ZEVS Forum

NUJNO - Ljubljana, sobota do cca 13.00

Začel/a SJTV1, 10. September 2008, 15:31:52

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

SJTV1

Uhhh ... V Ljubljani v soboto organiziramo en event (Cosmo Tek v petkah), pa se moramo do jutri zjutraj odločit, a bo ali ne bo.
Če naj bi vreme do 13.00 zdržalo brez dežja, bo OK, drugače ga moramo prestavit.
Torej: ali bo v Lj. v soboto, 13.9. do 13.00 zdržalo brez dežja?
Hvala ...

walter76

BO TREBA PRESTAVIT ALI...!
Koliko bo dežja ne morem še povedat a za "petke" ne bo prav primerno...
No ja morda pa organizirate tek v petkah in mokri majčki? :icon_haha:
No kakorkoli ,če mi verjamete ali ne ..
DEŽ BO ŽE DOPOLDNE IN TUDI HLADNO BO MED 14 IN 17.C
:icon_cool:
L.P
Prijatelj vremena !

Serpentinšek

Preden se odločite svetujem, da počakate še na kakšnega Twisterja, da pove svoje mnenje.  :icon_arrow: 

Nikoli se ne ve, lahko bo pa padalo le na Z, v LJ pa samp oblačno in še suho.  :shrug:
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg

SJTV1

Ja, upam, da se še on javi ... Ker prestavljat tak event je cela štala (zaradi dovoljenj MOL in podobnega) ...  :banghead:

Twiiiiiiiiisteeeeeer ... Pa še kdo ... Častim  :beerchug: za eno natančno napoved ...

marko g

Potem je mogoče še najbolje, če ti uspe Twisterja naprosit, da izda napoved jutri zjutraj, ko bo poslabšanje še malenkost bližje in verjetnost uresničitve napovedi večja...

PS: meni osebno pa bi bilo še najbolj všeč, če prireditev reorganizirate tako kot predlaga Walter... verjetno nebi bil edini dodatni, ki bi prišel gledat...  ;)

TgT

Mislim, da se vsi strinjamo o slabi napovedi za soboto...  :suspicious:

Serpentinšek

Pravijo, da bo občasno deževalo...lahko, da bo ravno v soboto med 8.00 in 13.00 suho, prej in potem pa bo padalo.   :shrug:
:icon_lol:

Ma, jaz bi prestavil vse skupaj, zihr bo rahlo do zmerno deževalo in še prav mrzlo bo v primerjavi z današnjim dnem.
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg

Ciklon

V soboto bo v LJ že od jutra oblačno in iz ure v uro bo več možnosti za občasne padavine, ki  bodo čez dan  vse pogostejše.

Po mojem mnenju bo v soboto do 13.ure v LJ že mokro po tleh od občasnih padavin.
Raj je v naravi :buttrock:

paradolf

Če pogledam ENS-je mi povejo da obstoja velika verjetnost da bo že dopoldan kaj letelo z neba. Vsekakor pa bo jutri napoved lahko malo bolj zanesljiva, čeprav vsekakor ne dovolj da bi človek lahko rekel da točno tako bo. :wise:
Drugač pa zanimiv event  :icon_cool:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

SJTV1

Torej zgleda bolj slabo.
Punce prvijo, da je v petkah že tako težko tečt, letos bodo namesto čez tromostovje morale tekmovat na tanovih kockah pred magistratom in če bo mokro, bi znal bit cel masaker ... Pa še Playboyeve zajčice naj bi tudi tekle, pa jih ne bi rad gledal polomljenih ...

Zelo bom hvaležen, če se bo kdo jutri zjutraj še sponil na tole temo in mi posredoval frišno napoved.

paradolf

Če je verjeti zadnjemu zagonu GFS-ja naj bi bilo nekaj padavin v noči na soboto, nato pa dopoldan manjša prekinitev, nato pa popoldansko pranje  :shrug:
Velkavrh je zjutraj omenil dokaj deževno soboto  :smash:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Pihe

Mislim, da do 13.-ih zagotovo ne bo zdržalo suho.Kot je že Paradolf omenil, bi zjutraj res lahko bilo še suho, ampak ne za dolgo.Popoldne pa seveda kar dokaj namočeno. :shrug:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

TWISTER

Po pregledu večine modelov dajem 90% za dež v tem časovnem intervalu. Če sem iskren sploh nisem našel modela ki ne bi dajal dežja, ampak puščam 10% ker je vreme  :icon_haha:

Predvidevam da bo v Lj že v noči na soboto začelo, potem pa cel dan oblačen z več ali manj padavin. Bojo pa tudi obdobja suhega vremena, ampak skoraj sigurno da ne bo nobeno daljše od 1 ure :wavey:

žal tako pač izgleda.

LP

SJTV1

Hvala vsem ... Smo se odločili, da bomo kar izvedli prireditev. Tek sam itak traja le nekaj minut, pa bomu malo bolj suhe luknje iskali, glede na to, da se vsi bolj ali manj strinjate, da bo dež bolj ali manj občasen ...

TWISTER

PAMETNA ODLOČITEV! vedno so mi bile všeč punce v mokrih majčkah  :icon_cool: