ZEVS Forum

Trenutno vreme [1.6 - 15.6 2008]

Začel/a walter76, 01. Junij 2008, 00:22:21

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

paradolf

Lj-BTC trenutno dežuje, se pa od JV hoče nekaj svetlikati. Pričakujem da bodo padavine oslabele, lahko tudi ponehale. Če se bo kaj pokazalo sonce pa popoldan nova runda. Po možnosti s spremljavo orkestra tam zgoraj. :icon_smile:

Upoldek, morda kakšna fotka.

Za Celje ima Arso zadnji podatek da močno dežuje. :icon_exclaim:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

robi14

Citat od: MaVeRiCk dne 05. Junij 2008, 09:52:19
Kar močno dežuje, danes do sedaj je padlo že 21,8 l/m2 dežja, ta mesec do sedaj pa 66,3 l/m2 :clap: :icon_wink:

temperatura: 16,7°C
vlažnost zraka: 94%

Da še dopolnim poročilo iz naših koncev:
Kumulativa padavin do 12.50 je 30l/m2, Paka se je dvignila za dober meter, svoje pa so naredili hudourniki po Hudi luknji, ki so jo obarvali v živo rjavo, nosi pa vse od manjših, do malo večjih vej... (kot, da bi nekdo z vapom spiral gozd  :icon_haha:)

Na par odsekih skozi Hudo luknjo je voda že tik pod cesto, majhen "naravni most" v Hudi luknji pa tudi že opravlja funkcijo dodatnega preliva (to se dogaja samo ob močnejših padavinah).

Trenutno spet močneje dežuje, padavine pa se konstantno obnavljajo in prihajao nad nas.

P.S.: Včeraj okoli 20 ure je baje tudi potok Pirešica prestopil bregove in se deloma razlil po cesti.  :shrug:

ŠTROMAR

Cel dan več ali manj zmerno dežuje, občasno tudi preneha. Do sedaj danes padlo 20 litrov dežja, trenutna T= 18,8 °C.

janez24

Dež je prišev v sneg, močno sneži v zadnij 2 urah je zabadlo 10 cm mokrega snega :icon_wink: :icon_lol:
letos pa bo

polo

Citat od: janez24 dne 05. Junij 2008, 13:52:16
Dež je prišev v sneg, močno sneži v zadnij 2 urah je zabadlo 10 cm mokrega snega :icon_wink: :icon_lol:

Ok,hvala ti za takšne dezinformacije :icon_wink:

S takimi primerki kot si ti se mi pa več res ne da naganjat.

Se beremo ponovno čez en teden  :icon_wink:

blazek

NEkaj zelo pestrega se približuje Družinski vasi. Odboj je 55dBz. Jaz pa sem trenutno še kar v Ljubljani.

Ko sem se peljal proti Domžalam, je vseskozi neumorno deževalo. Proti hribom pa vse zabito z oblaki.

hrošč

Izgleda da se Lj iz zahoda oz. JZ priblizuje dezna zavesa...zunaj sumi, pa se mi zdi nenavaden zvok, da bi tole prihajalo iz Trzaske (promet). Zgleda da je res dez. Prve kaplje.

medica

upoldek

LP. Ja to je še en hiter posnetek reke Hudinje za enkrat je še v svojem koritu in počasi pada... bomo videli kako bo, res pa je da vedno močneje dežuje ka je lepo vidno na radarju, severno od celjske kotline....

zoki16

ARSO je za naslednjih 24 ur napovedal možnost močnejših padavin v vzhodni Sloveniji.

Radar se lepo polni, nad reko Muro ob meji s hrvaško vedno znova nastajajo novi dežni oblaki.

Vremenska postaja Cven

www.vreme.tikve.com

stog

Danes imajo padavine na različnih koncih zelo različne smeri:

Tule je danes zjutraj konkretno deževalo. Dopoldan in popoldan je dež manj pogost. Od jutra je padlo 10mm. Ta mesec šele 34mm.

Ciklon

Današnja sondaža nad Ljubljano. :icon_arrow:

Raj je v naravi :buttrock:

kekec46

oblačno ... pa še dežuje  :icon_biggrin:
t: 15,4
hg: 95
p: 1010,6 ustaljen
padavine danes : 21,8 mm
padavine včeraj : 3,6mm
ta mesec: 35,3 mm

Lp

TheAnswer

Danes 17,5mm dežja , včeraj pa 20,7 mm.

Ta mesec skupaj: 62,4mm

max

Griže

Oblačno, padavine so malo prenehale, vendar bo sigurno še kaj

Temp 19,3°C
Tlak 1011mb
Vlaga 86%
Veter občasno do 5km/h, S ali SZ
Padavin danes do zdaj 23,6mm (dnevni rekord do zdaj je 36mm od 22.03. bo danes presežen? :icon_rolleyes:)