno torej že 32mm.

gradiščan

Gradišče - Brkini

Trenutno prši, občasno pa kar dežuje in tudi grmi.
Temperatura: 10,4°C
Tlak: 1010,6hPa
Veter: 10,8km/h NE
Sunki vetra: 12,2km/h
Max sunek: 35,3km/h E 3Bft ob 08:10    
Vlaga: 98%
Rosišče: 10,1°C
Danes do sedaj padlo: 33,0mm
V celotnem poslabšanju 88,0mm + današnje, ki pa še niso pri koncu.

:wavey: